Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Karel Kříž

6. 1. 2010 15:11
Vidím, že rudá diskusní letka se dnes činila ...

Přátelé mi říkají, abych na ně nereagoval, avšak jen malou poznámku pro jejich velitele pod nickem I.Perek (dříve, dle všech indícií P.Farsky ap.):

Věřím, že vám při čtení mých článků teče vzteky voda ze zubů, ale když už se schováváte pod pláštíkem anonymity internetu a nejste schopen mi říkat věci do očí, či alespoň férově s vlastní identitou, pomlouvejte jenom mne a nadávejte taky jenom mně. Pokud nejste schopen vyplodit relevantní argumenty k tématu článku, vybíjejte si vaši zlost na mé osobě. Vím, že vás ve VUMLu učili, že pokud nemáte argumenty, je třeba dehonestovat autora, pokud nejde ani to, tak alespoň jeho rodinu, avšak doba malinko pokročila a je to dnes již směšné. Děláte ze sebe většího tupce než opravdu jste. Pěkný den.

0 0
možnosti
I

I.Perek

6. 1. 2010 15:51
Re: Vidím, že rudá diskusní letka se dnes činila ...

Karle,přestože vám přátelé říkají,abyste nereagoval (škoda,že vám neříkají,abyste nepsal,nebo aspoň ne takové žvásty),přece vám to nedalo nereagovat a věnoval jste mi osobní pozornost.Musím vám, za to poděkovat a zároveň vám doporučit v příštím článku méně hysterie a více faktů.Pokud totiž napíšete článek o bankrotu státu a přes opakované výzvy nenapíšete o kolik stát připravila vaše rodina, snižujete"hodnotu"svého článku.

O vaší rodinu se jistě nebude nikdo zajímat, pokud nebudete psát o rozkrádání a nebudete mít otce kriminálníka.

Pokud při psaní teče voda ze zubů vám a je to z článku i vaši diskuze vidět, opravdu věřte,že to nedělá každému. Někteří mají naopak z "Vořecha", jako jste vy jen legraci.

Pokud neznáte vyšší stupeň vzdělání,než jste byl schopen vidět ve vlastní rodině, tedy VUML,nesmíte si myslet,že ho má každý.

Vidím také,že vás fascinuáje nějaký Farský. Ale to je stajné, jako bych já napsal,že vy byste" podle indicií" mohl být slušný a chytrý člověk. Mohl,ale nejste.

0 0
možnosti
I

I.Perek

6. 1. 2010 12:49
Kříž má přečtené zloděje i podle politické příslušnosti

Všimněte si, jak Kříž přesně rozlišuje, podle jaké politické příslušnosti je rozkrádán stát. Tak  se stane, že v jedné straně kradou všichni v jiné nekrade vůbec nikdo.

Alespoň to tak píše Kříž a možná si to i myslí.

A tak se přímo nabízí další otázka

Kříži, tvůj otec kradl a byl odsouzen jako člen ČSSD, nebo KSČM ? jiní alespoň podle tebe, Karle, nekradou.

0 0
možnosti
FV

kafral

6. 1. 2010 12:17
Po posledních

volebních průzkumech lze s jistotou prohlásit, že většina lidí u nás vůbec nepřemýšlí. Sešteme-li hlasy pro rudé, oranžové, zelené či černé socialisty. Po zkušenostech, kdy experimenty se socialismy všeho druhu kdekoliv na světě vedly k rozvratu hospodářství a morálky, nechápu že ještě někdo může nějaký socialismus chtít. Všude v civilisovaném světě, kde se socilismem nekoketovali je příjem pomocného dělníka násobkem dělníka kvalifikovaného u nás. To je jen jeden z mnoha příkladů. Lidé, myslete  a neblbněte!

0 0
možnosti
E

editi

6. 1. 2010 11:50
Demagog Kříž,

Paroubek jeden rok ve vládě a premierem a za všechno může ten zlosyn. Jak může být někdo tak hloupý a pořád omílat jedno a totéž. Paroubek, Paroubek, Paroubek. Bude to dobrý premier a možná v budoucnu prezident. Proto volím Pravý Blok Petra Cibulky.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PU

pomocný učitel

6. 1. 2010 12:03
Re: Demagog Kříž,

bojuj, však jsi za to Dimunem dobře placená, ale ani 100x opakovaná lež se nestane pravdou a na to, soudruzi, brzo dojedete. MMF nebude zajímat, jak dobrý je Paroubek premiér:-/

0 0
možnosti
VH

Totedyne

6. 1. 2010 11:45
nenažraný Kříž

No Kříži, ty jsi to dneska rozjel. Podobné bláboly se tady objevují každý den, občas si je rád přečtu a zasměju se jim.

Snižování výdajů státu je samozřejmě potřebné, je potřeba ale rozlišovat ty výdaje. Nemá cenu, aby tady na jedné straně lidi hladověli a na druhé straně zemědělci nemohli prodat své potraviny. A nelze ani nutit zemědělce, aby za stát dělali charitu, aby prodávali za méně, než jsou náklady.

Ještě jsem neviděl nějaký sociální stát zkrachovat. Ano pár jich mělo potíže, ale ještě větší potíže má s rovnou daní Pobaltí a Island. Rakousko-Uhersko vyhlásilo státní bankrot několikrát. Když nevěříš, že sociální stát je možné dlouhodobě provozovat, tak snad by si mohl uvěřit tomu, že když firma zkrachuje, tak jde do likvidace a i když pan Paroubek měl na mysli něco zcela jiného, tak likvidovaná firma dluhy už neplatí. Ve skutečnosti je to jinak, než jsem popsal v té poslední větě, ale když věříš těm svým bludům, tak ti snad ta předchozí věta dodá optimizmu.

0 0
možnosti

vitvit

6. 1. 2010 12:06
Re: nenažraný Kříž

Ano. Stát nezkrachuje.

Ale může dojít k drastickým opatřením, jako měnová reforma, zvýšení daní , smížení dávek....

Bohatí přijdou o uspory a akcie, chudí o podporu, důchodci o důchod, prostě proděláme všichni (kromě pár politiků, kteří si včas dostatečně nahrabou a zmizej)

0 0
možnosti
D

da.rock

6. 1. 2010 11:42
Hloupé, neobjektivní, zaujaté, demagogické....

...a hlavně neúnosně dlouhé. :-/

Přitom stačilo napsat NESNÁŠÍM SOCANY a bylo by to totéž, se stejnou vypovídací hodnotou a ušetřilo by to spoustu času autorovi i čtenářům. RvRvRv

0 0
možnosti
JP

Dale Cooper

6. 1. 2010 11:07
Vcelku souhlas

Populismu a bezhlavého plýtvání už tady bylo dost...

Jen mi trochu nesedí to vaše rozdělení politického spektra.

Od kdy levice usiluje o privatizaci školství, zdravotnictví a důchodového systému, nebo o likvidaci vertikálního přerozdělování?

To už jsou dnes pravicí jen libertariáni? Není to trochu zcestné?

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

6. 1. 2010 10:09
Joo, na statnim bankrotu je nejlepsi, ze nikdo nevi...

...kdy prijde. Za pet let? Za pul roku? Az se splasi ti co pujcuji. Ruska ruleta.

0 0
možnosti
I

I.Perek

6. 1. 2010 9:33
Pane Kříži, nepíšete o provazu v domě oběšence ?

Pane Kříži, váš otec prý byl zavřen za okrádání polistopadového demokratického státu .

Jakou částkou váš otec k bankrotu tohoto státu přispěl osobně?

Vy, pane Kříži  prý jste tak dobrý jako váš otec při přispívání k bankrotu státu nebyl. Ale potíže s placením daňových povinností se vám prý také nevyhýbají.

Váš dnešní článek máme tedy chápat jako popsání podílu vaší rodiny na tom, " Kolik času zbývá do bankrotu našeho nenažraného státu "?

Chápeme smysl vašeho článku dobře ?

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

6. 1. 2010 9:47
Re: Pane Kříži, nepíšete o provazu v domě oběšence ?

Pro vás musí být úspěch, že jste tu spoustu písmen dokázal vůbec přelouskat, natožpak pochopit. Reagovat na vaše "argumenty" mohu těžko. Snad jen - nick P.Farsky vám zabanovali, nebo co?

0 0
možnosti

vitvit

6. 1. 2010 9:22
odpovědi

odpověd na vaše otázky je smutná - nenajde. Máme pár pěkných příkladů - Maďarsko, Řecko (včera sem četl něco o Španělsku)

Ve všech těchto zemích byly podobné signály s stejně tam v dalších a dalších volbách vyhravali "socialisté" díky slibům vyšších důchodů a podobně.

Jako lidstvo (nebo spíš jeho část - "bohatší evropané") jsme nepoučitelní a situaci vyřeší nejspíš až bankrot a MMF...

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz