Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prosá¨ím o uvedení pramenů vašich tvrzení (nebo žvástů?). Za pramen ovšem nepovažuji novinové články. Bez odkazů či odkazů ne "najmenované" mají stejnou (tedy nulovou) vypovídací hodnotu, jako vaše sdělení.

0 0
možnosti
Foto

Ale takto to má přesně fungovat.  To je totiž hlavní poslání státu.  Jen podhradí si stále myslí, že stát je tu právě proto, aby je ochránil před zvůlí.  Dokud se člověk chová jako ovce, hospodář se o něj jakž takž stará, běda ale jak zkříží plány svých chovatelů,  to je důvod na vyřazení z chovného stáda. 

Kolik takových kauz a možná i daleko horších nás musí potkat, abychom si uvědomili tu svou bezmocnost a začali vůbec uvažovat o nějaké změně.

7 0
možnosti

J30a80n 46B21í30l23e16k

6. 6. 2014 8:45

Otázku demokracie po Česku jste si sám zodpověděl, bohužel asi to není jediný příklad, jak to zde funguje:-(

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz