Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hans194

24. 3. 2011 15:40
přečteno: 80008 x

Gratuluju, má vůbec někdo víc?

0 0
možnosti
DZ

Clovek obycejny

24. 3. 2011 13:00
Pan Poch

napsal další verzi, opět bez povolené diskuze. Pane Pochu, pokud se sem díváte, styďte se! Takové překrucování a zlehčování, to se jen tak nevidí. Ještě máte tu drzost OPAKOVANĚ! srovnávat podporu Patrika a Aničky....  a to i přesto, že zájem medií je diametrálně jiný. Místo abyste se někde v koutě styděl! ... no nic...raděj půjdu zas pracovat, abych měl co na daních odvést a bylo co přerozdelit.;-(

0 0
možnosti
GT

Green Tea

24. 3. 2011 13:34
Re: Pan Poch

Už si to nějak pletete. Nesrovnává Aničku s Patrikem, ale Natálii Kudrikovou - popálenou cikánku z Vítkova.

Kde je to srovnání zcela relevatntní.

0 0
možnosti
JH

jirha

24. 3. 2011 12:44
Chcete to změnit a nechcete se radikalizovat?

Máte výbornou příležitost. Je sčítání lidu. Vyplňte svoji národnost jako rómskou. Pokud to udělá převaha občanů stane se bílá populace dle statistického zjištění populací menšinovou a tím pádem se přestanou vztahovat na rómskou populaci výhody spojené s menšinovou populací.

0 0
možnosti
ZSOŠ

zloděj s oranžovou šálou

24. 3. 2011 5:43
Za Natálku 84 let(celkem), za Patrika 5 let.

Za co stojí naše justice?

0 0
možnosti
MR

Mončí2

24. 3. 2011 6:55
Re: Za Natálku 84 let(celkem), za Patrika 5 let.

A co třeba další případ-chlap polil známou nějakou hořlavinou a zapálil jí.Zemřela,dostal 13 let.Co matka,která udusila novorozeně a dostala 13,5roku a další a další do očí bijící případy.Prostě Vítkov byl politický proces..........:-/

0 0
možnosti
V

VikiOO7

24. 3. 2011 2:21
Dobrý článek, ale V. Kroupa napsal lepší.

Rv

0 0
možnosti
S

socbubák

24. 3. 2011 1:28
...

jen to svědčí o tom, jak osvícenou státní správu opět (nebo stále) máme. ta primitivní hmota, co zmasakrovala Patrika, stejně nebude mít dlouhou životnost. ať ve vězení nebo venku. a pokud bude přežívat, pak s vysokou pravděpodobností na náklady státu, ať ve vězení nebo venku. snížení trestu nevyřeší naprosto nic ku jakémukoliv prospěchu, pouze a jen naopak. pokud ovšem státní zástupce a jeho našeptávač nezamýšleli vyprovokovat ještě více vzteku ve společnosti. toho jediného rozsudkem dosáhli, ničeho jiného. co si od toho ve skutečnosti slibovali, není nakonec podstatné. byť poťouchlá zvědavost si nějaké informace ze zákulisí přeje, nic to na věci nezmění a žaludek říká, že raději nic vědět nechce. mám z toho hořkou pachuť na jazyku.

0 0
možnosti
NBNS

navsteva bzdi na socialistu

23. 3. 2011 23:00
Ano, kdyz nekoho zmasakrujete s vykriky

cerna svina, jste  rasista a narusitel multikulturiniho nvoeho svetoradu. A za to vyfasujete trest v radu desitek let. Kdyz nekho zmasakrujete s vykriky bila svine, jedna se vyjadreni vasi kulturni vyjimecnosti a pokud uz ma nasledovat trest, tak snad jen za to ono fyzicke napadeni.

0 0
možnosti
S

Svejk_Josef

24. 3. 2011 7:35
Re: Ano, kdyz nekoho zmasakrujete s vykriky

Musíš masakrovat s výkřikem : svině svině. ;-D

0 0
možnosti
PP

Rafaelou

23. 3. 2011 18:29
srovnáváte nesrovnatelné

V kauze Natálka šlo o jasně rasisticky motivovaný čin lidí vyznávajících nacistickou kulturu.Moc dobře věděli co dělají,kdy a proč.V případu Patrik se jednalo o imbecilního mladíka který neměl nejmenší šanci dohlédnout svého jednání.Trest je si myuslím naprosto v pořádku.Patrika je mi líto, to však neznamená,že s vámi musím souhlasit.Pan Kocáb a jemu podobní křiví morálku v této zemi.Positivní diskriminace je hloupost a všem se nám vymstí.Mělo by to být padni komu padni.Bílej,černej, žlutej a nebo modrej.Člověk s IQ 40 je ale něco jiného.Je-li vaše IQ vyšší mělo by vám to dojít a neměl by jste se hnát za karmou na vlně populismu.

0 0
možnosti
JT

ignacius01

23. 3. 2011 19:04
Re: srovnáváte nesrovnatelné

konecne nekdo kdo to vidi normalneR^ halleluja. preci oba ty ciny jsou tragedie - ale to co autor blogu podsouva je cira rasisticka demagogie. a mysleni - nesouhlasis se mnou, vidis to opacne to je mysleni fandy fotbalovyho klubu a ne roumnyho cloveka

0 0
možnosti
PH

JtH

23. 3. 2011 15:22
To vy a vám podobní nesete vinu za tento stav společnosti!!

Problém je v tom, že vy prostě VÍTE, že příčinou rozhodnutí soudu byla příslušnost k romskému etniku. A to není pravda. Kdyby útočníci byli vegetariáni, byl by tento článek o tom, že vegetariáni jsou svině a všichni jim nadržují?

Nebo kdyby se jeden z nich shodou okolností jmenoval Kříž, napsal byste, že všichni Křížové jsou hajzlové a šel si změnit jméno?

Právě takovéto články s trochou aureoly disidentismu jsou příčinou rasizmu v naší společnosti, který romské etnikum uzavírá v jejich komunitě a vede je právě k takovémuto chování, které popisujete. Takovéto zjednodušování vede k primitivizmu a vy jste jeho šiřitelem...

Nehovořím prosím o tragédii, která potkala mladého člověka, hovořím o rasové nenávisti, kterou jste narouboval na tento případ.

Přesně tyto zjednodušené a povrchní závěry zapřičinili vzestup rasismu a nacismu ve třicátých letech a k hrůzám druhé světové války.

0 0
možnosti
S

spaniel

23. 3. 2011 15:27
Re: To vy a vám podobní nesete vinu za tento stav společnosti!!

Panebože, panebože...klid, klid ;-D To snad nemyslíte vážně?! Soud jasně uznal, že šlo o rasově motivovaný čin, to neokecáte. Zjednodušujete vy a záměrně, stejně jako Poch. Tady nikdo nekritizuje rozhodnutí u Natálky, ale nedostatečný trest u Patrika.

0 0
možnosti
JV

Žadatel

23. 3. 2011 14:53
Autore, na rozdíl od blogera

jménem Robert Poch      máte příjmení celé a duševní pochody zřejmě v pořádku.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz