Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

24. 8. 2008 17:01
Chtěl jsem to stručně

okomentovat, ale koukám, že to s důkladností sobě vlastní rozebral Alex. Takže - nevěrovalo se vesele už před 20, 50 i 100 lety. Akorát se o tom tak nemluvilo a společenský tlak omezoval rozvody. Blbý je, že mezitím se muži nechali feminami vytlačit do téměř bezprávní role. Takové sbalené kufry před dveřmi jsou báječná věc, ale zkuste to provést manželce, genderky vás za to sežerou. Takto můžete být vděčný, pokud vás baba díky našim zákonům nepošle pod most (jsou dokonce i takové hodné).

0 0
možnosti
AH

alex hart

24. 8. 2008 15:52
Mýlíte se autore - 1 -

Vážený autore, nedělám si patent na rozum, ale vidím to dost odlišně než Vy. Vy líčíte nevěru jako produkt reklamy a nátlaku médií. Já to ale vidím úplně jinak:

1) Za totality, kdy sex byl v televizi a kině téměř tabu a porno bylo ďo ČSSR ilegálně pašováno, byla přesto náklonnost mužů a žen daleko větší než dnes. Na kdejaké sportovní akci, ROH školení, či pionýrském táboře (!!!) bylo sexuální dusno dnes už nevídané. Já si ty doby pamatuji a vzpomínám na ně s nostalgií a vlhkým zrakem.

2) Po revoluci se všechny ženy začaly rajcovat představou majetku, peněz a exotických dovolených a tak jim jaksi přirozeně na sexování s jejich ubohými českými manžely s platy kolem 5 tisíc bruto nezbývala nálada.

3) Mnozí z těchto odstrčených manželů tuto hozenou rukavici zvedli a začali podnikat a jakkoliv se drát o peníze. Někteří ze zoufalství museli dokonce rozkrást většinu státních podniků, jen aby si přízeň svých žen vydobyli zpět.

4) Ti skutečně úspěšní muži si ovšem záhy uvědomili, ...

0 0
možnosti
AH

alex hart

24. 8. 2008 15:54
Mýlíte se autore - 2 -

...že se nemusí doprošovat své obstarožní manželky v 3+1 na sídlišti a za nové peníze si pořídili atraktivnější krasavice.

 

5) Ty skutečně atraktivní baby ale hleděly ještě výše a mnohým se podařilo provdat do ciziny za různé magnáty. Některé se museli spokojit jen s českými miliardáři. A tak se to vytříbilo pěkně odshora až úplně dolů. Ty nejvěrnější (a někdy i nejošklivější) baby zůstaly u svých manželů ve 3+1, ovšem jsou z toho tak otrávené, že o nějakém kvalitním manželském sexu nemůže být ani řeč. No a abych nezapomněl, zhrzení a rozvedení muži se rozhodli jít spát raději pod most.

6) Tak nám tady nevykládejte, že vlivem médií dochází k nevěře. Jen samet důkladně zamíchal našimi vztahy a mnoho našich partnerů a partnerek jen pochopilo slova Václeva Klause a začali se chovat konečně tržně. A to se nutně, ať se nám to líbí, či nelíbí, muselo promítnout i do našich intimních vztahů. A další generace mladých? Ti už žijí po svém a na naši generaci kašlou.

0 0
možnosti
T

tromi

24. 8. 2008 13:57
jo

R^

0 0
možnosti
M

Magda

24. 8. 2008 13:40
reakce

Milý pane Kříži, v podstatě s Vámi souhlasím. Myslím, že problém je v tom, že lidé zapomínají na svou svobodnou vůli ignorovat "lákadla". Že snadno a bez rozmýšlení podléhají fenoménu modernosti. Přitom je pravdou, že tím ubližují nejen svým partnerům, ale hlavně sobě, protože žijí ve strachu, napětí a stresu, což se podepisuje hlavně na zdraví a zdravém sebevědomí. Nechápu, že to lidem za to stojí. Myslím, že celé téma je otázkou lásky k partnerovi, se kterou nezamává žádné společenské klima, a také otázkou vůle vzepřít se vnějším vlivům, které vztah narušují či ničí. Vše je záležitost člověka, ne okolí a médií. Jenže člověk to rád na okolí a média svaluje, protože si svou úlohu zas tak přiznat nechce. Srovnat si hodnoty a svobodně se rozhodnout pro svůj postoj a konání, tím by se, myslím, mělo začít.

0 0
možnosti
ARW

a red wheelbarrow.

24. 8. 2008 11:55
Super Karle,

výborně napsáno, mluvíš mi z duše.R^V

0 0
možnosti
RK

šedý vlk

24. 8. 2008 11:51
Vy jste ale mudrlant,

co slovo to perla.Je dobře, že jste se nestal učitelem. Takových jako Vy je i tak už dost.:-/

0 0
možnosti
BH

BoboHml

24. 8. 2008 10:57
Nádhera

;-D;-D;-DR^R^R^

0 0
možnosti
MT

Terzi

24. 8. 2008 10:51
toto je na vysokou karmu..

....ackoliv s Vasemi polofashistickymi nazory striktne nesouhlasim, tady jste uderil na hrebicek...

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz