Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J56a71n 95R86á52ž

5. 8. 2015 11:10

Systém neomarxistickým experimentů na chovnem stádu daňových poplatníků......... Moc dobré.

Ještě kdyby se o to "chovné stádo" staraly vlády stejně jako se zodpovedně o chovné nosorožce stará ZOO Dvůr Králové nebo o chovné vlky ZOO Brno. Kdy se stejnou starostlivostí, jako se stará o "chovné stádo daňových poplatníků" vláda, staraly o svá chovná stáda zoologické zahrady, nebylo by k chovu vůbec nic.

0 0
možnosti
MT

Perfektně napsáno.Bohužel je dost lidí,kteří ještě stále nechápou co se právě děje.

12 2
možnosti
Foto

Ano patříte mezi ně.

1 14
možnosti
Foto

Na vás je přesně vidět, že pro vše platí princip kruhu-hlásite se k pravicovým svobodám, ale ty ve vašem pojetí přešly až do bolševické diktatury.Rv

Ve svém mottu máte napsáno, že vaší ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe, ale přesně to ostatním upíráte.

Stěžujete si na socialismus, neomarxismus a podobně, ale chováte se zcela v duchu bolševika-co se mi nelíbí zakázat, uzavřít hranice a hlavně nedej bože aby někdo žil podle svého.Rv

Pokud někdo volá po svobodě pak musí chtít svobodu pro všechny-tedy i pro imigranty.

Pokud někdo opravdu preferuje pravicový přístup a svobodu, tak musí jednotlivce hodnotit podle jeho skutků ne podle toho co si o něm myslí a předpokládá, že by mohl udělatRv

Člověk, který uznává svobodu musí odmítnout princip kolektivní viny, ne po jeho uplatńování volatRv

1 13
možnosti
LR

Svoboda musí platit pro všechny - tedy i pro imigranty, kteří mají za povinnost danou jim bohem zabít Polického i s rodinou.

---

9:5 A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy! Jestliže se však kajícně obrátí, budou dodržovat modlitbu a dávat almužnu, nechte je jít cestou jejich, vždyť Bůh je věru odpouštějící, slitovný.

6 0
možnosti
JD

..."u Tří ocásků mohou stavět velké hrnce na vodu k zalití fair trade kávy" ;-D. Vy jste prostě mistr slova. Karma, samozřejmě R^

13 0
možnosti

tedy tolik jedu, nenávisti a frustrace v jednom článku, to se jen tak nevidí. Já myslel, že pravicově zaměřený člověk si nepotřebuje furt stěžovat na to, jak za moje neúspěchy mohou ti druzí.

Sakra chlape jeden pravicově-prostorovej, začněte makat a využijte toho, že lidí začínají být v ekonomice optimističtí a začínají utrácet. Skuhráním a nadáváním na poměry nevyděláte ani korunu.

Ale karma se tím nahonit dá, to jo. ;-D

3 14
možnosti
JF

J24a88n 68F76r11o19l11í45k

4. 8. 2015 10:52

Netuším proč by měl být nával emigrantů zrovna mým neúspěchem. Jsem teď důchodce. Že by staří lidé za to mohli?

9 0
možnosti
MD

Dobry clanek. A nemusel byt psan primo pro 'pravyprostor'. I v 'prostoru zdraveho selskeho rozumu' a dalsich by mu nebylo spatne. Karma.

16 1
možnosti
OK

Ano, i vaše kladné hodnocení o mnohém vypovídá.

2 5
možnosti
MR

Problém není v politicích ale v samotné společnosti jež byla a i nadále chce být jednolitá sociální masa a kdo s ní nechce hrát tak toho vyštípe.

Rok 89 nijak neosvítil společnost a nezměnil její mentální stav, jen tomu vlastně dal plnou volnost a s tímto stavem se "musela" budovat demokracie.

Zde je jedno obrovské ponaučení posledních 100 let, tím je snaha pořád manipulovat se společnosti jež nakonec vede k rozbití společenského ekosystému a do popředí se dostane jen jedna masa jež má čistě sobecké potřeby a hodnoty a není schopná pracovat na vyšších občanských a společenských úrovních.

Zde pak vznikna vazalská vazba jež zválcuje ještě více společnost, jaká  je poptávka taková je nabídka ... .Jinak řečeno společnost tímto pokořená si vybírá vždy určitý typ politiků a politiku. Bez sebe nemůžou jak si žít. 

To co by přinesl a na čem by stavěl zdraví společenský ekosystém je přítomnost altruistické duševní vrstvy společnosti, tak jako zde byl dříve Čapek, J.Masaryk .... . Tehdy to byl hnědý mor ... .

Dnešní doba vlastně tlačí na tuto vrstvu na její neakceschopnost a bude to stále více tvrdší, než pochopí o co vlastně jde a jelikož je společnost společensky rozvrácená, chybí zde další patra, tak to bude hodně drsné, ale vznikne tím nová energie , ponaučení pro další společenský cyklus ... .

Správně má být: nějak se vám to sociální společnosti vymyká z rukou.

Prostě nám dnes chybí nová generace státníků, politiků, buditelů ... .

2 0
možnosti
MD

Ni statnik, ni politik, ni buditel. Normalni, normalne uvazujici jedinec na svem spolecenskem miste. A volic.

1 0
možnosti
ZK

Kde se ve vás bere tolik jedu?

2 11
možnosti
JC

Jakého jedu, prosímvás? Vždyť napsal pravdu!

4 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz