Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

15. 10. 2012 8:51
Karma !!!

R^

Je to logický výsledok a skutočne to nemá s obľubou komunizmu nič spoločné. Na Slovensku v posledných parlamentných voľbách to dopadlo ešte výraznejšie, hoci tam komunisti priamo nestrašia. Ľudia nevolili ZA, ale PROTI.

Bolo by fajn ak by tu v Čechách do najbližších volieb docvakol čo najvačšiemu počtu ľudí jeden zásadný fakt:

Asi stále nebude príležitosť voliť za niečo, v čo by sa dala vkladať nejaká nádej. Ale ak už voliť proti niečomu, dá sa to urobiť inteligentnejšie. Dať najavo celej politickej scéne že ich máme na háku a radi by sme ich poslali niekam. Neúčasť vo voľbách, či dokonca vhadzovanie neplatných hlasov sú len prázdne gestá. Dať hlas opozícii je tiež blbosť.

Najlepšie je hodiť hlas nejakej neparlamentnej strane. To je asi jediné čo može rozumný volič urobiť. A opakovať túto filozofiu stále dokola, než sa vyprofiluje niečo, čo bude stáť za podržanie v parlamente.

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 10. 2012 1:06
Komunisti prostě vyhráli volby,

pravice pohořela. Ať je ráda, že voliči často zůstali doma, jinak by pohořela ještě daleko hůř.

1 0
možnosti
1

1absolutus

14. 10. 2012 16:07
Kříži, napiš ještě něco, mně se to dobře čte!

Už dlouho si mi neudělal takovou radost, jak dnes. Vytrvej a hlavně piš! Ty tvoje ufňukané články jsou balzámem pro mou duši! ;-DR^

6 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

14. 10. 2012 15:56
Těm modrým strakám snad

sežral mozek brouk mozkožrout.

Tvrdit tady že dnešní komunisti to  chtějí politicky zvrátit do dob normalizace to je stejně hloupé jako tvrdit že křesťanské strany nás chtějí vrátit do dob středověku, inkvizice a upalování čarodějnic.

Každý kdo má nějaké zbytky rozumu tak musí vidět že dnešní KSČM je jen obdoba ČSSD, tedy pokud se dostanou k podílu na moci budou dělat jen nějakou alternativu sociální politiky v rámci dnešní ústavy.

Tyhle žvejky o nových 50 tých letech a nové normalizaci to může produkovat jen opravdu modrý mozek zatemnění vztekem že voliči neskočili na ty ty staré zlodějské zkompromitované mordy vystavené na bildbordech.   :-)

7 0
možnosti
K

karelvesely.cz

14. 10. 2012 16:04
Re: Těm modrým strakám snad

... budou dělat jen nějakou alternativu sociální politiky v rámci dnešní ústavy....víš co říkali v roce 1946 stejně naivní lidé, jako seš ty?? :-)

3 0
možnosti
P

pydloun23

14. 10. 2012 14:02
Jsme národ

hlupců. Lidé už se těší na vládu ČSSD + KSČ a na pečené holuby přistávající v ústech. Jenže k tomu nedojde, dluh se bude zvyšovat ne lineárně ale exponenciálně. Budou chybět peníze na důchody, dávky, zdravotnictví... Dokážete si někdo představit p.Žaloudíka (stínový ministr), coby neúspěšného a vyhozeného ředitele předlužené nemocnice jako ministra?:-) Máme problém. Ten se ovšem zdaněním 10 tisíců bohatých nevyřeší...

7 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

14. 10. 2012 16:04
Re: Jsme národ

Měli jsme léta problémy s vyrovnaným rozpočtem, tyhle nám "vyřešil" megapopulista Kalousek za Topolánka masívním snižovaním daní vybraným soudruhům takže se situace státního rozpočtu zhoršila o dalších hrůzným 100 mld, protože megahochštapler v§bec netušil kde se ty snížené příjmy státního rozpočtu ušetří na výdajích.  

Teď tihle soudruzi protlačují k tomu tzv. "důchodovou reformu" která problémy neřeší ani v nejmenším ale zhoršuje situaci státního rozpočtu o dalších 20 mld.

A tyhle šílené miliardy se budou vybírat od těch co mají jen na jídlo a bydlení masivním zvyšováním snížené sazby DPH.

Zkráka krást chudým a rozdávat bohatým to je prý ta správná "pravicová" politika, no já bych ale řekl že proti těmhle nemravným zloduchům jsou ti bolševici ušlechtilí lidé.

2 0
možnosti
MP

MirosPikos

14. 10. 2012 14:02
Nemohu s vámi zcela souhlasit...

Pane Kříž, nesouhlasím s vámi. Říkáte, že není koho volit. Předpokládám, že vy jste si vybral. Dle čeho jste vybíral? Já podle politického programu, který má hlavu a patu, který je čitelný a v případě politické moci i reálně proveditelný. Navíc by nepoškozoval nikoho, kdo chce pracovat sám za sebe a nechce se nechat vyživovat sociálním státem. Volil jsem stranu, která pevně stojí na svém základním pilíři a tím je svoboda a odpovědnost jednotlivce.

1 0
možnosti
AN

TondaN

14. 10. 2012 13:33
budete asi muset

ty řiťní kopálisty mobilisovat.pan kubera by se nemusel bát přijít do hospody kdekoli na severu. vy konečně taky ne,protože ti co tam chodí obvykle nepíší na internet.jen si myslím,že jste promarnili šanci.Rv

0 0
možnosti
MN

mirni

14. 10. 2012 13:10
jen dotaz na vsechny vehementni odpurce KSCM

napiste jmeno jednoho clena KSCM, ktery se dopustil trestneho cinu, nebo ktery se podilel na represich za totality!

3 0
možnosti
PZ

Psí zadek

14. 10. 2012 13:18
Re: jen dotaz na vsechny vehementni odpurce KSCM

No tak třeba zrovna Dolejš a jeho úplatkářská aféra. Ale tady nejde o jednotlivce, tady jde o to, že KSČM je nástupkyní KSČ a o zločinech KSČ snad víme všichni.

6 0
možnosti
MN

mirni

14. 10. 2012 13:08
v mnoha reakci lze snadno usoudit, ze jsou mezi nami

lide kteri nechapou slovo demokracie ...

1 0
možnosti
K

karelvesely.cz

14. 10. 2012 14:05
Re: v mnoha reakci lze snadno usoudit, ze jsou mezi nami

No hlavně že to chápete vy, komunisti. Až moc dobře to chápete. Proto taky tu demokraci vždycky a všude na světě při první příležitosto zadusíte. Rv

3 0
možnosti
ML

marlow

14. 10. 2012 13:05
полезный

proc ne?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS