Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... pane autore ... už dlouho upřímně obdivuji Vaši slovní ekvilibristiku;-)! A rozhodně nemůžu říct, že bych s Vámi nesouhlasil!!

0 0
možnosti
Foto

Pěkně jste se navezl do toho našeho nulového premiéra. Souhlas. Jen se věčně  směje jako Škromach  a skutek nejenže neutek , ale vůbec se nedostavil.

Vlastně ten náš (ex)blonďáček je vlastně šťastný člověk. Po škole do parlamentních škamen , za doby hospodářského boomu ministr financí ( a tam nadělat dloužky) , pak v době recese do opozice - z náhrad byt! - a po odeznění krize opět do vlády - na místo nejvyšší.

V době opětovného hospodářského růstu / za který opravdu , ale opravdu vůbec nemůže/ - znovu děláme dluhy.

Opravdu - obzvlášť dobře vypečený politik.:-)

1 0
možnosti

Nevím proč si vždy po přečtení vašeho blogu připadám hloupě že jsem nevolil buď čssd nebo ano. To jenom abych jako ,,ostřílený volič,, šel proti tý vaší populistický demagogii na kterou spousta lidí slyší.

0 4
možnosti

Fakta jasně hovoří: Za premiera Babiše v zastoupení pana Sobotky šla životní úroven českých občanů raketově nahoru. Nic na tom nezmění ani nenávistné bláboly pana Kalouska a vás pane autore. Babiš by měl být oficiální předseda vlády a Sobotka presidentem. Pak zavládne v této zemi klid a mír. Vzhůru do bezvědomí! ;-D;-D;-D

1 2
možnosti

... nebýt těch smajlíků na konci, vystavil bych Vám rovnou přihlašovací formulář do Bohnic ;-DR^!

8 0
možnosti

pane Kříži,

dokážete z prdu udělat ideologickou pravicovou agitku.

Soukromé firmy samozřejmě automaticky platy zvedají, pokud se jim daří. Pracoval jsem v mkanažerrských funkcím soukromých firem několik let a roční zvyšování platů bylo zcela normální, pokud se dařilo.

Sobotka se tedy proboural do otevřených věcí a Kříž kritizuje Sobotku zas za to, že popsal skutečnost, která je v soukromém byznysu zcela normální.

Pindy o tom, že platy se zvedat nesmějí, protože to je socialismus, to si nechte na volební agitku Vaší pravicové partaje. Určítě s tím vyhrajete volby.;-D

3 10
možnosti

P16a94v63e30l 48F40o86r97t

13. 8. 2015 17:33

Jestli ty jsi byl manazer, tak ja jsem cinskej buh srandy. Co ctu tvoje prispevky, tak je to s bidou ukoncena 6. trida zakladni skoly. A to mozna jeste prehanim (IQ 70- mozna):-(

0 0
možnosti

Čím víc budeme mít státních a veřejných zaměstnanců

i státem dotovaných neziskových organizací a čím lépe budou placeni, tím více bude voličů ČSSD a tím vyšší bude mít ČSSD svoje volební výsledky. 

Na tom není nic socialistického. To je pouze obyčejný volební populismus ČSSD.

Je to stejné, jako prosazené církevní restituce, které přinesly majetek a peníze populistickým a mocenským zájmům církví a KDU-ČSL, která se dostala zpět do parlamentu a nyní ještě prosazuje podporu církevnímu školství, kde výuka náboženství nebude jistě stranou a naše děti se budou opět učit modlit.

No a když pravici reprezentuje ve sněmovně především TOP 09 s Kalouskem, tak lze opravdu pochybovat o volebním úspěchu pravice.

Otázkou zůstává, jak se bude profilovat hnutí ANO.

Karma za některé dobré názory.

2 0
možnosti

"Otázkou zůstává, jak se bude profilovat hnutí ANO."

Hnutí ano se jednoznažně vyprofilovalo jakožto korporativistická strana sloužící zájmům jednoho oligarchy.

4 0
možnosti

Zatímco firma, která je ve ztrátě přebytečné zaměstnance propouští a snaží se všemožně snižovat náklady, stát naopak přibírá další a těm stávajícím zvyšuje platy. Něco takového může vymyslet opravdu jen socan.

18 1
možnosti

Co to melete za nesmysly? Stát je snad ve ztrátě? Nebo má přebytečné zaměstnance? Zatím každý ministr, ať byl od socanů nebo od našich volnotržních komsomolců z ODS a TOP09, potřeboval více peněs pro svůj resort.

Je zvláštní, že u socanů to Vám a Křížovi vadí, zatímco u ODS a TOP09 jste to tolerovali.

1 11
možnosti

Když tak čtu tyhle nářky,jsem nesmírně šťasten že už nepracuji pro "odpovědného"českého "podnikatele" jejichž neochota či neschopnost za práci zaplatit je proslavená nejen v EU,ale už i mezi uprchlíky z Afriky.kteří,kdybychom si je tady nedrželi násilím,by o touhle zemí jen proběhli.Pracuju v Německu kde za stejnou práci si odnesu domů 4x větší plat+dětské přídavky 180 Eur a všecko oficiálně přes pásku a firemní i moje odvody jsou větší než u nás a nikdo nebulí,nešulí zaměstnance formou ofiko minimální mzda a zbytek jako dieta,DPČ nebo podobné švindly Českých podnikavců,které z lidí v době nemoci,nebo až příjde důchod,udělají žebráky.....RvRv

3 14
možnosti

Jste správný EUropan.

2 1
možnosti

Díky,v hlavě to mám takhle už dlouho,ale nedokázal bych to tak přesně napsat.

6 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz