Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kozlozlordik

27. 8. 2008 21:45
Nic nového pod sluncem

Článek je jen změť dobře poskládaných a nechutně otřepaných frází, zklamání. :-(

0 0
možnosti

Alcator

26. 8. 2008 13:07
Existuje i jiný vtip...

- "Franto, jak to, že ti nevadí, že ti tvůj soused leze za manželkou? Proč mu nic neřekneš?! Proč ji nezbančíš?"

- "A proč bych to dělal? Vždyť tohle má samé výhody - můžu být každý večer v hospodě klidně do půlnoci, když jsem doma, tak mi manželka nachystá skvělou večeři, aby nevzbudila podezření, mám uklizíno, když mám jednou za měsíc chuť, tak ta moje je hned pro, a soused mi kdykoliv pomůže cokoliv opravit, když mám rozbitý auto, tak mě hodí do práce..."

0 0
možnosti

alex hart

27. 8. 2008 18:33
Re: Existuje i jiný vtip...

Ve vtipech a teoreticky to tak funguje. Veskutečnosti je ten podváděný za blbce a dříve nebo později se to provalí na veřejnost a pak už teprve je za blbce. Zažil jsem několik takových rodin v domě kde bydlím, a vždy to končilo odstěhováním onoho podvedeného (i oné podvedené). Ačkoliv jim lidi nic nedělali, tak sami ti postižení (tj. podvedení) už v takovém domě nechtěli nadále bydlet. Takže vtípky a srandičky, ano, to mám rád, ale je dobré taky vědět, jak to chodí ve skutečnosti.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

26. 8. 2008 11:27
Karma

Dnes mohu, super článek. R^ Ještě maličké doplnění. Když mi bylo dvacet a chtěl jsem "pořád", bývaly problémy s přístupností stejně starých protějšků. Dnes by protějšky chtěly "pořád" a to se zase nechce mě. :-P

0 0
možnosti

SID09

26. 8. 2008 13:53
Re: Karma

Nechce, nebo už to nejde  ?

Oboje se dá pochopit.

Problém ale spíš je pořád  s těmi vhodnými protějšky. S těmi staršími ženami už to většinou prý moc nejde a tak chlapi hledají raději o něco mladší.

0 0
možnosti

Stará kára

25. 8. 2008 18:19
Řekl bych, že nerozumně předpokládáte

že nevěrníkem je vždy pouze jeden z manželů. Ačkoliv odhadujete, že zahybá 90 % všech.

0 0
možnosti

jejkap

25. 8. 2008 15:01
Ucitel?

Se vsemi temi hrubkami a chybami v interpunkci? Ani jsem to nedocetl. Trochu elementarni kultury projevu by to chtelo.

0 0
možnosti

slavek133

28. 8. 2008 17:53
Re: Ucitel?

ty máš starosti s interupcí?

0 0
možnosti

TarasBulba

25. 8. 2008 9:08
Ach ti dnešní mladí

Vždyť oni si vůbec neváží toho, co mají. Jsou tak líní. Vždyť oni už skoro ani nesexujou. To za našich mladejch let nebejvalo...

0 0
možnosti

KECHUD

25. 8. 2008 8:58
Začátek a konec-ano.

Ostatní vynechat. Úvodní bezvadný fór jsem už půl roku neslyšel. Vždycky se mu rád zasměju. Souhlasím pouze s tím koncem. Ostatní je genralizování a škatulkování, které je naprosto zcestné. Každý si prožívá svůj vztah, a nejen ten sexuální, a je pouze na něm s jeho partnerem, případně partnery, jak si ho uspořádá. A k tomu nepotřebuje nějaký právní rámec, navíc podléhající dobovým módním výstřelkům.

0 0
možnosti

palok59

25. 8. 2008 8:41
zklamání

tak jsem ten článek přečetl až do konce, očekávajíc nějakou pointu na téma Paroubek či ČSSD - a ono nic. Marná sláva, už ani ten Kříž není co býval. Teď už mi zbývá jen ten Polanecký či Ziegler. Doufám, že tito nezklamou.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

25. 8. 2008 8:29
Můj názor

je, že pokud jsou pravidla, kterými se neřídí 90% lidí, měli bychom se zamyslet, jestli není chyba v těch pravidlech.

Píšete, že člověk nebyl stvořen k monogamnímu vztahu. Jenže přes veškerý pokrok jsou jiné než monogamní vztahy společensky neúnosné. Jiný vztah je z naší křesťanské tradice hříšný, polygamie je nezákonná.

Podle mě je třeba především změnit zákony. Zákon o registrovaném partnerství mohl udělat v tomhle bodu průlom, ale nakonec skončil u populárních homosexuálů. Podle mě by měl zákon umožňovat založení rodiny libovolného počtu manželů libovolného pohlaví. Jediné omezení by mělo platit v tom, že nikdo nesmí uzavřít dva svazky současně.

Nejde v tuto chvíli primárně o sex, ten ať si lidi řeší jak chtějí. Jde o to, že dva lidi jsou ve spoustě případů na řešení životních krizí málo, zvláště u některých jedinců. Také podle mě zůstává spousta lidí celý život sama, protože nedokáží najít partnera, k větší komunitě by se ale mohli snáze připojit.

0 0
možnosti

Re.pe.te

25. 8. 2008 8:42
Re: Můj názor

A proč měnit zákony? Pokud vím, že mi jedna partnerka k životu nestačí, nebudu se ženit a pořídím si jich tolik, kolik je má libost.

0 0
možnosti

TurboFrank

25. 8. 2008 7:34
Autor nám oklikou sdělil, že mu zanáší stará.

Ale mi se zdá, že se místo sexu věnuje spíše vepřovému se zelím a knedlíky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS