Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Situace je velmi vážná.

Na naší hranici stále ještě není plot a vojenské jednotky a přitom už to tam mělo být nepojzději od podzimy, aby dnes byli v rutinním režimu.

2 1
možnosti

Že to v devětaosmdesátém vůbec sundávali...

1 0
možnosti

Článek pěkný, jen by mě zajímalo, jaké máte informace o přemalovaných kravínech pana Batto.

Byl bych velice rád, kdyby mi někdo dal odkaz na otázku, na kterou tento Iráčan odpovídal. Věřím, že odpověď přeložili správně, ale zajímalo by mne, na co se vlastně ptali a jak on otázce porozuměl.

Manipulace medií je brutální, takže bych se nedivil, kdyby to zase bylo úplně jinak.

0 0
možnosti
Foto

M78a97r93t64i60n 83Š86i11k

16. 2. 2016 9:38

Místo výkřiků o manipulacích, lžích a zastrašování, je lepší pracovat s nějakými odkazy. Např. zde http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/grafika-uprchlici-2015/r~8bf2c0b2d0ce11e59c4a002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0 je právě dnes aktuálně zveřejněný přehled, sesbíraný z různých zdrojů. Samozřejmě, vy ho okamžitě jednoduše smetete konstatováním, že jde jen o další halasné troubení manipulativních médií. OK, v tom případě máte skvělou možnost zde linkovat odkazy na informační zdroje a podklady, vašich velmi sliných závěrů. Jedna věc je mít dojmy a druhá, mít je podložené. Je to samozřejmě o trochu víc práce, než jen ze sebe takto narychlo vysypat názor na "kšeftaře s dobrem". No a protože opravdu nesnáším, když někdo jen tak generalizuje, pokuste se, když už píšete do toho Pravého prostoru a oháníte se individualitou kudy chodíte, vyjmenovat aspoň prvních 7 konkrétních jmen z té "bandy multikulturních socialistů." Jakkoliv chápu váš strach a pocit ohrožení, nemyslím si, že proti nim jdete zrovna správným směrem. Mnoho silných slov vám opravdu nepomůže. Sám v závěru voláte po sdílení informací. Tak sem s nimi. Zatím jsou to jen vaše zoufalé výkřiky a informací minimum.;-)

0 3
možnosti

S temi informacnimi zdroji, podklady atd. vam nutno dat za pravdu. Ale co druha strana, jak ta je na tom? Kdyz provadi filtraci dat, vytvari neexistujici data a pod. Navic je strana novinarska, redaktorska a co je nejdulezitejsi, predevsim verejnopravni, tj. statni. Kdyz po blogerech tu chceme odkazy na zdroje, dukazy kazdeho tvrzeni.

1 0
možnosti

J83i40ř23í 16N90o75s13e93k

16. 2. 2016 9:22

Skvělé. A bohužel, kšeftařů s dobrem a jejich přisluhovačů se zdá početně víc, než odpovídá skutečnosti, protože ovládají média. Ale jen zdá - čtení mezi řádky je sice často otravné, ale současně procvičuje mozek a udržuje občana ve střehu, což je pravý opak toho, čeho chtějí "elity" dosáhnout.

;-D;-D;-D

7 0
možnosti

Mám pocit, že to co nám dnes nejvíce chybí, je moudrost. Tu nevidím ani u těch, o nichž píšete, ani u vás.

0 11
možnosti

To nic, jak jste jel na sankach pres 'drndak zality slunickem' tak vam kulich s velkou bambuli spadl pres oci. Jednoducha pomoc.

5 0
možnosti

Vyborny clanek. Neni co dodavat.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS