Karel Kříž

Politické školení mužstva: Jak se má český policista chovat k muslimskému imigrantovi

8. 04. 2016 8:08:08
Tuto neuvěřitelnou zprávu jsem zaslechl na jedné ze stanic Českého rozhlasu včera. Ne, nebyl to aprílový žert, nebyla to humoristická estráda, byla to zcela vážně míněná reportáž ...

... o tom jak soudruzi z ministerstva vnitra a policejního ředitelství dali dohromady své pomazané hlavy a vyplodili vzdělávací program pro české policajty, by tito měli správné povědomí o tom, jak se mají chovat, když ve službě narazí na kočující imigranty muslimského vyznání.

Celé toto politické školení mužstva obsáhne každého policistu v ČR, neboť jsou na výuku muslimsko korektního chování svážení ze všech koutů naší vlasti do policejní centrály vzdělanosti v matičce Praze. Vyrušeni ze své státulibé činnosti při měření rychlosti, nasazování botiček a vypisování pokutových bločků, nafasují příslušníci zápisník, tužku, svačinu a absolvují odborný kurz, kterak nenasrat muslima potulujícího se naší vlastí směr sociální ráje v Německu nebo ve Švédsku.

Reportáž jsem poslouchal velmi pozorně, neboť jsem byl zvědav, o jaká specifika odlišné kultury bude obohacena práce Policie ČR či jak důrazný a nekompromisní bude přístup orgánů k migrační invazi nechtěných ilegálů.

Nutno podotknout, že rozhlasová stanice mne nechávala v napětí dlouhé desítky vteřin, během kterých se několik kompetentních odborníků zasvěceně vyjádřilo k vysokým požadavkům a potřebě takového vzdělávacího programu, protože přeci jen obyčejnej českej polda by mohl při face to face setkání s jinou kulturou tak nějak profesionálně zakolísat.

Vše spělo k velkému finále a konečnému sdělení reálného přínosu českému občanovi, který si svými daněmi platí celou tu mašinérii, která prý chce hlavně pomáhat a chránit. Na úplném konci reportáže předstoupil před mikrofon jeden z absolventů školení a dostal záludnou otázku, co bylo tématem první vzdělávací lekce a jaké nové poznatky si odnáší do svého dalšího profesního života.

Odpověď mi vyrazila dech a potvrdila naprosté zoufalství systému, ve kterém jsme dnes nuceni žít a přežívat. Policista nabral dech a odvětil zvídavému reportérovi, necituji přesně, ale parafrázuji jeho sdělení s hlavní myšlenkou: „Dneska jsem se učili jak se chovat, když zastavíme automobil, ve kterém pojede muslimská rodina, řídit bude žena a vedle ní bude sedět její muž. Bylo nám sděleno, že v takovém případě nesmíme hovořit s řidičkou, vůbec se jí na nic nevyptávat a vše vyřídit pouze s tím mužem!

No vida? To je policejní "vysoké" učení, to je tedy zásadní průlom do kontroly řidičů v naší vlasti! Ženy budou mít asi konečně od policejní buzerace a šikany klid. Policajti na ně nebudou smět mluvit, dávat jim dýchnout, chtít ukázat doklady, nic. Vedle sedící fotřík je pošle do prdele, protože neřídí a nazdar soudruzi, na Německo, na sociální multikulturní ráj!

Nebo, že bych to nějak špatně pochopil a toto nařízení by pozitivně diskriminovalo jenom některé vyvolené? Že by jako místní domorodec musel dodržovat zákony a ilegální běženec ne? To snad nemohou na policejních vzdělávacích kursech učit ... nebo se mýlím, pane ministře Chovanče?

Nejhorší však je poznatek, že naši policisté se za jistě mnoho peněz daňových poplatníků, neučí jak se reálně vypořádat s nezákonnou činností imigrantů, jak postupovat, aby se děsivé důsledky migrační islámské invaze, jak je známe z již více postižených západoevropských zemí, nepřenesly i k nám, ale jak běžence jiné kultury "nenahněvat", aby se necítili uraženi chováním nevěřících psů. Absurdistán je slabé slovo.

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz

Související články:

Autor: Karel Kříž | karma: 43.90 | přečteno: 3374 ×
Poslední články autora