Nenávistí proti „nenávisti“?

19. 06. 2015 9:09:09
Tak se zdá, že naše cesta k multikulturnímu obohacení společnosti, fungujícímu sociálnímu státu a prosperující budoucnosti se tak nějak ztratila v houští plném „objektivních příčin neúspěchů“ či nepochopení a nedostatku nadšení...

...

„všeholidu“ pro nekonečné dobro, permanentně na nás páchané vyvolenými panáky „lidovědemogratické“ moci. Poslední dobou to začíná vypadat, že kupředu, levá odhodlaně kráčí již jen skupina pokryteckých vůdců a smečka na nich nějak závislých parazitických přicmrndávačů, kterým ještě přerozdělené platby z erárního daňového výpalného dokážou zatemnit mozek či zlomit morálku a páteř.

Většina společnosti však pomalu začíná, sice ještě poměrně tiše, ale stále hlasitěji, projevovat svoji nespokojenost se současnými praktikami sociálního inženýrství a populistických experimentů valících se z Bruselu i domácích vládních paláců, byť se zatím dokázala víceméně sjednotit pouze na řešení problému s násilným začleňováním afrických muslimských imigrantů, jejichž přijetí bez možnosti protestu a vyjádření názoru bylo dobrosery předloženo jako povinný standard řádného euroobčana. Zde, jak se zdá, byl kalich trpělivosti tradičního obyvatelstva přeplněn a oprávněné obavy z násilné invaze kultury, která si klade za cíl naši porobu, spojily velkou část společnosti ke konkrétním činům vzdoru a občanského odporu.

Multikulturní socialistický aparát se samozřejmě adekvátně vzteká. Miliardy ukradené produktivním daňovým poplatníkům už pomalu přestávají stačit i jen na potěmkinovskou tvorbu iluzí zářných zítřků a objevují se nespoutaní a Marx chraň! i svobodomyslní jedinci nebo spolky vystupující z unifikované řady europokroku a míru či se dokonce v nezávislých médiích vyskytují štvavé články překračující hranice jednotné fronty dobra masových médií. Na tyto živly, vymykající se kontrole Velkého bratra, je tedy potřeba ukázat prstem a tak nějak po soudružsku jim jít po krku a pořádně s nimi zatočit.

V případě otázky multikulturního soužití jsou bojovým předvojem vrcholové politické soldatesky různé začleňovací „neziskové“ organizace, které ve strachu o svůj velmi prosperující dotační a grantový etnobyznys, kdy pouhým hýkáním od stolu dokáží ročně vydělat desítky až stovky miliónů státních korun, překročily již veškeré myslitelné mantinely racionálního uvažování i rovného charakteru. Vnitřní kolaborace jejich představitelů s falešným pokrytectvím dosáhla již takového stupně, že naprosto ztratili soudnost a smysl pro realitu, stejně jako jejich ikony ve státním aparátu, sypající jim do krmíku etnoeura či erární koruny.

A tak jsme svědky hysterického křiku o rasismu, xenofobii a nenávisti. Těmito přívlastky je osočován i náš zpravodajský deník po každém článku, ve kterém popisujeme děsivé skutky, které se dějí v místech, kde je vysoká koncentrace muslimských azylantů. Multikulturalisté neřeší jak je možné, že se popisované hrůzy dějí, ale jak je možné, že si o tom dovolíme napsat. Vždyť prý je to šíření poplašných zpráv, rasistický populismus, nenávistné štěkání, které prý nikomu nepomůže ... Straší trestními oznámeními, dehonestací, násilím.

Budeme však znovu ustupovat těmto hlasatelům jediné správné „pravdy“? Řekneme si, oni by na nás v současné spleti zákonů a justiční džungle opravdu „něco našli“. Jsou to lidé s komunistickým myšlením i stylem práce a ještě si pamatujeme jak, taky podle platných zákonů, dokázal bolševik likvidovat vše co se mu znelíbilo. Nebyli to dříve „rasisté“ či „xenofobové“, ale agenti imperialismu či antisocialistické živly. Do stejné role se nyní snaží postavit multikulturní socialisté nás. Jednají z pozice politické mocenské nadřazenosti s paragrafy a silovými složkami v zádech. Nic jim nevadí, že společnost znovu uvrhávají do propasti morálního a ekonomického kolapsu. Hlavně když ještě nějakou chvíli budou moci dojit erární kravku. Po nás potopa! Socialismus a multikulturní míšení nebo smrt!

Nasrat, soudruzi! Věřím, že společnost snad nedopustí další totální krach. Že nedopustí, aby se lidem opět nakálelo na hlavu až do výše mozku. Že pochopí, stejně jako na vašem postoji k problémům s imigranty, kdy například doporučujete do každé domácí rodiny jednu přistěhovaleckou, či využití „zdrojů, které jsou“ na azylovou politiku ačkoliv velká část tradiční populace ryje držkou v zemi, aby poplatila všechny složenky, poplatky, odvody a daně, že vaše populistické kecy nejsou pro nás tím dobrem, které presentujete, ale naopak esencí čiré nenávisti k nám, mocensky nezaháčkovaným a nekolaborujícím s pokryteckým systémem dobra přes mrtvoly. A že to není jen o azylantech, o muslimech, o multikultuře.

Mocenská věrchuška se takto nenávistně chová k nesehnuté páteři společnosti ve všech sférách života. Viz Babišovi zloději živnostníci, Mládkovi paraziti, nebo Sobotkův „třídní boj“. Doufejme, že čas to komunistické stigma z demokraticky většinové množiny mozků brzy vyhojí i právě díky reálným ukázkám rozporů mezi propagandou a činy, jako v případě současně rezonujícího problému s imigranty. Pak snad už nepomůže ani celá lidově močící vláda u pisoáru na lidovém festivalu. Byť si i vystojí „poctivě“ frontu. Hate free!

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz (diskuse bez registrace)

Související články:

Zločinnost imigrantů zachvátila Itálii: Ve vlaku usekli ruku průvodčímu

Absurdní informace o uprchlících vedou k závažným otázkám

Muslimské paradoxy

Autor: Karel Kříž | pátek 19.6.2015 9:09 | karma článku: 36.93 | přečteno: 1906x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 49 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 24.95 | Přečteno: 491 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 463 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2303 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 649 | Diskuse
VIP
Počet článků 501 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4865

Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...