Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R^Co chceme, když v ČT, kterou si platíme dál vykukuje svazačka "Pionýrská vlaštovka" Augustová a dojemně se tváří při rozhovoru se svým guru komunistou a neBurešem Bábišem.;-(

1 0
možnosti
JJ

Autore, co myslíte, nebude to tím, že ČT je závislá na politicích? Oni chtějí ovládat všechno a podle toho to tady vypadá.

Na druhou stranu je mi ale jasné, jak by akcelerovala debilizace společnosti po zrušení ČT. A to nemyslím jenom znehodnocování i (občas) kvalitních filmů nadíváním reklamami. Když občas zahlédnu ty hudbou podmalované melodramy, co se vydávají za zprávy na komerčních TV, je mi opravdu špatně od žaludku.

0 0
možnosti
JR

J97a36n 98R64á81ž

3. 2. 2015 17:58

Komunikovat s  "Radou" nemá smysl, neb ČT a "Rada" jsou spojené nádoby. Tématu zajistit nestrannost ČT, jako veřejnoprávní televize placené z daní občanů (jakákoliv státem nařízená platba je daní, i když se oficiálně nazývá třeba koncesionářský poplatek),  se musí programově chytit nějaká politická strana. A ta musí opakovaně vyvolat ve Sněmovně diskuzi o tom, jaký rozsah  činnosti a hlavně náplň,  by mělo mít televizní medium aby se mohlo považovat za účelnou veřejnou službu.  Jinak  je zhola zbytečné o ČT diskutovat. To, že se stala hlásnou troubou úzké skupiny lidí, kteří zákulisně ovládají českou politickou scénu, ví naprosto každý. Ví to politici,ví to diváci, ale dokud  další fungování a financování ČT  nebude vážným tématem pro diskuzi ve Sněmovně, je to pořád  téma mrtvé.

P.S. Napsal jsem řediteli ČT elektronickou poštou námět, že by bylo vhodné zařadit do sledovaného času na ČT24 diskuzi o tom, co  to veřejnoprávní televize vlastně je, jaké mohou být varianty hrazení jejího provozu a jestli je vhodné, aby veřejnoprávní nálepku měly všechny programy, které pod hlavičkou ČT působí. Samozřejmě bych také rád,aby se v diskuzi otevřela otázka, zda ČT svoji veřejnoprávní funkci nestranného informátora a komentátora v současnosti plní. 

Reakci jsem dosud nedostal, ačkoliv od námětu uplynulo 7 měsíců.

4 0
možnosti
AS

A83d46a35m 74S20t90a40v13a

3. 2. 2015 16:11

Česká televize je prodloužená ruka postmarxistického totalitářského anarchismu, jak se prosadil v EU.  Moc dobře můžeme vidět, jak EU jde na ruku evropským marxistickým silám. Otcem toho všeho jsou Zelení se svým násilnickým guru marxistickým revolucionářem Danielem Cohn Benditem. Píšu to tu už léta.

9 0
možnosti
Foto

Tak. Koho chleba jíš...?Aha. 8-oNení chleba jako chleba. Jedni ho MUSÍ PLATIT, jiní nařizují ,,sortiment" a kvalitu:-/

2 0
možnosti
Foto

ČT je jeden z posledních (velmi dobře) žijících reliktů totalitního režimu...(Minulé?) členství v KSČ je pravděpodobně hlavní kvalifikací a podmínkou přijetí každého jejího generálního ředitele...:-(

11 0
možnosti

I já s manželem míváme doslova trauma z toho, co musíme sledovat a slyšet. 

Bývá to až nestoudné a ponižující k diváku či posluchači.

Pořád si říkáme "Co si to dovolují, takhle lhát" anebo se sázíme, že víme (a vždy víme) předem , kdo co řekne. Ano, bolest je už i fyzická,  i žaludek o nervech ani nemluvě.

7 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz