Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

václaf 666

10. 3. 2011 9:44
Souhlasím a dávám karmu,

ale myslím si ,že jsme na tom ještě mnohem hůř a už ani nevěřím,že nový prezident,kterého si zvolíme snad sami nebude lepší,protože ho budou navrhovat zase Ti stejní poslanci a senátoři!!Rv

0 0
možnosti
S

socbubák

9. 3. 2011 19:56
karma

R^V

0 0
možnosti

názorový melírek

9. 3. 2011 19:19
ještě jako poslední opozdilec

posílám karmičku, poučný, výstižný, ale asi zase mnoha naivními lidmi nepochopitelný článek R^, Jana Šimonová

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

7. 3. 2011 7:19
mame u nas urcity druh totality, takovy vycurany

Statni moc,ktera se drzi zuby nehty u hrantu,ovlada media a polici s justici jako zasadni paky.Statni moc, ktera se sklada z tzv levice a pravice, pricemz se od sebe lisi pouze momentalni lepsi, ci horsi pozici u koryta.Politiku maji temer stejnou, zalozenou na zpusobu po nas potopa.Rozdil vidim snad v tom, ze zatimco polokomanci z ODS ukradnou vse,co vidi a nikdo to uz v zivote nenajde, sockomanci ukradnou vse,co se da take a jeste si koupi volice za jejich penice,cimz je zadluzi az na nekolik generaci.Banda ODSackych gauneru tunelaru s komunistickymi manyry si hraje na pravici, pricemz o ni nemaji ani paru a sockomanci na bojovniky za obycejne lidi, pricemz jejich stamilionova konta jsou v teto komedii podminkou.Jak radi zapomeli rudooranzovi grazlove na obycejny lid,kdyz prosadili s pozenanim "opozicnich" pratel ze zlodejske koalice ODS fotovoltaicky podvod tisicileti.

Pres 20 let destrukce, rozkradani, degenerace a likvidace statu zlocineckou koalici ODS-CSSD.

Reseni: odstrani ji!

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

7. 3. 2011 7:19
Re: mame u nas urcity druh totality, takovy vycurany

Penize k zachovani jeste prijatelnym podminkam k zivotu a klidu berou uvedeni zhovadilci z kapes danovych poplatniku a hlavne z kapes nasich deti. Volime si nezodpovedne a hlavne vedome likvidatory nasi zeme a prozirame budoucnost nasich potomku.

Pri popsanych totalitnich pominkach v nasi zemi, je bohuzel reseni jenom v masove obcanske neposlusnosti a bohuzel podle potreby i v nasili. Mafianska pavucina je velmi silna a prilis pevna. ODS a CSSD z dalsich voleb odstavit pro vysokou kriminalitu, vlastizradu a totalni ztratu duvery. Za demokracii a svobodu se neprosi, za demokracii a svobodu se bojuje.

Kdyz ale vidim ty blbecky, co sem chodi "diskutovat", potrva to jeste dlouho.

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

3. 3. 2011 14:23
Jo, karma, co jiného?

0 0
možnosti
ML

mira.x

3. 3. 2011 12:21
havel

 intaloval komunistu čalfu,koho z komunistů instaloval klaus do své vlády,to již jste zapoměl p.havránku.?;-€

0 0
možnosti
M

masculine

3. 3. 2011 8:33
Klaus není to, co jste napsal,

je to jeden ze strůjců polistopadového rozdělení moci. Žádný pravičák či cosi podobného. Žádný pravičák by nenechal právní systém děravý, aby si mohli bolševičtí kleptokraté z podnikatelské sféry nakrást ze státního. Žádný pravičák by nevystavil bianco šek k vládnutí levici, tak jako to Klaus udělal s opoziční smlouvou. Když tady tedy tak pěkně píšete stylem blížícím se hospodskému rozumování, máte vůbec představu o tom, jak by se vaše spravedlivá společnost dala vytvořit? Je snad v této republice vlivná skupina lidí, kteří by byli natolik morální a zásadoví, aby vaši vysněnou vizi realizovali? Leda prd...

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

2. 3. 2011 23:46
Jou!

Skvěle podané, levicové vnímání dneška, protože s druhými dvěma třetinami mohu jedině souhlasit. A vzhledem k tomu, že autor má se mnou blízký pohled, odpouštím mu tu patetickou nenávist v doktrinální rétorice, kterou svůj text startuje. Chápu, že se musí dětsky ''vydělit od minulosti'' a chápu, že pro ploché je vzrušující hledat krev v historii, protože je to zajímavější, než růžová knihovna. Věřím, že další text už bude dospělý komplet!;-DR^ Kááármuji....

0 0
možnosti
H

hanah7

2. 3. 2011 21:01
Karma

Pane Kříži, pojďme nečekat, až se to začne řešit samo. Nechci čekat ani do příštích voleb. Sepište petici, pomůžu vám, budu sbírat podpisy, donesu ji s vámi do parlamentu. Pro začátek bych to viděla na odstoupení profláknutých ministrů, okamžité vyšetření nejkřiklavějších rozkrádaček ze SR formou státních zakázek, potrestání viníků, důsledné informování veřejnosti a okamžitá změna exekučního zákona, který je v rozporu s listinou základních práv a svobod. Přeci nemůžou dělat z lidí totální pitomce a věřit tomu, že jim to bude dále procházet. Myslím, že pohár pomalu přetéká.

  

0 0
možnosti
PC

pacak

2. 3. 2011 23:44
Petice proti blbosti národa

Vše co se děje je naprosto legitimní, je to naplnění požadavku voličů. - Nebo si snad myslíte, že to, co se děje, není jejich požadavkem? To je tak podceňujete ? Vždyť strany koalice naplňují svoje volební programy způsobem se kterým se před volbami nikterak netajily !

A voliči pravice jsou, jak je statisticky dokázáno, vysoce inteligentní, takže nepochybně ví co dělají, koho volí a co to přinese.

Konec konců, současné voličské preference potvrzují trvající převahu současné koalice. Voliči tedy jednoznačně považují to, co vy nazýváte zlodějnou, za nedílnou součást naší politické kultury. Jinak řečeno, je lhostejné jakým způsobem si ti nejlepší z nás obstarají peníze, jestli rozkrádáním, daňovými úniky, korupcí, nadhodnocenými státními zakázkami, atd.atp. hlavně když peníze nejsou rozdány sockám, invalidům, starcům a jiné lůze, socanské lůze, netáhlům parazitujícím na státu a těch nejlepších z nás.

A pokud moje slova nejsou pravdivá, pak nezbývá než sepisovat petici na téma v záhlaví!

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

2. 3. 2011 19:53
Původně jsem chtěl oponovat,

že s tím vypláchnutím mozků to nebyla taková hrůza, ale po přečtení celého článku mi nezbývá než souhlasit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz