Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

8. 1. 2010 1:57
To je otázka priorit, kde šetřit

Na válčení peníze jsou. Ať ti "zodpovědní" začnou s úsporami u sebe a jdou ostatním příkladem.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

10. 1. 2010 22:06
Re: To je otázka priorit, kde šetřit

taky bych armádu z misí stáhl - a nasadil proti "kaktusakům". Ti jsou mnohem nebezpečnější než celý Taliban a Al-Káida dohromady. Nakonec - s talibanem by bylo možné se rozumně dohodnout - nosit vousy a nespílat na veřejnosti Prorokovi. Na majetek se vám talibové sápat nebudou. S kaktusaky se dohodnout nelze - ti jdou jako slepica po flusu po každém, kdo se netváří jako troska a snaží se ho obrat do hola. Jak si můžete dovolit se smát, když v Angole umírají Lidé! A kouřit, když děti v Motole nemají medvídka!

0 0
možnosti
Z

Zebin

7. 1. 2010 21:39
po krátké

Paroubkově vládě si Česko koupí někdo ve frcu, doufám jen, že to bude někdo jiný, než rusko

0 0
možnosti
K

kaktusak

8. 1. 2010 2:04
Re: po krátké

Myslíte, že je po 4 letech vlády pravice situace už tak špatná? Je pravda, že Řecko je po 8 letech pravicového vládnutí na pokraji bankrotu.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

7. 1. 2010 20:17
myslím, že dřív než u nás

se to podělá jinde, a to dost brzy. Vše co píšeš je pravda, ale v ČR na tom nejsme ještě tak zle. Pořád ještě máme konkurenční výhodu levnější pracovní síly. Až se to podělá v USA nebo v zemích jako Řecko či Španělsko, chytí to jak zvířené saze.

0 0
možnosti
BC

Bdan

7. 1. 2010 12:12
Pěkně napsáno

Díky, přesně jste vystihl proč je nám náš stát tak drahý...

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

7. 1. 2010 2:18
Mno

Vydrží to podstatně déle, než "nakupte si". :-P

0 0
možnosti
JR

kadet

6. 1. 2010 22:01
Naprostý souhlas

Moc se mi líbí tento článek a naprosto s ním souhlasím. Strana rádoby socialistická je ve skutečnosti velmi asociální. Škodí zejména lidem, kteří věří, že jim pomůže. Jsou to lidé spoléhající se na stát a nikoliv na sebe. Politika ČSSD však připraví tyto  lidi o jejich úspory, zdraží všechny služby a zboží, protože způsobí znehodnocení koruny, způsobí že Euro bude za více jak 30 Kč- možná bude i za 40 Kč. Je mi velmi líto, že lidé se poučí jen až bude naprosto pozdě. Nechci věřit tomu, že naši lidi si zpečetí svůj osud špatnou volbou v nastávajících parlamentních volbách. Prosím vysvětlujte to lidem, kteří to stále nechápouR^[>-]

0 0
možnosti
M

maziSKS

7. 1. 2010 0:35
Re: Naprostý souhlas

já to zkusil a už na to nemám sílu....je to házení hrachu na zeď...oni to nechtěj pochopit.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

6. 1. 2010 21:04
Nenažřaný mi připadáte v první řadě vy,

pane Kříži - soudě aspoň dle vašeho vystaveného fota. Ale za to může určitě ČSSD, že ano? ;-D

0 0
možnosti
MP

Vrah

7. 1. 2010 19:51
Argumentace primitiva.

Když nemáte na to, abyste vyvrátil tvrzení, nahradíte argument osobním výpadem. Nechce se vám zvracet, když se podíváte do zrcadla?

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

6. 1. 2010 19:03
Skvěle napsáno !

Snad jenom, co teď s tím. Já osobně budu asi volit SSO.

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

7. 1. 2010 2:09
Re: Skvěle napsáno !

R^R^R^

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

6. 1. 2010 16:32
Jak jsem ten článek četl

tak už jsem měl strach,že tam nic o Paroubkovi nebude.A je .

Ateď k tomu času.Pokud ODSSmani v čele s vrchním lotrem Topolánkem nepřestanou krást a brát si co jim nepatří,tak ten bankrot bude brzo.

0 0
možnosti
M

maziSKS

7. 1. 2010 0:34
Re: Jak jsem ten článek četl

jasně....a socky nekradou co?

0 0
možnosti
M

maziSKS

6. 1. 2010 16:14
hm

po přečtení některých názorů zde, to se mnou málem šlehlo.....a řikám si, zda se mi to nezdá. Jeden levičák velde druhého, co jsou jen zaslepení. Člověk nemusí mít diplom z ekonomie, aby mu došlo, co ústupky socanům znamenaj a že populistická politika je politika do pekel. Ty peníze pro lidi, co parazitují na socialním systému, pro zdravotnictví, veřejnou správu, školství se někde vzít musí a zvýšení daní pro majetné je hloupost. Proč? Protože proto, že to platit nebudou, v lepším případě budou účetně brát mnohem méně, v horším si změní daňoví domicil a nebudou je platit vůbec. Musí se zde okamžitě udělat reforma školství, zdravotnictví, veřejných financí a sociálního systému...stát musí šetřiti a všichni si to musí uvědomit. Ono nejde dělá ta politická kreatura paroubek, že si za příklad veme z ostatních států jen to, co se mu hodí a co vypadá dobře...systém musí být komplexní a to bohužel neni, v ČR je bordel. Chybí tu zdravá pravicová konzervativní strana, ODS se tak nazývat nemůže 

0 0
možnosti
FV

kafral

6. 1. 2010 16:25
Re: hm

Se vším s Vámi souhlasím, kromě poslední věty. Mám sice výhrady k některým odesákům, ale je třeba jim přiznat, že dosud neměli možnost pravicový program uskutečňovat. Dříve lidovci a naposledy zelení usilovně strkali klacíky do kol a nic jen vzdáleně pravicového nemělo ve sněmovně šanci. Je nutné pravici v příštích volbách podpořit a teprve tehdy, když budou mít možnost a sliby nesplní, pak souhlasím a pošleme je do prčic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz