Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zalez někam Šejno, ty závistivá nulo!! Socan, který by ukradl vše co vidí!! Kolik jsi zaplatil na daních ty ,,realitní makléři", když jsem ti dal do ruky 50,000 Kč jako provizi za prodej mého pozemku? Zapřel jsi ty peníze i před svým zaměstnavatelem! Kolik jsi zaplatil na daních, když jsem ti dal 300,000 Kč za pronájem? Nic!! Za kolik jsi fiktivně koupil stavební pozemek? Za 20,000 Kč? Proč? Aby ses vyhnul daním ty socanská kreaturo!! Kolik jsi za celý život zaplati na daních? Nula!! Nula!! Ani korunu jsi ještě nezaplatil a ty, taková příživa budeš tady psát, že EET je nejlepší medicína na podnikatele? Ty který se sám neuživíš? Ty chceš něco kázat živnostníkům ty nulo!! Tady děláš chytrého, ale kdyby tě znali, co jsi za nýmanda, zalezeš někam do lihového domu a nevylezeš!! Sám bys ukradl co vidíš, státu jsi v životě nedal korunu a chceš moralizovat ty ubožáku?

0 0
možnosti

Nepřijde Vám divné, že všelijaké dotace a úlevy začaly zavádět pseudopravicové vlády už při vzniku EU? Opravdu si myslíte, že by EU (nebo předtím EHS) vůbec někdy vznikla, pokud by nejsilnější státy jako Německo a Francie neměly zajištěnou ochranu svého hospodářství (i formou dotací) před ostatními státy, které mají levnější náklady a pracovní sílu? ;-D Líbí se mi naivita pravičáků, že někdy tady může fungovat volný trh bez omezení, ve skutečnosti byste pak konkurovali Číně a levnějším zemím tak maximálně týden,protože se na Východě vždy najde někdo,kdo je schopný to samé vyrobit za hrst rýže...;-)

0 4
možnosti
Foto

U pseudopravicových vlád to divné není, spíše by to bylo divné u pravicových vlád. Na druhou stranu volný trh nemůže fungovat jinak než bez omezení, protože při omezeních už to jaksi není volný trh. Omezení vždy poskytují výhodu někomu a vždy na úkor někoho jiného. Nemůžete zvýhodnit jednoho aniž by se to dotklo jiného. A pak se roztáčí spirála, jeden získá výhodu, druhý ji chce taky a tak to jde, dokud se ten trh nezhroutí pod tíhou omezení a to i když původně byly zásahy myšleny v dobrém. Jenže po zhroucení už jsme chudí úplně všichni a hrozně těžko se to napravuje.

2 0
možnosti

A jak zrušení dotací narovná podnikatelské prostředí v obchodech, hotelech, ve stravovacích zařízeních všeho druhu atd.

600 000 živnostníků je dotováno zaměstnanci při placení odvodů na zdravotní a sociální a při placení daní z příjmů. I tyto dotace chcete zrušit ?

2 6
možnosti
Foto

Souhlasím s Kalouskem, že"Babiš se nám snaží vnutit systém, který je drahý, který je neefektivní, který je diskriminační, který nepřinese veřejnému zájmu nic, naopak přinese mnoho soukromých zájmů“. To co chce Babiš zavést je nejen drahé ale i do budoucna úplně zbytečné. Vysvětluji to ve svém článku "Babiš, Kalousek, šedá ekonomika a elektronická evidence tržeb".  Z toho i vyplývá proč to, co chce Babiš, není (kromě Chorvatska ) nikde z Evropě.

3 1
možnosti

Například je to v Itálii. Tam je to dokonce tak tvrdé, že můžete dotat od finanční policie pokutu i Vy, když si nevezmete od zmrzlináře paragon. No a zmrzlinář se podle toho chová. Ten paragon Vám vnutí, i když ho nechcete.

1 2
možnosti

L44u31b54o16š 33K11r12i62m35l

13. 7. 2015 11:44

Naprosto přesně popsáno. Děkuji!R^

2 0
možnosti
Foto

Karma karmoucí (jako vždy) R^R^R^

1 1
možnosti

Náš živnostenský socialismus si nikým rozvracet nedáme.!!

0 3
možnosti

... citáty na konci článku jsou NAPROSTO VYPOVÍDAJÍCÍ o úrovni rozhledu a zájmech jmenovaných politických lídrůR^! Karma!

3 0
možnosti
Foto

Ale současně platí, že když ti živnostnici budou tržby a na jejich základě odvádět dph, tak žádné daňové kontroly nebudou se dělat. A kdyby náhodou ano, tak stačí prosadit, aby stát takto postiženému poctivému živnostníkovi zaplatil náklady s tou daňovou kontrolou spojené.

A mimochodem, kdyby ten zákon prosazoval někdo jiný než Babiš, bylo by vše v pořádku?

1 10
možnosti

Já už to tvrdím nějakou dobu, bývalí komoušové se nestačí divit jaký byli břídilové.

8 0
možnosti

Škoda, že jste to neporadil těm rádobypravicovým vládám před tou dnešní. Mohli jsme si vše toto ušetřit.

2 2
možnosti

ČSSD tady vládla daleko déle než pravicové vlády.

0 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz