Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za názor nikdo zavřen být nemůže. Bohudík propagace hnutí směřujících k potlačování lidských práv a svobod je trestným činem ve všech civilizovaných zemích světa. Svoboda jednotlivce totiž ve slušné společnosti končí přesně tam, kde začíná svoboda jiného jednotlivce. Rasista Chaloupka zaútočil kvůli kriminálnímu činu jednotlivce na celou národnostní skupinu a celkem po právu skončil před soudem. I když patří do kriminálu. Ale soudce byl shovívavý k té jeho nevymáchané hubě. Příště to nebude podmínka.

0 2
možnosti
Foto

I58v18o 42C21i97l93i58c55h

11. 8. 2014 23:02

A proč tedy komunisté mohou zcela beztrestně propagovat své hnutí směřujících k potlačování lidských práv a svobod? 8-o

PS: Já osobně bych za názory nekriminalizoval vůbec nikoho, ale tenhle dvojí metr je opravdu podivný :-/

2 1
možnosti
VL

Problém je v tom, že do parlamentu nemá možnost dostat se skutečně slušný člověk. Drtivá většina politiků okrádají republiku víc než Romové, ale na rozdíl od Romů to umí zakrýt, a spřádají nejrůznější sofistikované zločiny. O svých zkušenostech píšu v blogu, který jsem včera zveřejnila pod názvem  : Pravda bez obalu na téma, proč to v ČR funguje špatně – část první

0 1
možnosti
KV

!!Na lidovkach.cz čtu, že policie posoudila jako přestupek, názor  že naši vojáci jsou žoldáci.

0 0
možnosti

Policie si může posoudit co chce. Pokud se Vám to dotyčnému nelíbilo, měl jít před přestupkovou komisi.

Mimochodem, urážky na cti jsou trestány všude na světě.

0 1
možnosti
Foto

I94v39o 75C86i14l88i14c74h

6. 8. 2014 15:44

Výborně a pravdivě napsáno R^ To se jim líbit nebude ;-)

6 0
možnosti
Foto

„Přistěhovalci, a ne Australané se musí přizpůsobit. Buď to akceptujte, nebo ne, ale potom neste důsledky. Jsem už unavená z obav našich lidí, jestli urážíme některé jednotlivce nebo jejich kulturu. Od teroristických útoků na Bali zažíváme vzplanutí vlastenectví většiny Australanů.“

„Tato kultura se vyvíjela v průběhu dvou století bojů, zkoušek a vítězství miliónů mužů a žen, kteří hledali svobodu.“

„Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky nebo jakýmkoliv jiným jazykem. Proto, pokud se chcete stát součásti našeho společenství, naučte se tento jazyk.“

„Většina Australanů věří v Boha. To není křesťanské pravicové křídlo nebo politický tlak, ale fakt, protože křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských zásadách a je to jasně zdokumentované. Ale není vhodné vystavovat to na stěnách našich škol. Pokud vás uráží Bůh, navrhujeme vám zvážit jiný kout světa jako svůj nový domov, protože Bůh je součásti naší kultury. (Premiérka Gillardová)

Tak to zkuste, prohlásit veřejně také něco takového. Tedy pokud nemáte imunitu,že.8-o;-)

11 0
možnosti

Zrovna Australani by měli držet hubu a podívat se, jak se k původnímu obyvatelstvu chovali oni.

Jinak, tohle můžete v Čechách prohlásit také. Jde o konzervativní prohlášení. Nejde o vyvolávání rasové či náboženské nenávisti.

1 0
možnosti

Tenhle paragraf je kontroverzní, ale s absolutní svobodou slova mají naše dějiny špatné zkušenosti. Podněcování rasové nenávisti bylo proti Židům před 80 lety podobné a skončilo to špatně. I určité akce proti cikánům byly vyvolány právě podobnými slovy.

Musíme si také uvědomit určité rozdíly. Něco jiného je říci "špinavý cikáni mě štvou, měl by se vzít bič a přinutit je makat", což je zcela legání a mezi "vezmeme klacky a rozmlátíme cikánům hubu". Druhý výrok se už dostává do oblasti, kde jsou jiné principy nadřazeny svobodě slova.

Co se cikánů týče, nemám je rád a nehodlám se jich zastávat. Nicméně, zákon MUSÍ být objektivní a musí stejně chránit Žida, cikána či Čecha. Pokud cikánovi projde "pojďte rozbít hubu bílým", je to hodně špatně. Stejně jako kdyby bílému prošel výrok "pojďte rozbít hubu cikánům"

2 0
možnosti
RM

Jenomže zákon "objektivní" není. Zákon preferuje pozitivní diskriminaci. Pozitivní diskriminace způsobuje negativní diskriminaci. To jenom tlučhuba Dientsbier a kamarádská společnost nemůže vědět. Neumí totiž trojčlenku. Takže pan Věci veřejné něco řekl, ale nebrání se jako běžný občan, jelikož ví, že soudce je zločinec a spravedlnost v tomto státě nejenže je slepá, ale nemá ani hlavu. Taky s tím mají VV slušnou zkušenost.

Ty Vaše úvozovkové citace a co je a co není legální, to jsem se celkem pobavil.

Neřeší to jednoduchý problém. Když se lidem, kteří pracují a živí děti, posílají je do škol a vychovávají z nich normální nové pracovité a tvůrčí pokolení, BEROU PENÍZE a TYTO JEJICH PENÍZE se DÁVAJÍ JAKO VÝPALNÉ těm, kteří řvou, že když nedostanou výpalné, tak svého dárce umlátí.

Ten, kdo takovéto vyděrače podporuje, je zločinec. A je to např. soudruh Dientsbier. A je kamarádská party.

Lék je jediný: pracujícím nebrat, parazitům nedávat.

2 0
možnosti
RM

Odborné názory Vladimíra Špidly:

http://www.euractiv.cz/socialni-politika/clanek/vladimir-spidla-socialne-odpovedne-chovani-je-silny-podnikatelsky-princip

Všimněte si, jak Vladimír Špidla rozumí podnikání s neschopnými lidmi. Dokonce jsou podle něj neschopni dělat práci lépe než schopni.

Nadnárodní firmy jsou etičtější než naši podnikatelé. Proto je nutné, aby etické nadnárodní korporace dostaly přednost před vlastními občany.

Když si to člověk přečte, pochopí, proč je u nás ten neuvěřitelný právní nepořádek.

5 1
možnosti
TB

Děkuji. O tomto případu jsem nevěděl. Bohužel snaha o politickou korektnost se v podmínkách ČR stala obsesí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz