Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... co dodat??? ..... není co!! Karma.

2 0
možnosti

P87a30v71e54l 77K14r72á50l

12. 4. 2016 13:09

Dal jsem karmu,s většinou souhlasím,ale nemám problém s multikulturou.Prostě na planetě Zemi nežijí jen bílí křesťané,ale je multikulturní,a dokud nebudeme jako lidstvo tento fakt akceptovat,tak se nemůžeme pohnout dál.

0 0
možnosti

P10e19t35r 70D17o53b13r93ý

12. 4. 2016 10:44

Mnoho Zemanových přívrženců už asi zapomnělo, že jeden z prvních jeho prezidentských činů bylo vztyčení vlajky EU nad pražským hradem. Inu lidská paměť je někdy velice krátká.

5 0
možnosti

O93n50d31ř54e95j 94N21ý56č

12. 4. 2016 10:48

Ale tehdy to bylo v kurzu a Milda jde vždy v proudu co právě letí.

1 1
možnosti
Foto

Mám ten neblahý dojem, že Koller skončí po projevu podobně jako Landa, když prohlásil také na předávání cen, že už to u nás nemá smysl, že se mění v kouzelníka Žita a jde popírat nešvary ve světě. Po nějakých měsících se vrátil s tím, že navázal kontakty v Afgánistánu, kde bojuje proti magickým silám ve spolupráci s tajnými službami a v rozhovoru pro DVTV vypadal dost paranoidně. Koller může skončit podobně, odejít do Ruska anebo do Číny, a pak tvrdit, že rozkryl mezinárodní světové spiknutí levice.

1 9
možnosti

O74n80d86ř30e30j 59N14ý15č

12. 4. 2016 10:42

Když nemáte otevřenou diskuzi pod vašimi blogy je neslušné diskutovat na jiných blogech.

7 0
možnosti
Foto

Zeman nás na východ netáhne. On jen vyrovnává misku vah. Že je to zrovna Zeman, je věc jedna a proč to dělá, také, ale pro tento stát to je přínos. Není nic nejvíce nezdravého než jednostranná závislost. Bavme se s USA, EU, RF i Čínou, ale hlavně dbejme, aby měl každý jen část vlivu z celého celku. Tak nějak vypadala i de Gaullova politika 60. let. Hlavně po zkušenostech se Spojenci po II.SV.

3 7
možnosti

Po zkušenostech s Ruskem, které jsou z doby méně historické, než uvádíte, tak za sebe, děkuji nechci. Ať si vyrovnává misky, ale ne za mně.

9 1
možnosti

Myslím si, že základní preference všech voličů jsou stejné.

Chtějí žít v míru, mít práci ze které se dá důstojně vyžít a která přináší společenské uznání a cítit se bezpečně ve svém domě a své zemi.

Tohle vám, bohužel, v dnešní době může slíbit jen naprostý populista.

Tak s kým byste se chtěl spojit?

0 0
možnosti
Foto

,,Soudruh Zeman nás táhne na východ"

To je přece jasné. Kde komu. Protože:;-O;-€8-o;-€;-O;-O;-€8-o;-O!!

A proto je potřeba aje nutno a ...;-€;-O;-€:-(;-(8-o;-€;-O

1 3
možnosti

Autore: D Koller nás taky táhl na východ svou účastí na festivalech politické písně v Sokolově.

1 8
možnosti
Foto

8-o8-o

A v mládí se určitě počůrával.

8 0
možnosti

Celkem s údivem jsem četl,co vše jsou schopni příznivci Zemana na Fejs nebo do diskuzí napsat...tolik hloupé agresivity a nenávisti dokáže Zeman ve svém fanklubu probudit,vše korunoval jeden bijec,který označil umělce,co si dovolili říci něco proti jejich vůdci,za "zaprodance Západu a USA",které národ spravedlivě potrestá.To už jsem někdy mockrát slyšel...ano,Zeman je komunista a komunisté jsou také jeho největší obdivovatelé.Dnes si všem komunisté hrají na "vlastence"...

11 0
možnosti
Foto

O nic méně, než jeho odpůrci. To ovšem není ,,práce" M.Z. Ale hodí se to takto prezentovat, žeRv Je jistě ,,jen náhodou", že mnozí rádoby antikomunisté si ve skutečnosti s kovanými kom mohou podat ruce. V ničem se od nich nelišíRv

0 2
možnosti

Nejhorší reakce byla od Ovčáčka. To nebyla reakce tiskového mluvčí v demokratickém státě. Jako kdyby byla kritika nebo nesouhlas se Zemanem něco zakázaného. Ta neschopnost ji přijmout se naprosto hodí k bývalému redaktorovi stranických halo novin. A jenom k tomu směřování na východ. Tím Zeman jenom splácí podporu Kellnerovi a všem ostatním který ho dostali na hrad a jejichž byznys je hlavně na východě a vše ostatní je jen omáčka pro lidi.

7 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz