Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
1

1absolutus

5. 6. 2012 6:53
Já bych se na ně tolik nezlobil.

Opět krachovat, mít na krku exekutora, dlužit OSSZ a všem kolem sebe. Žít osamocen v obecní bytovce na vesnici, kde pravidelně volby vyhrávají komunisté,  být místním pro smích, nemít přátele a po špatných zážitcích se bát jít do hodpody mezi chlapy. Tvrdit o sobě, že jsem podnikatel, přitom bydlet a podnikat v nájemním 2+kk a živořit bez zakázek, se musí na člověku podepsat. Zapomenout na svou malost, utéct o 30-50 let zpět a tam bojovat s nepřítelem, kterého porazil cinkáním klíčů. Pak se najde několik dalších nešťastníků s podobným osudem a úderná jednotka je na světě. Bezvýznamnost, zalykající se zášti, která k sobě přitahuje podobné, je přirozený důsledek tohoto jevu. Hrozné, když člověka ovládne frustrace, nicota a morální malost s vědomím, že kromě pár podobných jedinců, kteří se stejně kdykoli odpojí, zůstane zase sám s obavou, ať mu zase neklesne ........................ karma. :-)

3 0
možnosti
MM

můj melírek

3. 6. 2012 8:53
Dobrý den vážený pane Kříži.

Protože ráda čtu vaše články a pravidelně je oceňují karmou, tak mě překvapily informace, že prý jste v dluzích a exekutor vám chce zabavit majetek. Dokonce jsem se od těch anonymu dočetla, že dlužíte  státu i vaším obchodním partnerům, a že to není první firma, která pod vašim vedením zkrachovala. Buďte tak hodný a razatně se proti těmto nařčením ohraďte a prohlašte je za lživá. Není přece možné, aby o slušném podnikateli, který dře od rána do večera, odvádí nemalé daně státu, někdo nepodloženě napsal, že ještě státu dluží! Určitě tyto nepodložené fámy šíří pisatelé levicových názorů, kteří vám závidí vaše podnikatelské úspěchy. Těším se na další skvělé články i na to, jak jim tyto fámy dokážete nekompromisně vyvrátit. R^V

2 0
možnosti
KK

Karel Kříž

3. 6. 2012 16:45
Re: Dobrý den vážený pane Kříži.

Zajímavé, jak je ta místní diskusní rudá letka neschopná. Když se nedaří pomluvami a urážkami, vyšlou "hodného policajta", aby pustil další jedovatou slinu a ani se neobtěžují změnit nick, který pěje ódy na geniální články blogera Kucharovice, které jsou ovšem napsány ve zcela opačném duchu. Zde malá ukázka:

Vynikající parodie na českou malost a neschopnost. Těším se na další článek i setkání pane kolego.Jednoznačně karma. doporučit (+6) nevhodné? vlákno můj melírek 27.4.2012 18:33 reagovat

Zajímavý pohled a drsná nadsázka. Napsala jsem více článku na téma Rath, ale tohle mě nenapadlo.

Na oplátku také dávám karmu. doporučit (+5) nevhodné? vlákno můj melírek 20.5.2012 8:56 reagovat

Běžte si, vy břídilové, hrát na jiný píseček, který je adekvátní vašim intelektuálním schopnostem a neotravujte tady vzduch. O svých pravdách můžete přesvědčit jedině vám rovné tupé stádo. Rozumným lidem jste k smíchu. "Pěkný den!"

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

2. 6. 2012 1:17
3 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

1. 6. 2012 18:53
Dr.Rath je politický vezeň

chce to méně závidět a více sledovat fakta, p.Kříži

4 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

1. 6. 2012 18:18
Už pár let je to na vidle

sudlice a halapartny.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 6. 2012 17:41
......

1&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000&nbsp000

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

1. 6. 2012 16:55
I-dnes: (1.6.2012, 14:12)

Rathův případ se stěhuje od ústeckých žalobců do středních Čech ... a to ještě David ani nemluvil s klukama a holkama ve sněmovně. Tak to vypadá, že článek zase tak velká nadsázka nebyla.

1 0
možnosti
MM

můj melírek

3. 6. 2012 18:28
Re: I-dnes: (1.6.2012, 14:12)

Přesně tak, pan Kříž se opět dopředu trefil! R^

0 0
možnosti
H

hamídi

1. 6. 2012 16:10
Kříži, nebuďte zbabělý a zkuste napsat něco o sobě....

No tak vidíte, Karle, na kopání do Ratha už jste se zmohl, rudé bolševiky už jste také objevil, dokonce jste dnes už objevil i to, kdo je anonymní a neanonymní hrdina. 

Karle, ale povyprávět nám o tom, jak jste se propodnikal až k exekuci , nebo nám napsat o tom jak děláte dluhy u různých institucí, děláte podrazy na své dodavatele a zaměstnance, případně nám  povyprávět,  jestli jste tyto zvyky odkoukal ve své kriminální rodině, která je v širokém okolí zapsaná jako rodiná s kriminální pověstí, to jste Karle zatím nezvládl.

No škoda, Karle, třeba tu odvahu najdete příště. 

Nebo že byste i příště znovu jako stovky vám podobných zase kopal do Ratha ?  To snad ne , Karle, tak primitivní a ubohý snad ještě nejste i když se snažíte ze všech sil.

Karle, jelikož jste ten neanonymní hrdina, tak doufám, že zdejší diskutující nebudete přesvědčovat, že Karel Kříž je jiný Karel Kříž a váš otec Kříž není ten, co byl zavřený za ekonomickou kriminalitu, nebo jako váš otec dokonce nepatří do rodiny.

8 0
možnosti
KK

Karel Kříž

1. 6. 2012 16:24
Re: Kříži, nebuďte zbabělý a zkuste napsat něco o sobě....

No to víte, každý není tak šikovný jako Mudr. Ráth a tak odvážný jako vy. David je holt jiná klasa. Je sice malinko obviněný z rozkradení několika desítek milionů, ale to určitě nastražil ten Kubice, že jo? A já si z toho ještě dovolím dělat legraci! Fuj, škaredý bloger!

No nic, síla vašich argumentů mne donutila uznat svoji vinu. Dnes večer stokráte odříkám: "David Ráth je čestný a spravedlivý člověk, který do roztrhání těla pomáhal kraji a naší vlasti!"

Nyní mne omluvte. Odcházím podrážet dodavatele, úřady, exekutory, vykořisťovat zamětnance a tunelovat svoji asi padesátou firmu. Nic jiného totiž neznám a neměl bych jinak zítra na chleba. Snad mne taky cestou nepřepadne URNA.

0 0
možnosti
D

dar.p

1. 6. 2012 15:09
Dobrý,

v podtextu projevu to určitě bude....

0 0
možnosti
J

jurneff

1. 6. 2012 14:00
Ano, tak nějak to očekávám

"Soudruzi, vždyť přece krademe všichni rukou nerozdílnou, tak proč já? Naco tam máme Rampulu? Proč už případ nedozoruje on? Proč ještě musím tvrdnout ve vazbě? Mirku Kalousku, tolikrát jsem o tvých činech pomlčel, teď potřebuji podpořit já".

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

1. 6. 2012 15:08
Re: Ano, tak nějak to očekávám

Smutné, ale logické. Takhle nějak asi uvažuje a nejen on.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz