Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trefné, přesné a karma.R^

4 0
možnosti
ZJ

... jasně, stručně, přehledně a s patřičným důrazem ..... karmaR^!!

5 0
možnosti
Foto

Babiš zavádí pořádek do hospodské džungle, kde se prodává v hypermarketech koupené nápoje, aby nebyly na fakturách a neplatily se z nich daně z příjmu, i když je prodejní cena třikrát vyšší než nákupní. Hospodské to samozřejmě postihne snížením výdělků, byť nekalých. Tak jim pomáhá v tom, že si pomohou na nižší DPH. Ceny nápojů zůstanou, hospodští si přijdou na 10% a stát dostane místo skoro nic, aspoň 10% DPH a 15% na dani z příjmu, který by měl jít rovněž nahoru.

1 4
možnosti
Foto

Je vidět, že o tomto druhu podnikání nevíte ani pověstné zblo.

6 0
možnosti
ZS

Ano, u celého EET a kontrolních hlášení je hlavní ta myšlenka, že všichni živnostníci jsou zloději, a ti co nejsou, to musí znovu a znovu prokazovat. Je to podobné, jako kdyby každý pár ihned po sexuálním styku musel podat hlášení Elektronické evidence pohlavního styku, aby policie mohla vyhodnotit, zda tu nedošlo ke znásilnění.

6 0
možnosti
MS

;-D a co teprve nový nápad ministra financí na zřízení centrální evidence účtú.

3 0
možnosti
IB

Perfektně napsáno. R^

8 0
možnosti
Foto

Ještě by to chtělo vysvětlit, proč pouze někteří podnikatelé skončí, když se zavede elektronická evidence tržeb, proč ne všichni, a v čem je takový rozdíl oproti papírové evidenci tržeb?

0 4
možnosti
Foto

V nákladech, v další buzeraci a tím další ztrátě produktivního času, v likvidačních pokutách umožňujících kohokoliv odstřelit pro drobné pochybení. V protiústavním shromažďování velmi citlivých soukromých obchodních informací.

Náklad 10000 ročně se jinak projeví u člověka se ziskem 100 tis. a člověka se ziskem 1 mil.

13 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz