Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

Mě by tedy zajímalo jak na to soudruzi přišli a kde majínějaká reálná fakta pro svoje tvrzení.

Vládne nám socialistický tandem Babiš - Zeman, který spojenými silami se stalinistickou sebrankou z KSČM a neomarxisticky multuikulturními strejci z ČSSD buduje eurosocialismus fašisticko-oligarchického typu, jenž se od toho bolševického před rokem 1989 se už dnes jen liší jeho konzumní tváří. Jinak můžeme vypozorovat mnoho společných prvků a co více, umocněných fašizoidními praktikami a mocenskými móresy oligarchů.

Zásadním ovládacím prvkem společenského stáda se stal opět strach. Tentokráte převážně ekonomický, z boje o přežití. Reálné hodnoty tvořící pracující člověk je státem okrádán o tři čtvrtiny svého poctivého výdělku, které končí v nenasytném chřtánu eráru, aby tento jej mohl ponejvíce utrácet za hovadiny, volební létající pečené holuby a pomalu rozkrádat. Naprosto nechápu jak si tento prostý údaj lidé nespočítají a nenahází tvůrce tohoto zlodějského systému do Vltavy. Je to pravděpodobně tím, že veškeré platby státu si ani neuvědomují. Jen kdyby měli při každé výplatě odevzdat z každé tisícovky 750,- Kč berním drábům rovnou, by je možná probudilo. Takto to dělají postupně, plíživě a ... mlčí. A slovenský estébák ve Strakovce má ještě tu drzost považovat "zlepšující se výběr daní" za úspěch vlády. Hnus!

Dalšími úspěchy, kterými se Bureš a jeho nohsledi chlubí jsou rostoucí ekonomika a nízká nezaměstnanost. Uvědomují si vůbec tito apoštolové socialistického oligarchismu, že to není díky moudré vládě, ale primárně navzdory jí? Babišova likvidační politika živnostenského stavu podráží nohy všem těm odvážným jedincům, kteří ještě v ČR dokáží podnikat. V atmosféře mainstreamové nenávisti, vládní dehonestace, nadávání do zlodějů a daňově ekonomické šikany. Připomeňme jen zajišťovací příkazy, EET, kontrolní hlášení a tisíce dalších klacků pod nohy dnes a denně vymýšlených a praktikovaných současnou mocenskou klikou. Jaký by byl asi růst ekonomiky bez těchto socialisticko fašistických zrůdností na české podnikatele nastražených? Jak by naše zem prosperovala, kdyby zde existoval opravdu volný trh a přiměřená daňová svoboda?

Dalším úspěchem vlády má být, že komunikuje s lidmi a jezdí za nimi do regionů. Opravdu? Mohou dnes lidé svobodně hovořit o všem? Nehrozí jim za vyjádření názoru nic? A co nálepkování nepohodlných názorů jako rasismus, xenofobie, sepisování seznamů "politicky nekorektních" médií a další praktiky novodobých cenzorů? Proč vláda nabíhá na tyto neomarxistické vidle a finančně podporuje stovky aktivistických neziskovek, jenž rozdmýchávají atmosféru myšlenkového strachu? Proč Babiš, stejně jako Zeman, jen vypouští v tomto smyslu velkohubá prohlášení, ale skutek nevidíme žádný? Hubou může tisíckráte bojovat proti ilegální migraci, muslimské invazi a islámskému terorizmu, nicméně pokud jsou to jen planá slova bez adekvátní praktické odezvy, je to jen politická mlha a vyčůranost.

Co dodat? Úspěchy vlády jsou jen plané kecy. Ať se Bureš zeptá svých, v mocenské chobotnici ANO nezaháčkovaných, občanů jak dobře se jim dnes žije. Ať se zeptá hypotečních otroků, na desítky let odkázaných na držení huby a kroku, ať se zeptá obyčejných lidí, žijících od výplaty k výplatě, ať se zeptá chudáků deptaných exekutorskou mafií, ať se zeptá postupně likvidovaných živnostníků, ať se zeptá udřených pokladních v supermarketech za pár šupů ... kde tam vidí ty úspěchy, kde tam vidí prosperitu? Jenže to je reálný život většiny národa, nikoliv pozlátko pánů nahoře. Čechům se za vlády Babiše život nijak nezlepšil, ba naopak, to je ta tvrdá realita!

A může za to primárně Babiš, nepochopitelně adorovaný a protěžovaný Milošem Zemanem. Jejich mocenský tandem, kde si jdou oba velmi dobře na ruku, vyhovuje hlavně jim dvěma a pijavicím přisátým na jejich narcistické ego a erární rozpočet. To je jediný "úspěch" současné vlády. Úspěch novodobého socialismu s komunisticko estébáckou personální a ideovou podporou. Obyvatelé ČR z toho nemají nic, jen těžší boj o normální lidské žití. ANO, volební koblihy nejsou zadarmo.

 

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz

Související články:

Autor: Karel Kříž | pondělí 26.11.2018 17:28 | karma článku: 32,62 | přečteno: 1104x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1131x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1176x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Roma Pride: A na co jsou vlastně hrdí?

V neděli 28. 10. 2018, tedy v den oslav 100. výročí založení ČSR, je v Praze naplánován Pochod romské hrdosti – Roma Pride. Celá událost má již nyní velké mediální pokrytí, nemůžete si jí nevšimnout.

24.10.2018 v 17:48 | Karma: 42,91 | Přečteno: 2347x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024,  aktualizováno  20:25

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Ukrajina tajně použila střely dlouhého doletu, nová pomoc vítězství nezaručí

24. dubna 2024  20:19

Ukrajinská armáda už začala používat balistické rakety dlouhého doletu. Tajně jí je poskytly...

VIDEO: Londýnem běhali splašení koně. Zkrvavení vráželi do aut, pět lidí zranili

24. dubna 2024  13:32,  aktualizováno  20:16

Centrem Londýna pobíhalo ve středu pět splašených koní královské kavalerie. Způsobili velký chaos v...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz