Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

zpetak

3. 12. 2009 21:31
Ach, jo.

Hezký večer.

Přečetl jsem si Váš článek  o blogerech.Psal jste také o reakcích.Byla radost si Váš článek přečíst.Klikl jsem si na odkaz na Váš poslední, tedy tento článek na Vašem blogu.Najednou čtu psaná slova úplně od jiného člověka.Čtu slova od člověka ideově slepého, používající stejná slova, jako jeho piltičtí guru.Pane ,vždyť Vy máte také své bolševiky.Pane Vy také volíte komunisty.Dokonce agenty bývalé STB. Proč tak zajímavý článek na jedné straně a tak slepý a hluchý na druhé straně? Nechápu.Udělejte cosi pro to, aby už ti bývalý komunisti ani v jedné straně nebyli.Udělejte cosi proti tomu, aby ve vašich pravicových stranách a i v těch levicových nebyli vesměs nepoctivci.Myslíte, že tomu Vaše ideově a slovesně podobné proklamace komunistickým proklamacím pomůžou?

0 0
možnosti
KJ

zpetak

3. 12. 2009 21:42
Re: Ach, jo.

Dodateček.Hrozně jste mě zklamal.Vlastně jsem po přečtení propadl do hlubokého pesimismu.Po přečtení Vašeho článku jsem zjistil, že jste jen ideolog a to prázdný, nemyslící na změny.Na změny toho typu, zbavit se hajzlů napříč politickým spektrem.Vy tomu tedy rozhodně nepomůžete.

0 0
možnosti
KJ

zpetak

3. 12. 2009 21:45
Re: Ach, jo.

Závěr.

Rozhodně si už na Vás nikdy nekliknu.

0 0
možnosti
KJ

zpetak

3. 12. 2009 21:52
Re: Ach, jo.

To si můžu otevřít ideové články ve starém Rudém Právu.Přijde to nastejno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz