Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A dokáže si pan autor představit, co by asi následovalo, kdyby těm kovbojům Rusko potopilo byť jednu jedinou loď? A přál by si to?

Buďme rádi za Putina a klidně mě nazývejte ruským trolem a apod.

4 0
možnosti

:-).......V jednom pořadu v rádiu jsem po útoku slyšel, že je třeba sebrat Trumpovi mobil, aby nemohl chodit na twiter. Je to zřejmě jeho mánie.

JInak....po tom plynovém útoku, po kterém následoval veliká odveta od třech solidárních, postrádáme počty mrtvých. Nikoho do nemocnice nedovezli! Nebo je to jinak?: RvRvRv

4 3
možnosti
Foto

Tomu se říká "důkazová ekvilibristika".

6 1
možnosti
Foto

Stačilo napsat :"v Dúmě se asi něco stát muselo"

1 0
možnosti

No, je to až legrační, jak toto všechno platí lze interpretovat i opačně.

Fake news x důkazy

Porušení mezinárodního práva x právo a spravedlnost

Svévolný nevyargumentovaný útok = odvaha. Zdrženlivost = slabost.

Názor některých diskutérů = veřejné mínění. Jiní diskutéři = placení trollové.

Asad naprostý hlupák, který, když má vítězství na dosah, použije chemické zbraně k vojensky naprosto bezvýznamnému a nesmyslnému útoku aby proti sobě poštval svět..

Ne, nemyslím si, že Asad, ať je jaký je (a známe ho jen zprostředkovaně), by byl takový hlupák.

Stejně tak si vůbec nemyslím, že Trump by byl nějaký hlupák.

Prostě zúčastněné strany mají jen různé zájmy a cíle.

Trump má prostě jen větší prostředky, větší aparát a větší tlačítko. Ani logika mu nechybí. Vytvořil si image nepředvídatelného impulzivního hráče (sám veřejně sliboval, že jeho zahraniční politika bude "nevypočitatelná") ale zároveň si systematicky připravil půdu. S předstihem zintenzivnil tlak na Rusko a jeho mezinárodní izolaci. Dostal pod určitý tlak Čínu hrozbou obchodních válek. A zapojením evropských spojenců (kteří se vůči jeho zvolení chovali přinejmenším zdrženlivě) do pochybné akce (připomínající spíše přijímací rituál do nějakého gangu) si je zavázal bezvýhradnou loajalitou a poslušností.

10 0
možnosti
Foto

Článek naprostého diletanta. I přes to má vyšší úroveň, než komentáře zkušených veřejnoprávních médií. Malé, bezvýznamné plus.

5 2
možnosti
Foto

Z hlediska jednotlivce je úplně jedno kdo ho vraždí, jestli z příkazu Asada, nebo Trumpa.

Vypadá to asi takto: Daňový farmář Asad ostříhá své ovce a vybuduje armádu. Tuto armádu pak pošle na lidský dobytek, který se mu vzepřel a pár jich povraždí pomocí chemie. To se nelíbí jinému daňovému farmáři, tak vezme svou armádu a pošle zničit Asadovo majetek a pozabíjet mu pár kusů jeho loajálního lidského dobytka.

Vládci si zabíjejí svůj a cizí lidský dobytek a etatisté hledají důvody jak tyto zločiny ospravedlnit.

0 0
možnosti

Dokud bude Putin dodávat Dondovi mapy stodol, které může humanitárně bombardovat a nezařve jediný člověk, tak ať si ty pindíky kontrolují.:-)

7 0
možnosti

...v Dúmě se asi něco stát muselo..

Stalo. Asad odtamtud vykopal (Američany podporované) "umírněné" teroristy . To se skutečně stalo a nelze odestát. Marně čekali na podporu Západu, podobně jako Kurdové. Západ prostě usoudil, že další podpora se mu nevyplatí a tak Trump prohlásil, že ze Sýrie odejde. Asi si už vyhlédl nějakou jinou zem, kterou by mohl v rámci demokratizace podojit. Ovšem odejít se staženým ocasem je velice neamerické. A tak vystřelil na svou počest a k radosti svých fanoušků stovku obstarožních raket na tři cíle, které měly údajně klíčový význam pro Syrskou výrobu chemických zbraní (Jako by je všechny starý Asad nedovezl ze Západu, že...). Podle toho, že nikdo nehlásil žádné ztráty a v Syrské televizi ukazovali jen kráter uprostřed čerstvě zoraného pole, šlo skutečné o humanitární bombardování jak má být a všichni se tváří spokojeně. Vlk se nažral a Sýrii to ani nezabolelo. A Putin? Ten se směje. Zachoval se jako rozvážný mírotvorce a Sýrie mu tak jak tak spadne do klína.Takhle se zkrátka chová státník. :-)

7 4
možnosti

Putin mírotvorce? Nevím co hulíte, ale zjevně je to kvalitní materiál. :)

4 5
možnosti

Pane autore, jak dlouho vydržely důkazy z Iráku? :-) Jak je možné, že nežádáte exemplární bombardování USA? Možná se přikloníte k názoru, že důkazy se našly, jen se nesmí zveřejnit.;-D

8 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz