Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

WXYQ

7. 10. 2010 16:26
Rocky Škromach Balboa v akci :)

Chcete vidět Rocky Škromacha Balbou v akci ?Jukněte na video!!

http://www.youtube.com/watch?v=r9W7qOrfXHEVR^!!8-o

0 0
možnosti
E

ErikM

7. 10. 2010 13:53
..

problém je že určitej typ pravicové politiky vede k tomu že obyvatelstvo se sestěhuje podle sociální síly do čtvrtí a oblastí což se u nás zatím naštěstí moc neděje, ale znám to třeba z Anglie. To pak vede k dalším sociálním problémům, a tím k zvýšeným nárokům na stát to řešit, což zas něco stojí. Je to takový začarovaný kruh. A to píšu jako podnikatel, ne socialista...

0 0
možnosti
A

anncz

10. 10. 2010 0:53
Re: ..

Proc nastesti?

Ja bych se s radosti nastehoval do ctrvti, kde bydli a bavi se vzdelana stredni vrstva... Bez mensin a zavistivych lopat. Nechapu co je an tom spatneho, je to v lidske nature.

0 0
možnosti
KSŠS

každý svého štěstí strůjce

6. 10. 2010 21:20
.

Přes veškerou snahu pojmenovat nešvary doby se mi příspěvek jeví jako mírně naivní. Všechno zlo je házeno na politiku a snad i perzonifikováno na konkrétní osobu. Můj názor je, že politika je odrazem stavu společnosti. Nikoliv věrným odrazem, ale trochu pokřiveným. Jako příklad vezmu zmiňovaných 100mld úplatků. Myslím, že drtivá většina z těchto peněz skončí v kapsách úředníků, tedy nevolených státních zaměstnanců. Další významný únik státní financí připadá na podvody v sociální oblasti, ano zneužití sociálnách dávek. To opět nepadá na politiky přímo. Jde o selhání celé společnosti neschopné rozlišit mezi účelnou sociální pomocí a zneužitím sociální pomoci. Typickým příkladem jsou regulační poplatky v nemocnici, či pastelkovné apod. Na závěr si dovolím autorovi doporučit, aby vstoupil do politiky, jestli chce něco změnit.

0 0
možnosti
P

praveverka

5. 10. 2010 22:21
Jenom 4?

To abych v postely zapracoval! Mercedes už mám, dům mám, bazén taktéž. Potřebuju ještě jistý příjem. 4děti, zakaždéhood státu dostanu 5tis=20tis. jistých. To jsem panečku podnikatel.;-D

0 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

5. 10. 2010 20:11
českoinfantilní výkřik

Moje předchozí stručné stanovisko bylo smazáno, místo  výrazu  autora "prdel", který prošel, jsem volil "blb", který neprošel. Co nadělám. Teď tedy věcně i když k takovému blábolu je to dost těžké. Vůbec nepodporuji současné poměry, ale na rozdíl od autora vím, jak jedině je změnit. Jsem monarchista. Pan Kříž jen kritizuje ale nevyčtete z jeho originálních slovních spojení nic konstruktivního. Typicky české, bohužel.

Rád bych se dočkal vysvětlení např. k tvrzení že "socialisté uvažují stejně jako Hitler" (!). Jak uvažoval Hitler? Z jakého autor čerpá pramene? A dále, opravdu pan K5íž věří, že třeba v Británii nebo Německu je "eurosocialismus"? V čem spočívá ? Vždyť si autor evidentně plete pojmy sociální a socialistický!  Utopisté keynesiánského ražení? Četl vůbec autor od Keynese cokoliv, alespoň to, cu zde již dávno (za komunistů) vyšlo. Vždyť keynesiánství bylo a je používáno v praktickém řízení většiny států, rozhodně nejde o utopii! Atd. místo již nestačí . Ostatně, škoda slov.

0 0
možnosti
H

hromobití02

5. 10. 2010 23:16
Re: českoinfantilní výkřik

pane Vítku z Prčice, já znám svojí rodinnou historii od 15. století, ale že bych tu vykládal o tom, že řešením je monarchismus... tak to by mě tedy nenapadlo. Vy tu říkáte, že máte řešení... co takhle řešení, které je postaveno na reálných základech? Nebo jak si asi představujete změnu našeho právního řádu a celkovou proměnu na monarchii? To si tu zvolíme panovníka, potvrdíme tituly, rozdáme si dávno zapomenuté statky a budem vládnout ku prospěchu všem? Příliš se necháváte unášet sněním. Já vám povím, jaké je řešení... žádné není. Na vysokých postech nikdy nebudou sedět osvícení, protože tu žumpu, která se nazývá politikou, tu slušný člověk nezvládne. Aby se člověk nerozčiloval a neměl nervy, hned jak otevře zprávy, je v tom, prostě tyhle věci filtrovat a realizovat sám sebe. Makat jak šroub a doufat, že jednoho dne bude tak nezávislý na státu, že bude mít celou politickou situaci někde a bude se věnovat důležitějším věcem. Třeba grilování kotlet.

0 0
možnosti
IB

ilja blažek

5. 10. 2010 19:02
pěkně kajo

R^[>-]

0 0
možnosti
B

BWooley

5. 10. 2010 18:00
Děkuji.

Je to velmi přesné. Myslím ale, že když budeme jenom čekat, než to samo spadne, moc si nepomůžeme. Jako první krok je nutné donutit je zbavit se Kalouska a dostat ho před soud. Ale kde najít ten spravedlivý soud a soudce, který se nebojí mafie?

0 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

5. 10. 2010 20:17
Re: Děkuji.

Souhlasím. To je o něčem jiném a k něčemu to vede. Kdo vynutí změnu ministra financí? Za současné situace jenom odbory. Proto jim tolik "chytráků" nadáva?

Odbory podpořené recyklovanou ČSSD. To je jediná cesta. Proto tolik nespokojených nadává "socanům"? Politika je umění možného, ne přání. Myslet a ne nežvanit.

0 0
možnosti
FE

felia

5. 10. 2010 17:17
Nádherné pravdivé čtení

0 0
možnosti
U

UpgradeSdvemaS

5. 10. 2010 17:15
Mám ten samý pohled

vemte si, že obyčejný člověk, který prodává svou chaloupku zacáluje jen za převod z hodnoty 1,3 mil nějakých 40 tisíc... nějak často s nemovitostma nekšeftuju, ale tohle mě vyrazilo dech... nebo naše vláda, která zavádí povodnovou daň. Nepřeju to těm lidem,ale proč musím za jejich špatnou situaci platit. Ne Evropa se musí jednou za sto let rozbomardovat, aby se mohlo zase od nuly a poctivě, jinak nevidím nápravu v tomhle eurosociálním systému. A je evidentní, že tahle vláda se nepostará o to, aby tu byl spravedlivý a efektivní systém.

0 0
možnosti
V

volycodss

5. 10. 2010 17:39
Re: Mám ten samý pohled

aha takze ono to funguje, jinak byste nekricel po rozbombardovani a zniceni. jinak bych rad vedel jake byly ty pozitivni efekty niceni evropy ? a co se tyka dluhu, tak liberalni usa je ne tom mnohem hure. asi jsou to taky socialisti a komunisti a jediny spravy svet je v somalsku

0 0
možnosti
V

volycodss

5. 10. 2010 17:02
jojo

eu konci to uz posloucham od ultras liberalnich od pulky devadesatych let, stale je ten konec jiz na horizontu

a co je horizont ? takova cara, ke  ktery se nejde priblizit ;-D

0 0
možnosti
T

Tecumtha

5. 10. 2010 17:43
Re: jojo

od "půlky 90 let" ? Člověče - tak teď tu "O Karkulce" ....... ;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz