Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

pepa játro

22. 3. 2011 21:53
tak

a je to. výrok byl smazán, dukátky strženy:-)

0 0
možnosti
L

Leinad

22. 3. 2011 21:39
Natálka versus Patrik

To se to všem zastáncům Patrika kecá, ale když přijde na věc, vyberou jenom 11kKč. Na média se nevymlouvejte, na FB vědělo hodně lidí o skupině pro Patrika, další lidé si mohli přečíst http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_8092 a další to slyšeli aspoň v hospodě.  

Jinak obojí je pokus o vraždu (upálení nebo umlácení?) , obojí je rasově motivané(telefonní odposlechy nebo "bílá svině"), obojí skočilo pár měsíci v nemocnici.

0 0
možnosti
PJ

pepa játro

22. 3. 2011 21:56
Re: Natálka versus Patrik

a doživotní následky

0 0
možnosti
PA

Mathias

22. 3. 2011 20:15
No

ona už ta zloba pod povrchem pěkně bublá. To už nevypadá jenom na "blbou náladu", ale na pěkný prů.er. Pak už bude stačit jenom nějaký impuls a bude tu hodně ošklivo. Lidi až půjdete příště k volbám, vzpomeňte si na Patrika a kdo za tenhle stav může a podle toho se rozhodněte komu dát svůj hlas. Nechtěl bych se dožít doby, kdy budu cizinec ve vlastní zemi a jako nějaký otrok živit nedotknutelné.

0 0
možnosti
MM

venenum

22. 3. 2011 21:19
Re: No

Média to pěkně přiživují - jako rozhodčí, který píská pro jednu stranu.

0 0
možnosti
FN

fanan

22. 3. 2011 20:00
rasista

Uplne souhlasim s timto clankem. Nasili v jakekoli podobe ,zvlaste proti detem je odporne,pokud vsak v ramci toleranci vuci skutum "utlacovane" mensiny,ze strachu nebyt oznacen za rasistu ci z jinych pohnutek,nechceme videt veci tak jak jsou...pak je toto rovnez zlocinem. Jako maly jsem byl nekolikrat tercem techto rasisitickych utoku,a jestlize rikat ,ze jsme odlisni a ze to je vetsina kdo je terorizovana,znamena byt rasistou,ano pak jsem rasista.A jsem na to hrdy.

0 0
možnosti

dva mraky

23. 3. 2011 8:09
Re: jojo, je to stále stejné

Po blogu už šla informace že tento člověk zemřel v nemocnici. Ale nedaří se mi to z netu ověřit ani co do původu útočníků. A téměř jistě se tady nejednalo o rasistický útok. Cca 90% grázlů z okolí přerovského nádraží jsou cikáni takže pokud vám tam někdo dá na hubu můžete jeho etnickou příslušnost odhadnout s vysokou pravděpodobností. 

0 0
možnosti
SP

StanleyP

22. 3. 2011 17:49
Rasista?

Proč je nazván rasistou každý komu vadí násilí páchané cikány na majoritním obyvatelstvu? Když soudy mají dvojí metr. A v Přerově se stal další cikánský zločin který iDNES tají:

http://prerovsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/muze-surove-zbili-v-nadrazni-restauraci-je-v-komat.html

0 0
možnosti
PB

Barkynson

22. 3. 2011 19:21
Re: Rasista?

nepíšou proto, protože je to o běžné věci, které se dějí za tichého přihlížení dnes a denně na mnoha místech republiky...to jen když si někdo dovolí na ty chudáčky z menšiny, to je pak novinářský záběr....Je mi z toho tady už opravdu na blití....jo a věřím, že chudáci budou tvrdit jak je rasisticky napadal a urážel--mohou si to podle článku dovolit, všichni se bojí msty za výpověď....to je nádherná ukázka rasismu naruby...

0 0
možnosti
D

doldoo

22. 3. 2011 17:29
Už jsem něco poslal

Dělá se mi špatně z takovýhlech věcí. Rasismu naruby, to začalo v USA před 30lety a ve finále to bylo tak, že když byli dva uchazeči na místo: bílí a černý, vždy raději vzali toho černého, aby nebyli označeni za rasisty.. ož také černí často dělali, když nedostali práci, nařkli zaměstnavatele z rasismu a ti bojíc se mediální kampaně, raději dotyčného vzali, nebo mu dali nějaké peníze. A to samí muslimové v Evropě, to co si dovolí tady, by nikomu z nás u nich neprošlo. Žádný Evropan by nezačal vypalovat ambasády a zabíjet jen kvůli stupidní karikatůře pánaboha s bombou na hlavě. Kdepa... Doufám, že tohle není konečná, poněvadž tam vidím: rasismus, znásilnění, pokus o vraždu, trvalé následky. snad se ten kluk z toho někdy ostane a ty 2 bestie zavřít na doživotí, anebo rovnou...

0 0
možnosti
A

AlexK

22. 3. 2011 16:11
Sbírka na Patrika u nas beží

U nas v kancelari uz bezi sbirka - posilame koruny na uvedeny ucet! Je to fakt to nejmensi, co pro nej (Patrika) muzeme udelat. Drzime mu palce, aby se z te hruzy dostal!!!!!

0 0
možnosti
L

Livrak7

22. 3. 2011 16:23
Re: Sbírka na Patrika u nas beží

R^ taky jsem poslal, sice jen 50 kč, ale aspon něco.

0 0
možnosti
TK

koutlosh

22. 3. 2011 14:55
Právě jsem si přečetl inkriminovaný

člának pana Pocha. Čekal jsem kde co, ale upřimně řečeno, nestačilo to, nechápu, že je soudný člověk schopen vypustit veřejně pod svým jménem takovou zrůdnost.

0 0
možnosti
KB

Blackhawks

22. 3. 2011 16:02
Re: Právě jsem si přečetl inkriminovaný

on nema ani diskuzi pod karmou...

0 0
možnosti
V

villebraquin

22. 3. 2011 11:23
Karel Hákový Kříž

... už o svém náckovství dal jasně vědět, když jeden ze svých nenávistných výronů doplnil obrázkem, na kterém kdosi uráží Obamu Baracka slovem nigger.  Že nechápe rozdíl mezi impulzivním činem dvou nezletilých primitivů a čtveřicí inteligentních dospělých , kteří svůj čin chladnokrevně plánovali, mě nepřekvapuje, to jsou příliš jemné rozdíly pro mysl primitiva. Co mě však překvapilo, je jeho neskonalý hyenismus. Zneužít případ nebohého Patrika a dát na konec článku výzvu, aby mu lidi posílali peníze...no, to už musí být žaludek!

0 0
možnosti
AB

Arthur B.

22. 3. 2011 11:25
Re: Karel Hákový Kříž

Více než tříhodinové bití, mučení a znásilňování je impulzívní čin???? No potěš pámbů...

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz