Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To si pište. Na tom stavím, že mezi námi je rozdíl. Tuto nekorektní upřímnost vůči Vám mi promiňte :-) fajn den

0 0
možnosti
Foto

Holt vám to nepasuje do vašeho ideologického obrazu společnosti, tak když už nejde věcně argumentovat, tak je po ruce prázdná filipika.

1 0
možnosti
Foto

...on ten průvod už proběhl? My víme, jaký bude? Vy víte, že ti, kdo v něm půjdou, nemají opravdu právo být na cosi hrdí? Třeba právě na to, že navzdory tomu házení klackům pod nohy to všechno nevzdají a pracují? Jako Vy, kterému nikdo klacky pod nohy nehází... přitom pracujete stejně? Budete prosímvás věcný, nebo budete jako bába s koksem honit v otázce průvodu svou polévku...Budete prosímvás věcný?

0 1
možnosti
Foto

O34t42t98o 61Č46e36r19n96ý

25. 10. 2018 10:31

Tak jo. Oni jim všichni hází klacky pod nohy? A čím pak? Hlavně, by to mělo zajímat jejich inteligenci, ale ta, jak se zdá, s tou většinou soukmenovců nechce nic mít.

1 0
možnosti
Foto

Tak jak? Nejprve jako s chytřejším...teď holt jako s tupějším, pane Černý. Co do toho taháte ty nepřizpůsobivé.? Proč se nebavíte opravdu o těch, co evidentně pracují, ten průvod mají důvod udělat.? Proč to devalvujte jako tady pan autor? Vy máte seznam těch, co tam půjdou? Vy máte přehled? Vám není líto připojit se k těmto všem přemýslivym v uvozovkách, co tu velebi článek pomatence, který už teď ví, že ti, co tam půjdou nemají důvod být hrdí? Já Vás neznám, neznám nikoho z diskuze...zaplaťbůh...a budu určovat, jestli vůbec můžete mít průvod a jestli máte důvod si ho udělat v nějakém duchu? Proboha ten průvod nikoho na životě nesejme. Tak nevím, proč do toho remcat...udělejte si tu všichni průvod a věřte, že to každému rozumnému bude fuk a nebude vám jeho náplň brát, když nepůjdete proti zákonu. Fajn den.

0 1
možnosti
Foto

O89t94t30o 59Č65e41r82n78ý

25. 10. 2018 16:43

No, já také nejdu do průvodu, abych deklaroval, že jsem přizpůsobivý jen proto, že i část necikánů je silně nepřizpůsobivá.

Vaše svaté rozhořčení na projeveným názorem v blogu připomíná minulé časy: kdo nejde s námi je proti nám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz