Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jan S

4. 4. 2010 12:46
Vynikající postřehy

Článek zcela trefně a jasně demaskuje proč je u nás společnost tak rozdělená. Oceňuji inteligentně jazykově i obsahově podané téma, které jde na jádro věci. Je velmi dobré postavit téma tak jasně a otevřeně. Mezi mnoha z nás je ještě hodně temno (pardon rudo). Přístup pana Paroubka chytře a přesně míří k pověstné oblibě Čechů v pohádkách. Prosím, buďme už dospělí !!! Stále platí a bude platit, že nás bude živit pouze a jedině poctivá práce (včetně politické), ne sliby na bianco šek.

0 0
možnosti
PK

Pavel K

3. 4. 2010 23:55
Krásný článek

Bohužel je těchto hlasů zatím zoufale málo

0 0
možnosti
U

URBMentalneRetardovanaa

2. 4. 2010 20:47
Genialni!

R^R^R^[>-]

0 0
možnosti

martin_simek

2. 4. 2010 14:41
Je to jasne spiknuti Parobkomanie

jakoby by tam rezonovala slova mYrka :)

0 0
možnosti

martin_simek

2. 4. 2010 14:41
Re: Je to jasne spiknuti Parobkomanie

on to jYrka asi vazne nepobral ...

0 0
možnosti
PM

pm22

2. 4. 2010 4:47
Clanek psala ruka modre straky.

Clanek je v duchu kampane ODS. Jiste, jsou tam veci zname. Ale s tim Paroubkem je to spis manie.

Cert vi, co je vetsi zlo. Tady ty keci o Paroub. jsou kravoviny, jiste, zabava naroda.

Ono je to tak, ze at vyhraje kterakoliv  strana , muze delat jenom to, co muze.

Komancove meli situaci slozitou, cely zapad na ne hazel totalni  embargo. Co zbylo, poslalo se, ci muselo se poslat cernym bratrum. Jo, kradlo se. Ale  jinak. Sem tam pytel cementu ci nejake tramky ze stavby. Valuty pro stat shaneli vekslaci.

Dnes ? Ti co byli do politiky vyneseni dobou - budto za chvilku zmizli ci  ti co pochopili, zacali se starat a za stani penize, o sebe. Tzn., podstrkavani zejmena statnich zakazek kamosum a uz to jede. Kdo po 89 zbohatl behem roku - ?  Co o tom povidat, nikdo to uz setrit nebude. Akorat ze se tem sikulum  za chvili budou stavet pomniky.

0 0
možnosti
U

URBMentalneRetardovanaa

2. 4. 2010 20:48
Re: Clanek psala ruka modre straky.

Ehm zapominate na to nejdulezitejsi co za komousu chybelo, a to na SVOBODU!!

0 0
možnosti
HT

YesusFist

2. 4. 2010 0:22
vynikající článek

a za to, že tomu tak doopravdy je, nemůže Paroubek. Za to si můžeme sami.

0 0
možnosti
TR

Tomas R.

1. 4. 2010 13:57
to se tak krásně četlo...

...naprosto to vyjadřuje moje pocity! R^ Paďourek je směšné individuum, nechápu jak se může podívat do zrcadla...Pojem svědomí, zodpovědnost a morálka holt některým lidem nic neříká

0 0
možnosti
EK

Deleter

1. 4. 2010 8:49
Mno,

nechápu, jak někdo může volit parlamentní stranu.

A nechápu, jak někdo může tvrdit, že máme nízké zadnění. Sterbici, až budete ze školy  a budete chodit do práce, uvidíte, kolik odvádíte (a váš zaměstnavatel) na dani z příjmů, na ZP, SP, uvidíte kolik je spotřební daň na benzín, kolik je DPH z této spotřební daně, tak budete mluvit jinak, pokud máte v hlavě trochu mozku.

0 0
možnosti
S

sterbic

1. 4. 2010 10:53
Re: Mno,

Do školy jsem chodil a zdárně ji i zakončil :) Daně také nerad platím :( ale bez nich by to asi jinak nešlo. Daně byly, jsou a budou. Pořád je pro většinu lidí lepší  platit si větší daně, zvýšené o soc. a zdr. pojištění než,  jak si většina individualistů myslí, mít daně menší a platit si všechno sám na volném, ničím neregulovaném trhu, kde vládne jen poptávka a nabídka. Proto nechápu, když všichni křičí, už ne další peníze sockám, ale na druhé straně hájí rovné zdanění, které zvýhodňuje pouze elity. V tom je ČR v rámci EU rarita, máme druhé nejmenší danění elit hned po Bulharsku. Pak se nedivte, že je veškerá daňová zátěž na bedrech střední třídy, která paradoxně hledá viníka pod sebou, tedy v sociálně slabších skupinách. Na toto téma bych doporučil přednášky Jana Kellera, v kratší verzi http://www.stream.cz/video/6/447060-jan-keller/?word_id=865568

0 0
možnosti
P

peza

1. 4. 2010 8:18
Bohužel...

Bohužel musím s tímto článkem plně souhlasit...a to je na tom to nejsmutnější;-(

0 0
možnosti
P

petrxh

31. 3. 2010 21:11
hmmm

Paroubka nemusim, je to papalas, ale zacinam byt alergicky na ono klise az prilis cisici z clanku, ze vydelavaji pouze ti schopni, kteri musi dotovat line socky (byt souhlasim s tim, ze nas soc. system je nebyvale stedry a plan TOP09 mi tak nehumanni neprijde). Dukazem budiz jednoduchy myslenkovy experiment, kde si predstavime nejvice vydelavajici jedince a co by se stalo, kdyby pres noc zmizeli. S nejvetsi pravdepodobnosti by to nikdo ani nepoznal... Naopak nejmene byvaji ohodnoceni jedinci, kteri drou od rana do vecera a bez nichz bychom pochcipali budto hlady, nebo na nemoci.

0 0
možnosti
PH

Hrustic

1. 4. 2010 1:06
Re: hmmm

z clanku nic takoveho nevyplyva. Je to maximalne protvaha jednostrannych demagogii a demonizovanych lidi vydelavajicich milion rocne. To je castka, ktera dobre a hodne lidi dokonale nastve proc on ten "milion" nema ...

Tech par lidi, kteri vydelavaji nad tech demonickych 100 tis. drzi know-how v hodne firmach a tudiz "dava praci" spouste ostatnim zamestnancum.

A hlavne hodne bohatych lidi vydelava mnohonasobne vic, ale NE jako fyzicke osoby v zamestnaneckem pomeru. Prave ty chce Paroubek verejne potrestat a prave ti se mu na to jako prvni vykaslou !!

A ze to nikdo nepozna?? To byste se prave divil a me napdaji trochu nekorektni vyrazy, tak to radsi ukoncim ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz