Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nadherna věta: "Možná to bude jiný Andrej Babiš než místopředseda vlády, nicméně kupodivu také bydlí u Andreje Babiše doma." R^

1 0
možnosti

Nemáte už Babiše i doma v příborníku?!

0 4
možnosti

R^ .... škoda jakéhokoliv komentáře .... je to prachsprostej ZMETEK;-€!

5 0
možnosti

Všechny Vaše seriozní argumenty přebije v příštích volbách Babišova kobliha. Bude pouze v jiném balení než naposledy. A český národ koblihy miluje. O tom žádná.;-)

5 0
možnosti

Tohle je mimo jakoukoli morálku a mimo cokoli, co v této zemi udělal kterýkoli politik po r. 89. Při osobním majetku 63mld. by mně v životě nenapadlo žádat o jakékoli peníze z veřejného rozpočtu. Nenažraný zachtivený nenasyta.

4 0
možnosti

V naší zemi má každý ono pověstné máslo na hlavě, každý prošel divokostí 90 letech a řidil se podle tehdejších hodnot a každý prošel obdobím opoziční smlouvy a vytvořením temného pozadí ... .

Každý to využil po svém a dnes i včera je to určitý arzenál pro diskreditaci nepohodlných lidí a politiků, zvláště když s nimi nehrají basu ... .

Na jedné straně je zde zažité zednářské lože politických souručenství a na druhé straně v rámci voleb strany a lidi jež jsou pro ně nebezpečí.

Chvilku je oťukávají pak tolerují a pokud jsou hodně aktivní tak lustrují a hledají materiál a rozbušku.

Babiš je mi ukradený, zde jde o to realitu co politik či strana přináší pro společnost a jakou má vlastní prebendu.

Prebdenda nesmí umrtvit demokracii a vytvořit mafiánský systém ... .

Tím to jsou vlastně odepsané všechny politické strany, společnost je občansky mrtvá a nemá další lidi do politiky, vyjma dalších dojičů ... .

Co s tím chcete dále dělat. Můžete s nimi hrát tuto hru a nebo použít vlastní rozum a logiku a divát se na přínosy a náklady a od toho odvozovat prospěšnost ... .

Čapí hnízdo je tuším někde z roku 2009.

1 0
možnosti
Foto

A? To snad má být nějaký chudáček?

1 0
možnosti
Foto

Karma. Nejkonkrétněji shrnuto. Většina článků na toto téma by se dala vyjádřit jednou větou "Nemám rád/a Babiše a tak mu přeju, že má nějaké problémy s Čapím hnízdem". Tady je to i s argumenty.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS