Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I76v34o 13C17i21l96i55c20h

21. 3. 2015 18:13

Za Reagana bych vojska USA nejspíš i vítal, za socialisty Obamy z toho mám spíše rozpačitý pocit. A z toho divadelního provedení asi ještě rozpačitější, tím spíš, že si nemyslím, že by USA či NATO mělo Putinovi vyhrožovat. Faktem ovšem je, že mi to spíše připomíná demonstraci síly hlavně vůči nám - abychom si v ČR uvědomili, kdo je zde vlastně pánem :-/ Ale jednou jsme členy NATO (a vstup do NATO jsem, na rozdíl od vstupu do EU, vítal s nadšením), tak je přesun vojsk NATO přes naše území v pořádku a nic proti němu nemám.

0 0
možnosti

Mimochodem, jste úplně mimo, autore.

0 0
možnosti

Návrat do "pionýrského kapitalismu" už bohužel není možný - na to je příliš parazitů, napojených na stát a jeho sociální systém, a ti to nedopustí.

2 0
možnosti
Foto

Šílený a nesmyslný povyk pro nic. Možná i ten průjezd je příliš manifestační, nevím, neznám pravé důvody, které ostatně z povykujících nezná nikdo. Pořádat však kvůli tomu pomatené protiakce může opravdu snad jen odpůrce NATO a nebo zásadně zmanipulovaná osoba.

Jsme součástí nějakého uskupení a jsme tomu rádi, tedy alespoň většina z nás. A měli bychom se účastnit toho, co toto uskupení domluví a rozhodne. Máme tam své zástupce, kteří to odsouhlasili a jistě mají lepší informace než my.

Souhlasím, že je nutno dát Kremlu najevo, že jeho roztahovačné a zločinné tendence nemohou zůstat bez odezvy a nechápu každého, kdo slovně či reálně schvaluje protesty či dokonce se podílí na protiakcích. Tedy, nechápu.... chápu, obdivovatele Kremlu a Putina. Chápu, ale hluboce nesouhlasím.

7 0
možnosti
Foto

„zradili tak dlouho budované základy svobody a morálky, nakterých americká společnost zbohatla“

Ano, americká populace, tedy původně nuzní evropštípřistěhovalci, zbohatla, ale nevím, jestli to bylo o morálce, ale o svoboděurčitě. O takové, která tu chybí i nám. Právě taková ta svoboda, kde vděčnostje zbytečná, protože se dokážeme o sebe postarat sami.

Nejvíce však zbohatla ta část, která vydělala na obou válkácha která i nadále rozhoduje o směrování americké politiky. Říká se tomu vojenskoprůmyslový komplex. Ne nadarmo měl prezident Truman na stole cedulku: „zdekončí vláda dolaru“. I Eisenhower a Reagan proti němu varovali. Oni totižnebyli jeho součástí.

2 0
možnosti

Také pěkná rétorika z dob mého mládí.

Děkuji za reminiscenci

0 0
možnosti

Karma,jen ty hysterické komunisty bych nechal pod pásy obrněných vozidel polehat,ovšem před tím bych z vozidel vymontoval brzdy.

4 2
možnosti
Foto

Tu "tradiční populaci" na kterou se odvoláváte, tu budete muset hodně dlouho hledat a čím dál tím více.

1 1
možnosti

Nečetl jsem to celé, ale děkuji za varování, že přes naše území pojedou bolševická vojska.

Jinak souhlasím s názorem našeho pana prezidenta, že není moudré proti jejich průjezdu demonstrovat, a taky není moudré je "zasypávat květy"

Doufám, že obě nastíněné aktivity proběhnou v co nejomezenější míře, přestože se média snaží co nejvíce lidi rozeštvat.

2 3
možnosti

Narod sedych mysi? Stav 'rozestvaneho davu' muzeme klidne nahradit stavem ruznych lidi vyjadrujicich primerenym zpusobem ruzne nazory. Takze tady s MZ nelze souhlasit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz