Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P96e49t35r 74B44u77r40i92a63n

25. 10. 2018 1:13

Pane Kříži, velký souhlas a tři karmy za odvahu. Já a mnozí blogeři by neměli tu odvahu to tak napsat, i když to svrbí a řve už jenom svou přítomností. A když ano, tedy chodit po špičkách a psát slova taková aby...prostě slova. Karma i cenzorovi, který to pustil. Protože dokud se o tom takto bavit nebudeme, dokud si budeme před ksicht strkat vějíř strachu a překoreknosti, potom se nehnem. A dokud si nepřiznáme pravdu, a nebude se o ní smět psát, potom vlastně jen upravujeme lež.

A znovu: tři karmy.

3 0
možnosti
Foto

R^ taky si myslím. Bez korektury říct, co do očí bije.R^ Zhubnout. Ani nevíte, co mi to stojí odvahy;-D

0 0
možnosti
JS

Dosazene uspechy, civilizovany zpusob zivota, sporadanou rodinu a vzdelani neni potreba oslavovat pruvody v ulicich. Vymluvy na chudobu nemohou vysvetlit neporadek a spinu. Vymluvy na nenavist spolecnosti nemohou omluvit kriminalitu, nasili a lhostejnost ke vzdelani a budoucnost deti. Proc se asi neporada pochod "Vietnam people pride" ?

4 0
možnosti
VE

Jsou hrdí na to, že jsou hrdí i když nemají být na co. V tom je ten vtip, gadžo by v takovém případě hrdý nebyl. Technická pozn.: Cikány na Romy nepřejmenovali neomarxisti, Cikáni se tak přejmenovali sami, vyhlásili si změnu názvu na jakési konferenci. Romové jsou původně podetnikum Cikána obecného, ale jiné než jsou ti naši a prý původní Romové jsou z Cikánů ti nejméně přizpůsobiví. Ale zní to líp, to jo (nebo znělo, dnes už to zní stejně jako Cikán. Manipulace pomocí změněného označení má krátký účinek)

2 0
možnosti
Foto

A na co jsi hrdý ty? Povídej. Ja nevím.Na tenhle článek? Nebo na to, že jsi nedokázal vstřebat za ty nabízené roky svobody to základní? Tebe osobně nějak třeskutě ten průvod omezí na životě? Opravdu ti ztíží život? To jsi na tom hodně zle. Kdyby vyšel průvod elektrikářů, co jsou na svou práci hrdí, tak ty znáš všechny z toho průvodu, abys posuzoval, jestli smí nebo můžou oprávněně pociťovat hrdost? Ty jim budeš vysvětlovat, aniž konkrétně z toho průvodu někoho znáš, že nemají být na co hrdí? Ptám se tě na začátku. Na co jsi hrdý ty... hned navazuji jestli je to tím článkem. Protože o tobě nic nevím. A jediné, co vím, že jsi napsal článek. Ale aspoň to. Máš tam chyby, ve svém profilu dáváš znát, že jsi učitel, ale nějak to hapruje s přiznaným odchodem z fakulty, tak jeden neví. Málo peněz...viď? Domnívám se a odvozuju tvůj charakter. Blbé viď? Přitom tě neznám. A tykám. Domnívám se, že vykání patří vyzrálým. No, tak holt promiňte, budu Vykat. To víte, člověk tak nějak hodí všechny tyhle Vaše typy do jednoho pytle.

0 13
možnosti
Foto

Autor pořádá pochody hrdosti nebo proč se ho ptáte, na co je hrdý? A vyčítat mu málo peněz je trochu mimo mísu, když roky stejně jako my ostatní musí platit tzv. integraci.

Taky máte v příspěvku chyby a rádobyspisovné "blbé", na tom nic nezmění. ;-D

2 0
možnosti
JL

To jsem zvědavá, kdy Vás smáznou. Vážím si všech slušných lidí a nesnáším asociály bez ohledu na barvu pleti, což ze mne v této hyperkorektní době dělá rasistku, jelikož (stejně jako Vy) vidím v pozitivní diskriminaci Romů jen promrhané miliardy. Nevíme, kolik cikánů pracuje, kolik je v invalidním důchodu, kolik dlouhodobě pobírá sociální dávky, kolik si v rámci rodiny "přivydělává" pěstounstvím, kolik Romů je v kriminálech, kolik má záznam v trestním rejstříku... Nikdo to neví, protože ta čísla pravděpodobně vůbec příznivá nejsou, tak se pro jistotu zakážou. Média i politici můžou nad romským etnikem zuřivě malovat svatozáře, každodenní realitu tím nijak nezmění. Všechny polistopadové vlády svým přístupem zatím jen podporovaly Romy v nezodpovědnosti. Plodit kvanta dětí, nechávat je i sebe živit státem a nadávat na bílé, to není důvod k hrdosti, to jen hanba a slabost majority. Respekt všem cikánům, kteří se dokázali vymanit z tohoto stereotypu, ale být pracujícím člověkem, co myslí na budoucnost a stará se o rodinu vlastními silami, by mělo být přece normální.

13 0
možnosti
JH

J36i19ř49í 96H13o30r79á83k

24. 10. 2018 19:15

To nám chtějí zkazit státní svátek? Fáral jsem v Ostravě, v Karviné, ale ani jednoho cigána jsem tam nepotkal (myslím v dole).

2 0
možnosti
JD

J56i32r46i 49D27v16o93r38a11k

24. 10. 2018 18:41

Nenasel jsem tam jedinou chybu. Karma R^

13 0
možnosti
Foto

;-DTak si to ještě párkrát přečtěte. A těch devět nebohých duší, co Vás za to prohlášení plácají po ramenou, rovněž.;-D

0 5
možnosti
LK

Zřejmě budou slavit (článek na Romea), že v Čs. legiích v Itálii byli z 26 tis. mužů celí 3 cikáni ....;-)

8 0
možnosti
MK

No, Romové v té době kradli více než kdy jindy. Důvod byl, že i nemocnou slépku, kterou sedlák pro cikány odhodil, sedlák sám upotřebil doma.

0 0
možnosti
PL

P14e54t79r 31L16a30n84g76e46r

24. 10. 2018 18:27

Nelíbí váš článek. Příliš jednostranné házení do jednoho pytle.

0 13
možnosti
RR

Ty jsi taky toho ve škole moc nepobral. Že by potrefená husa?

1 0
možnosti
AP

Je vůbec korektni takovou akci povolit na statni svatek?

6 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz