Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J79i84ř61í 81C85í15s85a43ř

24. 10. 2014 7:50

Hrůzně syrový a na dřeň jdoucí pohled na naši realitu. Souhlasím  s panem Trochtou, že Vaše názory stojí za zhudebnění do protestsongů. Dokonce mi to připadá jako výborný nápad.

0 0
možnosti
Foto

Netřeba nic dopisovat. R^

5 0
možnosti
BT

Obsáhlé, výstižné i s lítostí musím konstatovat, žel Bohu na 97% pravdivé. Pomalu jste doběhl a v některých aspektech i předběhl Karla KRYLA jen škoda, že se to nedá zazpívat. Pak by to bylo tak akorát o demokratůře, když cesta k šílenství, Ti cestu ukazuje.

4 0
možnosti
MD

Uz v prvnim odstavci se podle me mylite a odradilo me to od cteni dalsiho. Ale treba zapomenu a nekdy priste budu pokracovat. Trebas to dal uz bude lepsi.

2 5
možnosti
FD
AM

Nejlepší šéf a majitel, pod kterým jsem měl čest pracovat, opravdu vynikající člověk a skvělý chlap, pracoval za totáče v zahraničním obchodu koncernu Vítkovice - nedělám si nejmenší iluze, že by se mohl styku s STB vyhnout. Přesto to na něm nezanechalo žádné stopy, a jestli je někoho možno označovat za "pilíř společnosti", je to bezpochyby tento významný ostravský podnikatel.

Neříkám, že se má na "totáč" zapomenout, ale osobně si myslím, že STB je dávno dávno mrtvá a odepsaná záležitost.

2 2
možnosti
LR

Je to individuální.

Domnívám se ovšem, že pravděpodobnost, že bývalý udavač není zrovna charakterová perla, je dosti vysoká.

Takový Nebureš, který dokáže zblbnout podstatnou část národa, aby si udržel bohaté dotace na ekologistické nesmysly je typickou ukázkou.

5 1
možnosti
PH

R^ Je vidět, že si socialistická EU vzala příklad z bývalého SSSR a chce ukázat světu, že ten socialismus se dá vybudovat i když jeho spolutvůrci se na to vykašlali.

6 0
možnosti
MS

Někdo si kupuje fotbalové kluby a někdo politiky nebo celé politické strany. 

Systém přerozdělování a uplácení voličů je známý už dlouho. Proto máme stále státní deficit a  není politická vůle na řešení.

7 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz