Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Obávám se, že ani ta trocha optimizmu není na místě. Multikluturní Amerika spěje k ekonomickému krachu a následné občanské válce. Možná po ní vstaně jako fénix z popela. Ale dle mého názoru není ani minimální šance, že se objeví nějaké reformy a výše uvedený trend se zvrátí tak, aby se krachu a válce bylo možno vyhnout.

1 0
možnosti
AK

Mate recht, nefunguje...

1 0
možnosti
JR

J28a12r62a 42R34a16n11k

7. 11. 2014 20:44

Mate sice vysokou karmu, ale pak jste mel take napsat, ze temer cela Kanada stoji az na par konzervativcu za Obamou, ale to se u vas nepise.

0 1
možnosti
LC

Kanada stojí za Obamou:-). To EU taky.

3 0
možnosti
SB

bubák zklamal- nejvíc bubáky

1 0
možnosti
AM

Nedávno o tom psal Macháček v Respektu -- americká ekonomika roste, ne že ne, a to tak že dost.

Nicméně z nějakého nepříliš zřejmého důvodu se tento růst nepromítá do příjmů středních a nízkých vrstev společnosti. Pouze do příjmů elity.

A to je důvod nespokojenosti.

(osobně ovšem silně pochybuji, že to republikáni budou schopni a ochotni řešit)

Kříž tady vypisuje svoje klasické klišoidní žvásty o "dobroserech", přičemž jakákoliv analýza Obamovy vlády je zcela nad jeho možnosti.

4 2
možnosti
MM

Kritiku Obamy beru.. přirovnávat Babiše k Obamovi je úsměvné - ale budiž., žehrat na multikulti je takový novodobý folklór a svého druhu povinnost - ok.. co ale ty cyklostezky?! Co to je za žváš?.. Nevím, co se to na českém internetu rozmohlo za módu do všeho cpát cyklisty. Snad nějakej klausoláskovskej bacil či co..

1 4
možnosti
Foto

Jak už jsem psal v Pravém prostoru: William Clinton zpracoval přihrávku a Barack H. Obama vsítil. Doufejme, že Američané vyvodí logické závěry.

2 0
možnosti
RM

Socialistický volič pochopí, až nebude mít nikdo co do huby a ani socialista už nebude mít koho okrást a co vykrást.

6 1
možnosti
MP

Každý spasitel jednou skončí. Ale napřed na to musí mnoho lidí hodně doplatit.

2 0
možnosti
JR

J46a90n 84R76á76ž

7. 11. 2014 11:02

Jest pravdou, ze voliči ani tak nevolili republikány, jako spíše vyjádřili odpor k tomu egocentrickèmu metrosexuálovi z Bílèho domu.

Amerika sklízí plody za své "květinkové" období, kdy sice hippies sundali hábity a vyměnily je za drahé obleky,ale zmatek zasetý jim od Woodstocku v hlavách, jim zůstal. A jelikož je jich plno na vlivných postech jak u Demokratů, tak i u Republikánů, je americká vnitřní i zahraniční politika zmatená, bez jasné ideologie. Prostě jednou "hot" a podruhé "čehý". A Obama je jasným produktem tohoto zmatku.

P.S. U Republikánů existují dvě proti sobě stojící frakce, jež svůj antagonismus utlumily před volbami, ale dá se předpokládat, ze znova vyjde na povrch. A to stabilitě politiky USA neprospěje, ale možná se slespoň utlumí Obamovy socialistické experimenty a sníží se nárůstání zahraničního dluhu.

P.P.S. Jestliže u Republikánů získá moc McCainovo křídlo, pak Evropě pomůže jen Bůh......a rychlý rozpad EU.

5 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz