Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napsal jste to čistě, což vyznavači altruismu z cizích peněženek velmi trápí. Tito novodobí otrokáři nosí svou špínu ze svých životů do cizího bydla. Jasná karma.R^

9 0
možnosti

Opravdu uderny titulek.

Tady se udernici i stachanovci v diskusi vyradi.

1 9
možnosti

Hlavně, že dál než k titulku jste se nedostal a ještě se tím chlubíte

6 0
možnosti
Foto

Tak tomu nerozumím, jak Junkers souvisí s britským úsilím o vystoupení z EU, které začalo už za ministerského předsedy Johna Mayera? A jehož prosazení věnoval Farage celý svůj dospělý život? A o multikulturalismu tehdy nešlo ani hovořit.

Tedy nelze ani Junkerse, ani byrokraticko-socialistický multikulturalismus z brexitu vinit.

0 1
možnosti

Kotel Junkers mi doporucoval muj dosavadni topenar jdouci do penze. Po srovnani parametru, ceny a vlivu na zvotni prostredi jsem se ale rozhodl pro kotel Viessmann. I kdyz stihacky Junkers byly pry vyborne a proti spitfire mely vyhodu vsrtikovani benzinu oproti karburatoru, takze Jim nevysazoval Motor.

2 2
možnosti

Mezi voči dostávají pecku, jednu za druhou, příznivci Brexitu. Lídři to vzdávají, plán B za ně bude muset realizovat někdo jiný. Takže si tady můžete s prokremelskými diskutéry dále plácat co chcete, realita se malinko zase posunula.

3 17
možnosti

Že neumíte uvést ani jednu takovou pecku. A žádný plán B neexistuje, vystoupení z EU je dopodrobna naplánováno již léta. A nezapomeňte dodat, že jsem taky prokremelský, protože nejdu s bruselí v řadě.

0 1
možnosti

Zdůraznil bych roli pana Sobotky & Co. v tomto období, kde je krizí prolezlé všechno, přesto se on a jeho věrní všemožně snaží, aby pro Česko vybojovali postavení vystrašených Východoevropanů, na něž stačí dupnout a je klid. A tento pán s permanentně nabobtnalými kalhotami stojí v čele výkonné moci státu !

14 0
možnosti

Přál bych si to také. Jen doufám, že jsme natolik ještě silní, abychom se vzepřeli. Současná politická reprezentace je naprosto servilní vůči EU. Sobotka má plné kalhoty a jen lavíruje jako vždycky. My máme jedinou šanci v příštích volbách jít a volit toho kdo má referendum o EU v programu. Jinak se žádné změny nedočkáme. EU je stejně nereformovatelná jako byl nereformovatelný socialismus. Tomu taky žádná perestrojka nepomohla. Za svých 55 let života jsem zažíl tolik reforem. Prakticky pořád se něco reformuje a nikdy se nic nezměnilo. Stejně tak se EU taky nikdy nezmění. Pokud chceme změnu musíme z toho spolku ven. Jiná cesta není.

21 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz