Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trefné, přesné a karma.R^

4 0
možnosti
ZJ

... jasně, stručně, přehledně a s patřičným důrazem ..... karmaR^!!

5 0
možnosti
Foto

Babiš zavádí pořádek do hospodské džungle, kde se prodává v hypermarketech koupené nápoje, aby nebyly na fakturách a neplatily se z nich daně z příjmu, i když je prodejní cena třikrát vyšší než nákupní. Hospodské to samozřejmě postihne snížením výdělků, byť nekalých. Tak jim pomáhá v tom, že si pomohou na nižší DPH. Ceny nápojů zůstanou, hospodští si přijdou na 10% a stát dostane místo skoro nic, aspoň 10% DPH a 15% na dani z příjmu, který by měl jít rovněž nahoru.

1 4
možnosti
Foto

Je vidět, že o tomto druhu podnikání nevíte ani pověstné zblo.

6 0
možnosti
ZS

Ano, u celého EET a kontrolních hlášení je hlavní ta myšlenka, že všichni živnostníci jsou zloději, a ti co nejsou, to musí znovu a znovu prokazovat. Je to podobné, jako kdyby každý pár ihned po sexuálním styku musel podat hlášení Elektronické evidence pohlavního styku, aby policie mohla vyhodnotit, zda tu nedošlo ke znásilnění.

6 0
možnosti
MS

;-D a co teprve nový nápad ministra financí na zřízení centrální evidence účtú.

3 0
možnosti
IB

Perfektně napsáno. R^

8 0
možnosti
Foto

Ještě by to chtělo vysvětlit, proč pouze někteří podnikatelé skončí, když se zavede elektronická evidence tržeb, proč ne všichni, a v čem je takový rozdíl oproti papírové evidenci tržeb?

0 4
možnosti
Foto

V nákladech, v další buzeraci a tím další ztrátě produktivního času, v likvidačních pokutách umožňujících kohokoliv odstřelit pro drobné pochybení. V protiústavním shromažďování velmi citlivých soukromých obchodních informací.

Náklad 10000 ročně se jinak projeví u člověka se ziskem 100 tis. a člověka se ziskem 1 mil.

13 0
možnosti