Co nás čeká po těchto dalších "osudových" volbách?

17. 10. 2017 18:00:12
Tak se nám opět přiblížily další parlamentní volby a nejčastější poznámka z řad pravicově naladěných voličů znovu zní: Není koho volit. Bohužel.

Pohled na naši politickou scénu totiž člověku, který by chtěl ke svému žití hlavně aby mu stát dal pokoj a přestal jej buzerovat tisícovkami nesmyslných předpisů, okrádat nekřesťanskými daněmi, či mu "pomáhal" debilními sociálními programy nebo dotacemi a nechal jej svobodně žít, přináší nezměrné zoufalství.

Českou republiku, stejně jako většinu EU, ovládá z politické moci levicová pakáž, která nám salámovou metodou znovu zavádí socialismus non plus ultra. Jediný rozdíl mezi současností a socialismem sovětského typu, ze kterého jsme se v roce 1989 vymanili, je, že máme plné (k)chrámy konzumu. A možnost cestovat, abychom byli spravedliví. Jenže co to ostatní?

Nechci tady popisovat stovky zákonných restriktivních kroků, které se na obyvatele valí jak z Bruselu, tak jimi utahovala smyčku vláda Sobotkova. Snad ani jeden její zákon nebyl ku prospěchu osobní svobody občana či snad volného trhu. Vše jen bolševický útok na nepoddajné jedince, kteří nechtějí kolaborovat s režimem ve státních funkcích nebo nechtějí otročit v montovnách.

Jenže ... co slyšíme od kandidujících partají? I těch, které se deklarují jako pravicové? Hlavně prý, že máme tu demokracii. O podstatě problému cudně mlčí. Nikdo natvrdo nenaleje svým voličům čistého vína, že nám znovu vládnou komunisté, že socialismus se vrátil zadními vrátky a s mixem multikulturalismu znamená jediné - blízký totální krach společnosti, neboť parazit zničí svého hostitele, tedy tu část populace, která tvoří hodnoty, bohatství společnosti a drží ji nad vodou.

Proto není divu, že nejpravděpodobnějším vítězem voleb je hnutí ANO, vedené komunistou, estébákem a policejně stíhaným dotačním podvodníkem. Kam dala tato země oči a uši? Je to vůbec možné? Jsme snad národ masochistů? Nebo jen většina elektorátu čeká s otevřenou hubou na létající pečené holuby od koblihového spasitele, jenž jim slíbí všechno na co si jen vzpomene?

Zdá se, že ano. Slovenský politický iluzionista dokázal za mohutné pomoci PR agentur vnutit mnoha lidem svoji masku lidumila a obyčejného miliardáře, který pomůže. Měl prý jen v životě smůlu. On přece nechtěl být komoušem, agentem ani podvodníkem. Všechno je to kampaň a účelovka. To ten Kalousek a ODS, která jej stvořila. On je čistý a chce jen pomáhat dědečkům a babičkám, hasičům, maminkám, učitelům, všem. A lidi mu to věří.

V těchto volbách tedy primárně půjde o to, kdo s vítězem Burešem vytvoří povolební koalici. Kdo prolomí hráz, kterou partaje dnes většinově predikují. Kdo, bez ohlednu na okolnosti, nás ještě více ponoří do komunistického bahna.

Nejčastěji se v této souvislosti mluví o agentovi Falmerovi a jeho KSČM, či Okamurovi s jeho SPD, kterým dávají tuto naději i předvolební průzkumy. Vláda ANO-SPD-KSČM ... mohlo by být ještě "líp"? Nebo snad Sobotkovi postbolševici, kteří jako laciná děvka půjdou s kýmkoliv, protože potřebují nakrmit svoji stranickou masu parazitů, stejně jako lidovci? A co bratr Kalousek? Neuhne? Obávám se, že kdykoliv, však to známe z dřívějška, kdy chtěl uhýbat do vlády i se stalinisty od Falmera. Obávám se, že i modrý profesor Fiala by koalici s ANO nějak povolebně oddůvodnil pověstným "klidem na práci". Kdo ještě má šanci se dostat do sněmovny? Piráti, ti půjdou s Babišem určitě, chtějí do jakékoliv vlády, stejně jako STAN či Zelení. Snad jediní, kteří by možná nešli jsou Realisté a skoro na sto procent Svobodní.

Co nás tedy po těchto volbách, o kterých se mluví jako o osudových, čeká? Nic nového. Další nášup socialismu s konzumní tváří, říznutý plíživým multikulturalismem a ještě děsivější nástup Burešova korporátního fašismu. Nic jiného se nedá z volebních předpokladů a kandidujících partají vyčíst. Žádná jiná alternativa se nerýsuje ani vzdáleně.

Nechci být špatným prorokem, ale píšu o tom již dlouho. Naše postkomunistická společnost porodila do politického kolbiště z drtivé většiny partaje neomarxistické, které se jen více či méně snaží zakrývat svou pravou komunistickou tvář. Partaje regulátorské, diktátorské, sociálně fašistické, jejichž primárním zájmem je šikanovat občany, podojit do bezvědomí produktivní jedince a nakrmit věrné stranické ovce. Pravicové ideály absolutní svobody jednotlivce, minimálního státu a volného trhu se krčí někde v temném koutě a téměř nikdo je nemá odvahu voličům reálně předestřít.

ANO, nečeká nás vůbec pěkná budoucnost. A je úplně jedno jestli bude koalice s Burešem nebo bez něj. Lidé, kteří by měli alespoň snahu nás svést ze současné multikulturní eurosocialistické cesty buď nekandidují vůbec, anebo je jejich volební potenciál v této mentálně komunistické společnosti mizivý. O nějakou rasantní změnu kurzu prostě nemá český národ zájem. A tak si asi budeme muset opět jednou počkat až budeme opravdu rýt držkama v zemi.

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz

Související články:

Autor: Karel Kříž | úterý 17.10.2017 18:00 | karma článku: 32.20 | přečteno: 1291x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 10.52 | Přečteno: 126 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 27.15 | Přečteno: 540 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.25 | Přečteno: 520 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 470 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2310 | Diskuse
VIP
Počet článků 501 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4865

Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...