Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Psí zadek

28. 8. 2012 15:42
Zatím jsem dočetla jen po ty vepře

a je to fakt trefný příměr. Akorát si nemyslím, že je to věcí inteligence, ale prostě strachu, že venku třeba nebudou ani ty pomeje, i když je tam jinak krásně.

0 0
možnosti
MV

base

28. 8. 2012 14:47
Moc dlouhé!

I když třeba pravdivé.

1 0
možnosti
JH

jahl

28. 8. 2012 13:41
Pan Kříž má, samozřejmě, pravdu,

ale, myslím si, že tento systém je pokojnou cestou nepřekonatelný. Drtivá většina lidí o dění kolem sebe nepřemýšlí, nemají to zapotřebí. Vše je nalinkováno, máme moudré zákony, které je nutno, za jakýchkoliv okolností, dodržovat a bude nám dobře. Mohu to vidět denně kolem sebe. Na silnici namalovali nové vodorovné značení, v jednom místě je autobusová zastávka oznažená, klasicky, žlutým obdélníkem se dvěma nápisy BUS. Kolem tohoto obdélníku je nesmyslně přerušovaná čára obtékající tento obdélník. Jednou jsem to počítal, víc než 80% řidičů tento obdélník objíždí, ikdyž tam žádný autobus nestojí. Ale zpět k tématu, tato vláda, rozhodně, dobrá není, ale to neznamená, že to musím hodit jiné mediálně preferované straně, tak jak to dělá většina voličů, kteří podlehnou předvolební propagandě. Ani slepice v kurníku, pokud by měly tu možnost, by svého vládce tchoře demokraticky nevyměnily za kunu, ne tak lidé.

0 0
možnosti
MK

taras

24. 8. 2012 8:33
Tyhle litanie

jsou poznamenány defétismem a převracením věcí na hlavu.

Kříž sice správně vidí, že to jeho milovaní neoliberální pravičáci dopracovali k státnímu krachu, příčiny ale nevidí tam, kde se skrývají, tj. v tom, že kapitalisté násobí své příjmy, odsávají ze společenské výroby drtivou většinu zisku a neplatí daně, v čemž jim aktivně pomáhají ODS, TOP09 a VV (jsou od nich placeni), ale v jakési neexistující neobolševické bruselské mafii, která na Kadla vztahuje svůj rudý dráp.

Přitom statistiky jasně hovoří o megapříjmech nejbohatších v násobcích stavu z roku 1970, o stagnaci a propadu příjmů zaměstnanců a dnes už i tzv. střední třídy.

Zbavili se strašáka komunismu, kapoušové, narostla jim křídla a vrací svět do doby otrokářského řádu.

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

24. 8. 2012 12:47
Vy rozhodně nevidíte příčiny tam kde jsou

tak nevím co vyčítáte autorovi článku. Když čtu: "kapitalisté násobí své příjmy, odsávají ze společenské výroby drtivou

většinu zisku a neplatí daně, v čemž jim aktivně pomáhají ODS, TOP09 a

VV (jsou od nich placeni), ale v jakési neexistující neobolševické

bruselské mafii, která na Kadla vztahuje svůj rudý dráp" mám pocit, že nejen že stavíte věci na hlavu, ale ještě si myslíte, že jste ten nejchytřejší. ...Ti kapitalisti. (nejste vy bolšán?)

Apropos když už vás tu pane nejchytřejší máme a jsme u toho kapitalismu  - víte, co jsou to peníze?

2 0
možnosti
JM

JardaM

23. 8. 2012 20:28
Bravo, kolego

R^

0 0
možnosti
PK

ahaswer

23. 8. 2012 20:28
Povrchní

"Pokud někdo tvrdí, že za komunistů bylo lépe a současné problémy jsou důsledkem zdivočelého kapitalismu po roce 1989, buď si nevidí ani na špičku nosu, anebo, což je ve většině případů, je součástí mafiánských struktur vládnoucí eurosocialistické kliky a pohodlně žije za peníze ze státního rozpočtu svým parazitickým životem na úkor produktivní části obyvatelstva."

Slyšel jsem to říkat celkem dost lidí a drtivou většinou byli úplně jiní,než popisujete.Urážíte značnou část starodůchodců a dalších obdobně žijících občanů.Přistupujete k tomu takto povrchně záměrně a nebo je to vaše přesvědčení?

1 0
možnosti
LV

borek

24. 8. 2012 6:34
Re: Povrchní

Starodůchodci nežijí z rozpočtu?

Víte, že kupní síla důchodů je dnes dvojnásobná?

0 0
možnosti
P

petrajana

23. 8. 2012 17:29
Jak ze Švejka . Všude ruští špióni :-))

2 0
možnosti

kabel

23. 8. 2012 17:03
Souhlasím,

a jen se zamýšlím nad tím, proč BISce trvalo 20 let zjistit, to co vidoucí a myslící občan ví už dávno. Z tohoto pohledu mi to připadá spíš jako alibismus. Tak nějak aby nebyli za blbce. Přemejšlim spíš, k čemu toto novátorské vidění asi povede? Jinak samozřejmě dobrej článek.;-)R^

1 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

23. 8. 2012 16:35
úžasná ptákovina, BIS našla očekávaného nepřítele

a vy to vesele papouškujete?

Ten nepořádek co tu je nepomáhá jen KGB, takže se jen trapně vezete na populistické vlně jako kdysi komunisté - hledání třídního nepřítele, záškodníka ze západu (naní z východu).

Tady si prostě každý kdo přiše včas k prachům může dovolit klidně i kandidovat na prezidenta i kdyby kdysi byl v StB.

2 0
možnosti

oldiess

23. 8. 2012 16:42
Re: úžasná ptákovina, BIS našla očekávaného nepřítele

jak kdo přišel včas k prachům? děláte jako by se podvody děly jen dva tři roky po plyšáku

1 0
možnosti
L,K

LTO ,IZIP,církevní krádež

23. 8. 2012 15:10
církevní tunel ods,top,vv,kdu za 200-300 mld

naprosto drtivá většina korupce je dílem pravice ,také je kryta justiční mafií pravice , pravice diktaturně ovládá justici ,masmedia, policii , takže každému je jasné volit jakoukoliv pravici nebo středové strany je jen další hrůzovláda ods,top,dku rekordně korupční ,rekordně zadlužovací a bankrotářská Rv

2 0
možnosti
G

Gašpo_3

23. 8. 2012 16:06
Re: církevní tunel ods,top,vv,kdu za 200-300 mld

Bolo by úžasné, keby sa ľuďom ako Vy konečne rozsvietilo, prestali kopať za pravicu či ľavicu a začali používať zdravý rozum. Uvažovanie "Naši zlodeji nie sú až takí zlodeji ako tí Vaši" je nešťastie.:-P

10 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz