Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je výsledek voleb kde se lidé nechali oblbnout a dali hlas agentu Burešovi,doufam ze se poučí a priste budou volit jinak.Pokud ne tak se jednoho krásneho dne vetsina z nás stane kolegy v Agrofertu.

4 0
možnosti
Foto

Ve zcela jiné diskuzi jsem narazil na jeden zajímavý pohled:

"Otázka je, jak to bude s tím online udavačstvím - člověk zadá kódy z účtenky a vidí jestli je "poctivá" (t.j. registrovaná v systému) nebo ne.

Stačí ale pár lidí, co se domluví a začnou zadávat nesmyslné kódy pro nějaký obchod a pak stačí jen čekat až smršť kontrol a pokut ten obchod položí. Když si dotyční navíc vytisknou podobné účtenky těm, co vydává obchod, s těmi nesmyslnými kódy, co sami zadali na udavačský web, tak se obchodníkovi bude poměrně špatně prokazovat, že ty účtenky ve skutečnosti nejsou od něho."

4 0
možnosti
Foto

Kotel jsem neviděl, ale pamatuji si agenta z nějakého předchozího ještě než byl v politice. Přesně to odpovídá tomu co píšete. A co se týče argumentů k EET plně podepisuji. Dostáváme se zpět v čase a málokdo je schopen to vidět. I lidi, kteří si uvědomují, co nám hrozí se soustředili víc na nebezpečí číhající na březích středozemního moře a to, co už máme tady uvnitř nevidí.

6 0
možnosti

Obě nebezpečí tu jsou. Je jen otázka, které hrozí víc a komu. a kdy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz