Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To není procitnutí, ale postupné plnění dlouhodobých plánů Německa: Europe - ein Volk, ein Reich.

0 0
možnosti
Foto

Já ten roztomilý Bratislavský lodní výlet čtu takto: Vy nedostanete žádné další prachy pro Vaše už tak dost překrmené parazity a my Vám teda nebudeme žádné uprchlíky, kteří k Vám stejně nikdy nechtěli, vnucovat.

0 0
možnosti
Foto

Kdybychom se aktivně vojensky neangažovali v rámci NATO v Libyi a Sýrii, tak by žádný tamní obyvatel nezatoužil po našich hubených sociálních dávkách. Fakt se domníváte, že život v uprchlických táborech je nějaká idylka? V tom případě se divím, že ta rekreační střediska nejsou zabydleny blahobytně vypadajícími Evropany.

0 2
možnosti
JH

J96a13n 66H75l48e40d19í27k

20. 9. 2016 12:05

běžný občan nemá dost inteligence a odvahy správně vybrat z pytle nahnilých brambor, brambor ještě poživatelný. Jak je snadné pomluvit polojaponce či čilého businessmana, je-li kat=kritik na vrcholu problematické pyramídy totální moci. V české nátuře se zakotvila rudá závist, touha po státem placené opateri, kdy osobní iniciatíva a pracovitost šíleně překáží těm lenošným lemrám, které doživotně vysávají státní rozpočet. --- Kdyby dnes žil Tomáš Baťa, tak by se sobotkové zalykali nenávistnými výhrůžkami a Dienstbier by na něho najal vrahy.

6 0
možnosti
Foto

Proč? Antonin Baťa doporučoval pro řešení sociálních problémů vystavět pracovní tábory. Asi aby to po celé republice vypadalo jako v Letech.

0 0
možnosti
DB

souhlas...nekrmme parazity .jenže milý pane je tu zásadní otázka, jak poznáte při volbách, jestli někdo bude..tedy stane se parazitem nebo nestane........má te na to jednoduchý a stopro platný systém,?? jestli ne..je váš výkřik celkem pravdivý, ale k ničemu

1 4
možnosti
PH

V současnosti nepomůže ani revoluce.:-)

1 0
možnosti