Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P16e24t56r 16P80o86l46á70k

27. 7. 2016 20:14

Ano, musime si zvykat! Vzdyt je to zadani spolecnosti, zadani volicu - hlavne mit klid, nic neresit, hlavne nebyt otravovani vecmi verejnymi. Proto chceme politiky, kteri se nepletou. Politiky, kteri vsechno vyresi a my se nemusime starat. Kdyz nevyresi, tak budeme volit jine, kteri budou tvrdit, ze vyresi. A proto vznikla politicka korektnost, proto tu mame tu "neomylnou" sebranku, co kraci od pruseru k pruseru, kupredu leva, ac i mene chytri jedinci chapou, ze se ritime fofrem do pruseru jako vrata. Neni to o politich, je to o volicich! Bud se lidi vzpamatujou a zase vic vezmou beh zivota a spolecnosti do svych rukou, nebo jsme do par let v riti!

1 0
možnosti
ZB

Zvyknul jste si na to,že mužete být zabit pro peníze,nebo jen tak nějakým pošukem?V Česku bývá zabito kolem 150 až 200 lidí ročně a vrazi se u těchto zločinu neskrývají za žádnou víru,k zabití totiž není žádná víra potřeba.Pokud máte strach,zkuste litanii proti strachu.Hned první verše jsou zajímavé."Nebudu se bát.Strach zabíjí myšlení"....To co nás nejvíc ohrožuje,není někde venku,ale uvnitř nás,to populisté vědí a snaží se nás našim vlastním strachem ovládnout.Tak to dělal Hitler,když Němci strachem ze "židovského nebezpečí" přestali myslet....neopakujme jejich chybu.

1 7
možnosti
VT

Takže v ČR je opravdu zavražděn ročně vámi uváděný počet lidí. To znamená, že když ten počet bude vyšší nic se neděje? Já myslím, že by bylo lepší kdyby se ten počet snížil. To znamená, že když máme vlastní pošuky, kteří zabíjejí tak si sem nataháme další?

Já vím, vy se nebojíte. Ovšem nezdá se vám, že těch mrtvých bylo v poslední době nějak moc? Naposledy dnes dopoledne kostel ve Francii. No myslím, že by neměli být někteří lidé, kteří toto bagatelizují zapomenuti.

7 0
možnosti
JC

Stát máme přeci proto, aby nás bránil, abychom si nemuseli zvykat.

Když na nás stát kašle, nezbývá než kašlat na stát a bránit se sami.

Jinak nás čeká peklo na zemi:

Nejde jen o terorismus. To je jen špička velké pyramidy násilí, kterou tvoří vraždy, znásilnění, loupeže, sexuální obtěžování. Na jednoho pachatele, který chce vyhazovat Evropany do vzduchu, připadají stovky dalších, kteří se spokojí s tím, přepadat lidi na ulicích a odlehčovat jim od peněženek. To se nedostane do novin po celém kontinentě, protože to není tak zajímavé, ale je to přesně tato aktivita, která dělá z multikulturně obohaceného života každodenní peklo.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Na-jednoho-pristehovalce-ktery-chce-vrazdit-pripadaji-stovky-tech-co-chteji-krast-Statistik-a-publicista-chladne-nastoluje-fakta-446287

4 0
možnosti
Foto

njn, všelijaké -ismy se v dnešní době staly výnosným byznysem..... ti, které živí, holt budou vždy prosazovat, že si na ně "musíme zvyknout".... Nemusíme.

4 0
možnosti
Foto

Nemusíme. A hlavně nás to nemusí zajímat a trápit. Bubáci jsou v našich hlavách a půllitrech.

1 19
možnosti
Foto

Opravdu? I ti bubáci, kteří kousek za naší hranicí máchají po lidech sekerou nebo střílejí do davu Glockem?

17 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz