Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a68r37a 29R42a48n92k

17. 11. 2016 5:06

To posledni....bingo, cely rok mu ve spinave kampani pomahal.

0 0
možnosti
Foto

ještě že jste nám nezačal porovnávat Trumpa s Reaganem, ten by dopadl ještě hůře než Zeman, Babiš a Putin dohromady. Reagan prohrál studenou válku a zvýšil veřejný dluh.

Pozn. pro pochybovače: Kdyby neprohrál, tak jsme se dnes nepotýkali s islamisty a s Putinem a Zemanem.

Rozdíl mezi Babišem a Trumpem spočívá v historických okolnostech, zatímco Trump musí řešit daňové otroctví střední třídy, tak Babiš ho teprve zavádí.

0 2
možnosti

Nemohu si pomoci abych se vas nezeptal. Proc se snazite rozebirat a prirovnavat prezidenta CR k prezidentovy-zvolenem v USA? Jestli to ma byt jen jejich 'charisma', tak to ma neco do sebe. Ale jinak neni mozno si predstavit prezidenta CR byt prezidentem USA a obracene. Oba sice stejne zvoleni, ale cesky muze byt 'tluc huba' a nic nemusi tvorit, kdezto americky musi 'makat' neco vytvaret. Rozvadet prezidenstvi v obou zemi je na jinou diskuzi.

Jinak se mi clanek libil.

2 0
možnosti

Inu kdo vi, jaky by musel byt v RF Trump a jaky by mohl byt v USA Putin. Rad bych souhlasil, ale pseudonovinari a nakonec i vy sam se dopoustite srovnavani nesrovnatelneho. Jednani cloveka 'doladuje' prostredi v nemz se pohybuje. Ale pocetl jsem si. Diky.

4 2
možnosti

P32e57t79r 46M78o92o54s

16. 11. 2016 16:32

Karma. Tentokrát zcela bez výhrad.R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS