Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Manuál na likvidaci svobodné společnosti

Vezměme jednu, bolševickým experimentem, zdecimovanou banánovou republiku. Obyvatelstvu, s mozky vypláchnutými desetiletími fašisticko-komunistické propagandy a po totálním mravním i intelektuálním úpadku, okořeněném všudypřítomným strachem a udavačstvím, předložte dobře připravenou a režírovanou frašku, kterou pojmenujte revoluce. Aby snad opravdu nechtěli lidé něco měnit, připojte přívlastek sametová a jako hlavní heslo celé atrakce vyhlaste: “Nejsme jako oni!!!”

 

Poté, co davy cinkající klíči, odejdou z náměstí s národní hymnou na rtech a doma v kamnech v panice většina pálí rudé knížky, máte půdu připravenou. Uvěří vám historku o mrtvém agentu StB, uvěří vám zasloužilého soudruha Čalfu v čele “nekomunistické” vlády, uvěří vám presidenta Havla, jednomyslně zvoleného parlamentem plným jeho “třídních nepřátel”, uvěří vám nutnost doživotních bohatých apanáží pro největší estébácké zrůdy i to, že za celých čtyřicet let tyranie může být dle práva potrestán jen dvěma roky vězení pouze jediný představitel celé totalitní mašinérie.

 

Pokud se vám takto podařilo lid obalamutit po stránce ideologické, je pravý čas na finanční zhodnocení celé operace. Z první chvíle vystrašeným, méně zasvěceným, soudruhům, zborcených potem ve sklepeních partajních paláců a policejních či armádních kanceláří, je třeba dát jasný vzkaz, že se jede dál, ačkoliv si už nebude možno beztrestně zastřílet na ubožáky, kteří chtějí ze zadrátovaného socialistického ráje uprchnout. Všechny staré vazby a soudružské vztahy budou zachovány, vytěženy a velmi dobře zúročeny.

 

I nové “demokratické” partaje potřebují své lidi. Takové co se vyznají, co jsou schopní a hlavně všehoschopní. Bez studu, morálky, bez charakteru. Lidi, co pro pár tisícovek podrazí kohokoliv, provedou cokoliv a vlezou do prdele komukoliv. To je základ pro nové společenské zřízení, novou epochu, nový eurosocialismus s lidskou tváří, báječný sociální stát pro všechny.

 

Stádo poddaných obyvatel je pak potřeba udržovat ve stavu neustálého existenčního strachu. Již nelze hrozit nočními návštěvami StB, doživotním žalářem či nucenými pracemi v koncentrácích. To je přece nehodno politicky korektních nových demokratů. Je třeba vymyslet nové bubáky. Nebude na důchody, nebude na sociální dávky, bude se umírat bez pomoci na chodbách zanedbaných nemocnic, benzín za padesát, exekutor do každé rodiny.

 

Takže občane znovu ohni hřbet a neremcej! Chceš žít svobodně a stát považuješ jen za garanta základních práv a svobod, ochránce národních zájmů nebo snad dokonce za tvůrce pravidel pro rovné příležitosti pro všechny? Tak to jsi extrémista a naivní hlupák! V dnešní době tu není stát pro tebe, ale ty jsi tu pro stát. Ty musíš makat a platit, aby stát měl za co žít.

 

A stát jsou výše zmínění lidé z politických partají. Ti, kteří neumí hospodařit, ti kteří bezostyšně rozkrádají státní rozpočet, ti, kteří nemají ani nejmenší povědomost o tom, jak tuto společnost řídit a vést k prosperitě. Veškeré jejich umění končí kouzelnou formulací: “Není dostatek peněz, je třeba znovu zvýšit daně!” Kam se všechny finance podějí, když produktivnímu člověku skrz absolutně nepřehlednou daňovou džungli seberou již více jak tři čtvrtiny výdělku, vysvětlit neumějí.

 

Stejně jako neumějí vysvětli za co oni nakupují super výdělečné akcie, staví penzióny, pořizují flotily jachet, skupují pozemky, domy, byty, hotely. A policie i soudy mlčí, nekonají, nereagují. Vše v rámci pokřivené morálky a manipulativního práva. Vládnoucí oligarchie vždy veškeré snahy o rozkrytí tohoto jejich perpeta mobile na černé výdělky přebije nějakou novou mediální pseudokausou, kterou novinářský šmuk v honbě za senzací rozmázne na první straně svého plátku. Podstata věci se neřeší, táta s lahváčem a máma v natáčkách zamáčknou slzu u Šehrezády a je vymalováno.

 

Víme tedy, že Bartošová chlastá, Hanychová kouří, Bátora je extrémista a nácek, Rom není cikán, Evropská unie nám posílá peníze, Klaus je teplouš a na letušky, a že “kurva” se neříká. Dřívější předposranost z režimu vystřídala předposranost ze všeho, co nám politická vrchnost pomocí médií nabulíkuje. Bojíme se, že když někdo odejde, chcípneme.

 

Nenechme ze sebe dělat tupé ovce. Nenechávejme se zahnat do kouta až k samé podstatě bytí! Vždyť jen zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Za pár dalších let beze změny ale budeme muset. Všechno do sebe zapadá. Ožebračený, psychicky vyždímaný a vystrašený člověk pod klatbou exekutorstánu bez základních práv a svobod. Taková je zřejmě vize 2020 v podání socialistické EU. Důchodová reforma naší “pravicové” vlády budiž důkazem.

 

Politickou korektnost spláchněme do hajzlu, je třeba si konečně otevřeně říci, že nebudeme dělat podřadné lokaje amatérským tlučhubům s profesionální zlodějskou zkušeností. Nenechme tyto pseudovůdce a pseudointelektuály naši společnost totálně zlikvidovat. Kurva!

 

Autor: Karel Kříž | středa 2.3.2011 8:28 | karma článku: 43,73 | přečteno: 5086x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1131x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1176x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz