Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ctenar1970

26. 7. 2008 2:27
O uspechu vietnamskych maloobchodniku

Vysvetleni ,ze jeden z duvodu uspechu vietnamskych maloobchodniku je "naivita kupujicich", je podivne.Musi kazdy zakaznik projevovat nejake vlastenecke ,obcanske odpovednosti kdyz neco koupi ?To asi ne.Vy Cesi mate heslo -bohuzel,v mnoha pripadech jen heslo-"nas zakaznik,nas pan" ale u nich maji heslo "nas zakaznik,nas Buh",prave proto jsou uspesnejsi,to je jejich zname tajemstvi v podnikani.Pokud se tyce cla,dane...atd,urcite nemohou platit mene nez vy.Neni zadny duvod.

0 0
možnosti

s-s-in

22. 7. 2008 11:12
normálně s vámi nesouhlasím

ale teď jste napsal dobrý článekR^

0 0
možnosti

P.Farsky

22. 7. 2008 10:03
Kříži, že tobě ta KSČ chybí ?

Většinou je člověk zaujat někým, kdo je chytrý, hezký,charismatický a.p. Pan Kříž mě nezaujal ani jedním z těchto možných atributů, přesto mě zaujal. Čím to asi bylo? Že by svým

svým přírodním stylem psaní? Proto ještě něco z  tvorby Karla Kříže.

21.06.2007 napsal Kříž , ve snaze být nedostižitelně ironický, na tomto blogu:

"Mistr plíživého zvyšování daní Bohuš Sobotka konstatoval, že Topolánek je nejslabší premier od roku 1918"

Co napsal Karel Kříž dnes, jsme si mohli přečíst. A já se sám sebe ptám. Jaká vláda by vlastně Křížovi vyhovovala? Přiznám se, že si na tu otázku nedovedu odpovědět. Vy, Karla Kříže chápete ? Nemohlo by myšlení a tvorba K.Kříže být limitována tím, že pokud je někdo neschopný hň*up, hledá chyby vždy jen okolo sebe? Tak teď opravdu nevím.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

22. 7. 2008 10:44
Re: Kříži, že tobě ta KSČ chybí ?

Jasně jasně, jste lepší než Kříž, Polanecký a další ... jste prostě Jednička.

Čest práci !

0 0
možnosti

Dezo-Conka

22. 7. 2008 9:46
Soudruzi

pán Kříž má pravdu 100%.Já jsem řádový felčár,musím kotrolovat 6 prarametrů u 5 pojišťoven,když některý překročím/celkem je jich 30/tak platím regulační sestra.Jak se cítím ? Asi jako žid za Hitlera.Stát nás škube,pocijati stojí tam,kde mohou dát botičku,ne tam ,kde je jich třeba.Každý den ráno mám stohy nesmyslných papírů

na stole............pane kříž mluvíte mi ze srdce.R^

0 0
možnosti

Dezo-Conka

22. 7. 2008 9:47
Re: Soudruzi

regulační srážku

0 0
možnosti

alex hart

22. 7. 2008 9:17
Knížecí rady

Já sám jsem po revoluci nikdy neměl tu odvahu pustit se sám na vlastní účet do podnikání. Pracuji jako zaměstnanec u mezinárodní firmy na řízení zakázek, takže dělám řadu věcí, které bych dělal i jako soukromý podnikatel. Takže by se mohlo zdát že je to stejné. Ale zásadní rozdíl je v tom, že riziko podnikání nese můj zaměstnavatel. Osobně si vážím těch lidí, kteří měli tu odvahu, drzost (a možníá i blbost) nést vlastní kůži na trh.

.

Proto mi přijde docela nevhodné, když tady v diskusi dělá někdo z pana Kříže neschopného debílka. Kdo jsou ti diskutující, kteří tak činí? Tj. pan Farský a JirkaNovakSuperChlapik. To by mě zajímalo, jak podnikají oni, že jsou tak chytří? Možná jde právě o ty zkorumpované vyžírky žijící ze státních peněz. A nebo jen o kecálky, kteří neviděli podnikání ani z rychlíku.  Kterou možnost typujete?

Taky by mě zajímala manželka pana Farského. Jak to s ním mohla vydržet? A nebo je to jen podpantoflista, který machruje jen tady anonymně na blogu? 

0 0
možnosti

Tausret

22. 7. 2008 10:28
Re: Knížecí rady

... já bych to viděla tak, že P.Farský je jednoduše zamindrákovaný blbec, nic víc, nic míň. Tipovala bych ho na bývalého nomenklaturního kádra, který už zaplaťpánbůh nemůže špehovat a udávat, no tak si chudáček musí ulevit alespoň těmi svými výblitky...;-DRv

0 0
možnosti

modrý pohůnek

22. 7. 2008 9:03
Pouhopouze jen další modrý Hujer!

Modrý ideolog Kříž - využili děr v zákoně, ale chudáku. Co pak dělá modrá garda, co dělá její chráněnec Čunek?Nastrkuje kapsu a neplatí, ale to přece dělá každý, že?Vždyt' nic zlé nedělá. Jakpak to udělat kopat kolem sebe, ale svým neobolševíckým guru neublížit? No jak prosté najdi si svého obětního beránka a ty zůstaneš modrý, ale vykecáš se v rámci modré ideologie!Vždyt' všichni naivní hlupáci, jen modrý je VŠEZNÁLEK. Hlavně, at' je to v rámci modréjch mantinelů A NIKDY JINAK:-©. Čest.

0 0
možnosti

P.Farsky

22. 7. 2008 9:01
Pane Kříži, s Vámi je radost si psát.

Pane Kříži, Vy jste tak roztomile legrační, až jste inspirativní.

Mimo rad, které jste zatím nepochopil, Vám tedy dám i dotaz .Třeba Vám to pomůže něco pochopit..

Nebylo Vám divné, když od Vás utekla manželka?

Už jste viděl , že by někdy ženy odcházely od chytrých, schopných, podnikavých a bohatých mužů ?

Jinak, ta bolševická spodina, kterou jste mě nazval, to se Vám opravdu povedlo. V tom jste opravdu dobrý. Jen aby to nebylo to jediné, co umíte.

0 0
možnosti

MMister.com

27. 7. 2008 15:51
Re: Pane Kříži, s Vámi je radost si psát.

Flusni si do voka!

0 0
možnosti

alex hart

22. 7. 2008 8:52
V čem konkrétně máte problém Vy?

Myslím, že Vám trochu rozumím. Já  osobně nepodnikám, ale ve firmě kde pracuji dělám řízení zakázek, takže docela důvěrně znám tu buzeraci kvůli všem papírům a podobně. A nemyslete si, že velká mezinárodní firma, pokud chce splnit všechny standardy (světové i české), má situaci nějak jednoduchou. Samozřejmě to odnesou zaměstnanci, protože jsou za ty starosti přeci placení.

Takže si dovedu představit, co všechno za ptákoviny dopadá na hlavu drobného podnikatele, který nemůže zaměstnávat zvláštního specialistu na každý debilní formulář. Tak trochu se podílím i na "malém" podnikání jiných (tj. v rodině), takže to celkem znám. Co se mi taky nelíbí je, že nejsou rovné daňové podmínky pro všechny. Jinak vyjde daňové zatížení fyzické osoby, jinak vyjdou daně u s.r.o. Jakoby se u s.r.o. již předem počítalo s tím, že se bude něco někam přesouvat a páchat daňové podvody. To se mi samozřejmě taky nelíbí.

.

Ale trochu nerozumím v čem máte problém Vy sám. Že by únava ze života?  

0 0
možnosti

alex hart

22. 7. 2008 9:00
Re: V čem konkrétně máte problém Vy?

P.S.

Aby bylo úplně jasno: Velká firma má samozřejmě všech těch papírů a nařízení daleko více než ta malá. Firma, která něco vyrábí, má samozřejmě těch pravidel ještě více. Firma, která má řízení jakosti podle ISO má těch papírů ještě více. a k tomu samozřejmě pravidelné audity, které to kontrolují. A velká mezinárodní firma ktrá vyrábí a má ISO z papírování skoro ani nevyjde. Proti tomu je těch pár papírů u fyzické osoby nebo malého s.r.o., které jen prodává úplná sranda. Mám možnost porovnat obojí, můžete mi věřit, pane Kříži. 

0 0
možnosti

P.Farsky

22. 7. 2008 8:42
Pane Kříži, Vy jste výstavní kus.

Pane Kříži,  protože jste maz*lík k politování, dám Vám ještě jednu radu.

Pokud nechcete pracovat u pásu, vstupte do ODS a začněte hrát golf.  Budete třeba brzy přidělovat státní zakázky, stavět dálnice, státní budovy.

Zatím to místo Vás dělají ti "chytřejší".

Vy tady pro ODS děláte jen agitátora -užitečného idi*ota, navíc zadarmo.

0 0
možnosti

Aaron71

22. 7. 2008 8:55
Re: Pane Kříži, Vy jste výstavní kus.

Chápu to správně tak, že když hrajete golf, tak přidělujete státní zakázky? Ale jděte.

0 0
možnosti

P.Farsky

22. 7. 2008 8:22
Pan Kříž je neschopný a ostatní ho proto nemají rádi.

Tak se mi zdá pane Kříži,jestli Vy to neberete všechno za špatný konec.

Nebylo by  Vám pomohlo,nejdříve dostudovat a něco se o podnikání dozvědět. Možná byste se  něco dozvěděl např. i o funkci nadnárodních obchodních řetězců o pochopil byste, že prostě do současného obchodního světa patří, ať se Vám to líbí nebo nelíbí. Zdá se, že Vaše nepříliš vysoká inteligence, navíc nekultivovaná přiměřeným vzděláním, Vám neumožňuje pochopit, že jedinou možnou pomoc je možné hledat na konci Vaší ruky a veškeré Vaše fňukání je jen Váš problém. Je opravdu úsměvné, že Vy, který nám tady hrajete pravicového voliče, fňukáte jaká očekávání se Vám nesplnila po cinkání klíči. Pane Kříži,nejste Vy pravicový podnikatel jen ve svých představách,ale svými skutečnými vlastnostmi a schopnostmi jste jen zastuzený bolševik? Pak opravdu nebylo cinkání klíči pro Vás.

Pane Kříži,ale abych nebyl jen kritický, dám Vám i radu.

Pokud podnikání neumíte,nechte se zaměstnat.

U pásu podnikatelské schopnosti nepotřebujete. 

0 0
možnosti

Karel Kříž

22. 7. 2008 8:37
Re: Pan Kříž je neschopný a ostatní ho proto nemají rádi.

Přesně takovou reakci jsem očekával od té nejhorší bolševické spodiny. Nezklamal jste !

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz