Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

bednarik62

10. 9. 2012 10:56
Samozřejmě

není pochyb, že po vítězných volbách komunistů a jejich slouhů - socanů, se počty úředníků pouze a jenom navýší, protože musí přece zaměstnat příbuzné a odškodnit své moudré příznivce !!

1 0
možnosti
JK

MiroTR

10. 9. 2012 11:03
Re: Samozřejmě

Stačí porovnat, o kolik se navyšovaly počty v jednotlivých letech.

0 0
možnosti

kotec

10. 9. 2012 10:54
Nevím proč jsou směšováni zastupitelé a úředníci

každé je přece něco jiného. Zastupitelé jsou voleni lidmi (voliči) na komunální úrovni, zastupují tedy (nebo by měli) zájmy obyvatel příšlusné obce či kraje a za svou činnost nepobírají buď vůbec žádný příspěvek nebo jen minimální paušál. Až tedy na několik uvolněných (u nejmenších obcí nula, u trochu větších pak starosta, či i místostarosta.) Samozřejmě, kdyby ubylo byrokracie na obce kladené, možná by některé obce střední velikosti (= malé město) si vystačily jen s uvolněným starostou a nepotřebovaly by i uvolněného místostarostu. Nicméně tam je možnost ušetření minimální. Narozdíl od úředníků tzv. úřadu práce (který práci stejně nezprostředkuje, takže plní vlastně jen evidenční funkci) a jiných podobně přebujelých úřadů.

0 0
možnosti
K

kabourka

10. 9. 2012 13:46
Re: Nevím proč jsou směšováni zastupitelé a úředníci

Máte naprostou pravdu - zastupitelé  nepobírají nic, nebo téměř nic (možná o trochu víc v Praze), s úředníky nelze vůbec srovnávat!!

0 0
možnosti
JSS

strasil

10. 9. 2012 10:41
ovšem vyčistit legislativu

Osekání legislativy - navození logičnosti a jednoznčnosti - to je ÚKOL !!  S tím pak radikální ponižování úřednictva. Co budou dělat a kdo zařídí  oprávněný výběr?? No to bude mela!

0 0
možnosti
MR

Rupert

10. 9. 2012 9:25
Dejte si s tím práci

Udělejte žebříček nejzbytečnějších úředníků. Uvědomte si ale, že kdo nemá auto nepotřebuje úředníka k jeho zaevidování, zaměstnaný nepotřebuje Úřad práce atd.

0 0
možnosti
T

Thomaas

10. 9. 2012 9:55
Re: Dejte si s tím práci

K cemu potrebuje ridic evidovat svoje auto? K cemu potrebuje nezamestnany urad prace?

1 0
možnosti
1

1absolutus

10. 9. 2012 9:10
Pořád dokola to samé impotentní fňukání,

které nikam nevede a nic nevyřeší. Ale v kapitalismu je přeci normální, že neschopní a líní nemůžou čelit konkurenci a jejich firma zkrachuje. Pravicově smýšlející člověk by si z toho vzal ponaučení a začal znovu a poctivě, kdežto levicový pravičák bude dokolečka fňukat, nadávat a přitom nic nevyřeší ani nedokáže. Pravá levičácká nátura "pravičáka" -            - bečet, nadávat a obviňovat ze své neschopnosti druhé. Rv!!

2 0
možnosti
DZ

Clovek obycejny

10. 9. 2012 12:52
Re: Pořád dokola to samé impotentní fňukání,

Levicový placený ? diskutér Robert Poch,jehože  jedinou náplní je psát demagogické blogy a pro desítkami nicků brouzdat po diskuzích nás tu bude poučovat o kapitalismu. Většinou vythne z kontextu nějakou větu a pak začne plácat. Reagovaní na toto individuum většinou nemá smysl, jelikož buď neodpoví, nebo se náhle objeví 10 jeho nicků, které opět blábolí Pochovštinou (ahaswer, kobl!zek, ja klaudius, atakdalae). Roberte, vykašli se na to a jdi konečně PRACOVAT!!!!

2 0
možnosti
JK

MiroTR

10. 9. 2012 9:04
Řekl bych,

že nejvíc dalším zbytečným úředníkům. :-/

4 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

10. 9. 2012 8:26
No jasně.

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz