Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dubanová

26. 10. 2011 16:57
dostala jsem mejlem:

Výzva ... Vyzývám všechny špičkové romské lékaře, vysokoškolské profesory, všechny romské herce, všechny romské reprezentanty v ledním hokeji, nebo kopané.

Vyzývám všechny slavné romské hudební skladatele, vynálezce, sochaře a malíře.

Sjednoťte se a udělejte už konečně něco pro romskou menšinu. Sraz zítra v 17.00 v telefonní budce v dolní části Václavského náměstí.

0 0
možnosti

pepa játro

9. 9. 2011 8:28
...

amen.

k tomu není co dodat

1 0
možnosti

JamesJosephWray22

8. 9. 2011 20:09
Ty fotky

jsou geniální, pane kolego. Za článek karma R^

2 0
možnosti

janulator

7. 9. 2011 0:33
Dobře napsané

R^

0 0
možnosti

The.Day.X

5. 9. 2011 12:18
Pracovitost

Dělal jsem ve firmě, kde se jel nepřetržitý 4 směnný provoz. Jednu směnu tvořili kompletně cikáni. Od černého předáka směny, přes dílčí mistry, až po obyčejné dělníky.

Nedá se jim upřít jediné - uměli si mezi sebou zjednat pořádek (cikán nikdy nebude respektovat bílého gádžu, tady prostě platí zákon silnějšího (primitivní že?))

Nic jiného se jim ale k dobru přičíst nedá. Jejich docházka byla jako díry v cedníku. Výkonnost se od ostatních směn lišila v řádech desítek procent (a když jim snížíte prémie, budou vám nadávat za diskriminaci). A kvalita produktů? K tomu také není co dodávat.

Mě z toho plyne jediné - mají pouze plnou hubu keců o tom jak by pracovali kdyby mohli. Ale i kdyby mohli, tak prostě makat nebudou. Nejsou k tomu vychováni. Mají zcela jiné žebříčky hodnot, ve kterých je slušnost, pracovitost (dochvilnost, pilnost, cílevědomost, zodpovědnost) ... úplně na konci. Dokud se nezmění jejich mentalita a žebříčky hodnot, tak z nich nikdy nemůže být slušný člověk.

3 0
možnosti

lomihnát.

5. 9. 2011 12:28
Re: Pracovitost

Sice nejsou všichni takoví,

ale obecně se dá s vaším názorem souhlasit. Mám podobnou zkušenost.

0 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

5. 9. 2011 10:14
Výborně napsáno Karle ....

karmiceR^

0 0
možnosti

Gašpo_2

5. 9. 2011 8:29
Včera bolo toto téma v Střepinách pekne rozobrané

Ale zmienka moderátorky o "lynčování romů" ma poriadne naštvala.

Ničmenej otázka je to zložitá a na celej "rómskej otázke" profitujú hlavne "bílé svině". Nielen všemožné príživnícke organizácie, ktoré stoja na lukratívnom etnobyznyse, ale aj podvodníci z nemovitosťami. To, že štát dotuje percentuálny podiel nájmu je proste neuveriteľné. Rómovia tak "platia" niekde v p*deli vyšší nájom než je v Prahe a niekto si na tom mastí kapsu. Impotencia štátu je NEUVERITEĽNÁ !

Cigáni sú svojské etnikum a neschopný štát z nich vyrába kriminálne živly toho najhrubšieho kalibru. Kecy o tom, že je s nimi nuté "mluvit", posielať ich do škol, že ich najvačší nepriateľ je nedostatok vzdelania sú proste kraviny. Nalejme si čistého vína. Človek s nízkym intelektom može chodiť do neviemakej školy. A nízky intelekt je v tomto etniku takmer pravidlo. Tí, čo sú šikovnejší a inteligentnejší sa dokážu "integrovať" sami a posielajú svoje deti do školy tiež sami.

Záver: Najvačší nepriateľ slušných ľudí je štát.

1 0
možnosti

Vladimír Novotný

5. 9. 2011 9:40
Re: Včera bolo toto téma v Střepinách pekne rozobrané

Díky příbuzenské plemenitbě je IQ většiny cikánů v pásmu verbální debility,čili jsou nevzdělatelní.Mám pár kamarádek mezi zasloužilými učiteli v mém věku (hrubě přes 50 let) a každá z nich,podotýkám KAŽDÁ,řekla-CIKÁNA NELZE VZDĚLAT ZE TŘÍ DŮVODŮ (až na maličké výjímky):

totální lenost,mizivá inteligence a nechuť se cokoliv učit.A že ty holky mají odučeno přes třicet let....

3 0
možnosti

certik_bertik

4. 9. 2011 21:27
hmm

a kdo ty Romy zaměstná? vy snad?

0 0
možnosti

lutra

4. 9. 2011 21:29
Re: hmm

Ať je zaměstná ten, kdo je tady přes 20let honoruje za to, že se pouze rozmnožují řadou geometrickou.

4 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 9. 2011 21:12
jako humorný příspěvek zábavné

jako vážný článek smutně realistické. Karma od rumburáka

4 0
možnosti

Pepan A2

4. 9. 2011 21:03
Když jsem si před rokem tady dovolil zafilozofovat,

co by se stalo, kdyby lidé vyšli do ulic a začali demonstrovat, byl jsem označen za blázna. Jsem rád, že jsem blázen, kterému dal vývoj za pravdu. V šluknovském výběžku je horko a vláda stahuje posily z Prahy, aby nedošlo k násilí na těch, kteří už dávno měli dostat co jim náleží. Teď si dovolím ještě další úvahu. V celé republice je asi 50 tisíc policajtů a asi deset miliónů obyvatel. Velká většina obyvatel má těch parazitů plné zuby. Jak bude reagovat vláda, až začnou protestovat lidé ve všech oblastech, kde dělají nepřizpůsobiví problémy? I kdyby nasadila armádu, nezvládne to. A která vláda půjde proti lidem, kteří jsou vlastně potencionální voliči?

1 0
možnosti

Vladimír Novotný

5. 9. 2011 9:35
Re: Když jsem si před rokem tady dovolil zafilozofovat,

Pepane,vyjít proti lidem v ulicích za pomoci armády či policie si může  vládní garnitura,chráníci cikány a jinou sběř, dovolit v jednom,dvou městech.Dál už by asi nastal přetěžký průser,se kterým by zřejmě hoši v uniformách nic moc mít nechtěli.Nasranost lidí je ohromná a vře a vře a vybublává.Slaboduché kecy cikánů,že zvednou pěst...I armáda by se na to vybodla,protože až to praskne a není otázkou zda ale kdy,pak nepomůže cikánům ani svatý Petr.Z jednoho důvodu.Poteče krev,potoky krve.Už vidím jak policajt,který neumí držet v ruce bouchačku a na střelnici ho nepotkáte jak je rok dlouhý, nastavuje krk za darebáky desetkrát soudně trestané,aby náhodou  nepřišli k bebínku.

Prdlajz.Občané vlastní přes milion palných zbraní (myslím tím civil včetně myslivců).Ukažte mi sebevraha v mundůru,který by vlezl do ulice ve městě plném nasraných ozbrojených  lidí.Mimochodem i ti v tom mundůru budou chránit v PRVNÍ ŘADĚ své rodiny.A že se tento obr průser chystá,to mi věřte.Celá Evropa to odnese.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz