Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Starček

29. 10. 2012 10:27
bratři Mašínové

Vážený pane autore, Vaše příspěvky mi velmi často mluví "z duše" ale lítost nad ne-vyznamenáním bratrů Mašínů z Vaší strany nechápu, a proto Vám kladu otázku. LITOVAL byste stejně ne-vyznamenání zmíněných bratrů, kdyby jejich rukou zemřel Vám velmi blízký a hlavně nevinný člověk!!? Zkuste mi prosím odpovědět.

Pro mne vrah zůstává vrahem i kdyby jinak byly jeho myšlenky sebelepší. ?

3 0
možnosti
BM

sallyna

29. 10. 2012 10:19
Karma a souhlas

Konečně výstižný a zajímavý článek. A co se týče pana prezidenta Klause, s velkou nostalgii budeme vzpomínat na jeho funkční období.....

4 0
možnosti
P5

petrik 52

29. 10. 2012 10:23
Re: Karma a souhlas

jednoznačně...

0 0
možnosti
J

Jaromir.Petrik

29. 10. 2012 10:04
Pane autore,

absolvoval jste za totality vojenskou službu, nebo vojenský výcvik?

2 0
možnosti
HM

ladhela

29. 10. 2012 10:03
moc pěkný článek

0 0
možnosti
HM

ladhela

29. 10. 2012 10:06
Re: moc pěkný článek

prezident moc dobře ví jak je společnost rozdělená skrze názoru na Mašíny ,nechtěl proto  píchat do vosího hnízda

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 10. 2012 9:50
právě naopak

Těch šancí bude ještě hodně a hodně, a skutečná rozporuplná historie bratří Mašínů se bude postupně obalovat v legendu ala Jánošík co prý jen bohatým bral a chudým dával...

0 0
možnosti
B

bofums

29. 10. 2012 9:49
Mám vnitřní výhrady vůči pane prezidentovi především

za to,že nevyužil příležitosti a nedal vyznamenáním odbojové skupiny Mašínů komunistům důrazně najevo,

že jim v naší zemi " pšenka nepokvete". Diskutující hoši by si měli uvědomit, že to nebyli M., ale kom., kteří

zavedli praktiky " třídního boje".Pane J. M.- nemusí Vás neudělení vyznamenání před těmi  pokračovateli

zločinné KSČ ve Vl.sále mrzet! Věřím, že všichni, kteří podstatu kom. poznali, Vám přejí ještě dlouhá léta.[>-]R^

1 0
možnosti

rezjirrezjir

29. 10. 2012 9:52
Re: Mám vnitřní výhrady vůči pane prezidentovi především

Otázka zní, zda je nejefektivnější používat na hrubý pytel hrubou záplatu. A s tím, kdo tady začal nějaký třídní boj, bych se obrátil na ty ozbrojené a střílející agenty chodce. Co tu dělali? My jsme nějaké chodce někam posílali?:

2 0
možnosti
OF

rachitico

29. 10. 2012 9:18
Mašíni souhlas,

hodnocení Klause nikoli. Začalo to podvodnou privatiazci bez právních mantinelů, pokračovalo Lájosem Bácsim a Rádživem Singhem, Krejčířem a Koženým  a skončilo to Drobilem, Dalíkem, Bémem a Janouškem. A kdo je hlavním viníkem ? Klaus. S nadsázkou lže říct : Vrah na rohu ulice o morálce káže......Palec dolů Rv

2 0
možnosti
FK

ataknevim

29. 10. 2012 9:38
"podvodnou privatiazci bez právních mantinelů"

Autore ,STBáci by měli z nějakých zákonů akorát srandu! Na ty neplatil ani sv. Utřinos! Jestlipak víte, kdo prodal za peníze z privatizovaného majetku jednomu estébákovi / tedy i  za vaše a moje  peníze/ za stamilóny významný rodinný majetek, aby potom začal křičet coby pravý zloděj :chyťte zloděje. Můžete hádat třikrát. A jedna herečka si z toho dnes užívá.

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

29. 10. 2012 9:17
No tak Mašínové nedostanou metál

Na světě je spoustu jiných lidí, kteří by si metál spíš zasloužili a taky ho nedostanou. Prostě jsou Mašínové příliš kontroverzni na jednoznačné vyznamenání.

2 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

29. 10. 2012 9:14
Já stále nechápu co komu tak vadí na "opoziční smlouvě"?

Byla to prostě a jednoduše tolerance menšinové vlády, trochu lépe než obvykle formulovaná a písemně kodifikovaná. Ten příšerný kravál nenastal proto, že strana pravicového ražení podržela u moci stranu levicovou. Vždyť dva roky předtím, v roce 1996, nastalo totéž v opačném gardu (Zeman toleroval Klausovu vládu).

Ten úžasný poprask, který v roce 1998 propukl, byl proto, že Zeman a Klaus šikovně vyšoupli z vlády Luxe a Rumla. A hlavní zásluhu na tom má Jan Ruml, politický amatér toho nejhrubšího zrna. Opoziční smlouva pro Klause znamenala vlastně cestu na Pražský Hrad, tedy její začátek. Stal se předsedou sněmovny a další čtyři roky tak zůstal ve vysoké politice.

Také mi vůbec nepřipadá nevhodné, že ODS podpořila Zemanovu vládu. Jejím hlavním konkurentem totiž nebyla ČSSD, tu volí jiní lidé, ale Uhelné sklady (Unie Svobody). Ti si navzájem s ODS přetahovali hlasy a jeden z nich musel zákonitě skončit. Naštěstí to byla US.

6 0
možnosti

rezjirrezjir

29. 10. 2012 9:17
Re: Já stále nechápu co komu tak vadí na

V zásadě máte pravdu a vyjadřujete také můj postoj k opoziční smlouvě, nicméně faktem je, že poněkud otevřela vrátka různým lobbystickým skupinám a také k zákulisnímu ovládnutí různých polostátnícch firem (dozorční rady).

1 0
možnosti
FK

ataknevim

29. 10. 2012 8:27
poměrně velká část společnosti

Autore, plně s vámi souhlasím až na toto:  Zdaleka to není "velká část společnosti". Je to pár individuí, stranících uraženému Václavu Havlovi, že se politika naší země neubírala podle jeho anarchistických představ, a pár sprosťáků, kteří jak  to včera pan prezident  vyjádřil z "internetu" šíří  dál, naprosto bezdůvodně Havlovu blbou náladu a i sprosťárny o Václavu Klausovi, naprosto v intencích Vieweghů, Pehé, Hnízdilů, Hvížďalů a spol.Je to jen pár individuí, ale ty díky masmediím dokážou vytvořit př edstavu masovosti. Z medií se taky jedná jen o pár novinářů, když  za všechny uvedu třeba jen z Aktualit nějakého Hradílka a teď si nemůžu vzpomenout na jeho jméno, toho troubu nevzdělaného, co načmáral nesmysly o Sicilské bule a Václavu Klausovi. Jestli ti lidé jsou tak negramotní nebo někým uplacení, bůh suď.

6 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz