Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Pane Kříži, já už vaše články ani nemůžu číst, neboť v poměrně pokročilém věku je pro mě pravda řečená tak naplno, až bolestně nesnesitelná. Nechci žít znova v socialismu, ale vidím, jak se tam kvapem řítíme.

2 0
možnosti
LC

Jo, docela souhlas. Ovšem dokážete si představit Sobotko-Kalouskovské eurosocialistické peklo?

1 0
možnosti
Foto

Zkuste rozsvítit. Rv

1 0
možnosti
Foto

Jenže ... lid to tak chce a lid to tak bude mít. Lidi už zapomněli jak toužili po svobodě, když ji neměli a aby si zas vzpomněli potřebují o ni přijít.

4 0
možnosti
JC

Je dobré podívat se do Sbírky zákonů, do ročníků 1945-1948. Je tam dobře patrné, jak se již od roku 1945 ukrajovala lidem svoboda, takže v únoru 1948 už o nic nešlo a byla to zbytečná šaškárna, kdy komunisti jenom potřebovali nějaký "slavitelný předěl". Po únoru už toho na "dočišťování terénu" moc nezbylo: většina podniků byla znárodněna už předtím, většině boháčů byl majetek už zabaven, politické strany už byly zakázány před tím, úřednictvo, policie a důstojnický sbor již byly obměněny... a i těch poprav před únorem proběhlo více než po únoru (za celý zbytek socialistického období od února 1948 nebylo popraveno tolik lidí, jako jich bylo popraveno od června 1945 do února 1948).

3 0
možnosti

to Vám řekli na politickém školení KSČM nebo vy sám?

2 2
možnosti
ZK

Poslechněte, vy musíte mít hrozném život.

4 6
možnosti

Taky mám pocit, že pan "podnikatel" Kříž už je v posledním tažení. Takto nenávidět to, v jakém systému Kříž žije, to už se musí projevit na jeho duševním zdraví.;-D

2 8
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz