Jsme už dostatečně semknutí, frau Merkel?

6. 06. 2017 10:25:45
Kolik litrů původní evropské krve ještě musí být prolito, kolik "zdivočelých" dodávek musí ještě zmasakrovat bezbranné chodce na vycházce, kolik bílých krků musí být ještě v Evropě podřezáno,

kolik dětí se nesmí vrátit z koncertu po výbuchu frustrovaného vlka samotáře, abychom byli konečně dostatečně multikultrurně obohaceni?

Povězte mi, frau Merkel a vy eurounijní parazité, přisátí na penězovodech multikulturního soužití, nechce se vám z vás samotných zvracet? Vidíte, co jste způsobili? Chátra, kterou jste s velkým humbukem o humanismu pozvali do Evropy a s otevřenými náručemi vítali, k čemuž se snažíte pod hrozbou kriminalizace přinutit i ty, co vámi nesouhlasí, se vám směje do očí a dělá přesně to před čím jsme my "rasisté a xenofobové" varovali.

Tlupy, nikoliv ubohých válečných uprchlíků, jak se nám stále snažíte namluvit, těch je naprosté minimum, ale islámských bojovníků, nadopovaných čirým fanatismem, přicházejí stále do našich domovin, ne se před válkou ukrýt, ale rozpoutat ji na našem kontinentě. Válku svatou, válku jejich víry proti nám všem ... nevěřícím.

Obzvláště výrazně se to projevuje v místech, kde je koránem zfanatizovaných a vymytých mozků již vetší koncentrace. V místech, kde se bílé obyvatelstvo stává lovnou zvěří ve své původní vlasti, v místech, kam islám pronikl v množství více než malém. Ano, u nás v Česku je ještě po této stránce celkem klid, ale co Londýn, Manchester, Paříž, Brusel, Malmö ... ? Tam se přesně naplňují varování, která dáváme již od počátku "migrační krize". Když koncentrace islámu ve společnosti přesáhne určitou mez, začíná genocida původních bílých obyvatel. Tak jak je to psáno v jejich svaté knize, tak jak to mají zakódováno ve svých mozcích, tak jak jsou k tomu od kolébky vychováváni.

Tito "lidé", které nám nutíte do našich domovů, si nepřicházejí do Evropy pro pomoc. Možná mizivé procento. Drtivá většina přichází parazitovat na našich po staletí budovaných hodnotách, přicházejí nás vysávat jako pijavice a ještě nás k tomu nenávidí, a proto mnoho z nich dává své nenávisti průchod. Ta se projevuje jako v sobotu v Londýně, či před pár dny v Manchesteru. "Za Alláha!", faru Merkel víte? Vidíte to? Oni sem přicházejí vraždit, podřezávat nám krky, vybuchovat jako živé bomby. Jen proto, aby naši společnost zničili a nastolili zde svůj islámský řád.

A co budeme dělat my? Máme se dle vašich rad semknout, frau Merkel, máme si na smrt z rukou těch dobytků zvyknout, jak radí muslimský starosta Londýna, máme se jim vzdát a nechat tak zničit naše životy, naši civilizaci?

Mám dva syny, frau Merkel. A islámský terorismus se dotknul už přímo i jednoho z nich. Pracuje v Manchesteru, jen pár desítek metrů od místa, kde se nedávno odpálil jeden takový obohacovač a zavraždil při tom několik dětí a mladých lidí. Můj kluk se mohl jít přes ulici na ten koncert třeba podívat, mohl dnes nebýt. Přísahám vám, že v tom případě bych udělal vše pro to, abych si to s vámi a vám podobnými vyřídil. Tvrdě, nekompromisně, osobně.

Ano, nemůžeme být klidní, že se nás to v ČR netýká. Cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Můj syn měl pro tentokráte štěstí. Stále však, dnes již geometrickou řadou, přibývá těch, kteří takové štěstí neměli. Dětí i dospělých. Těch kteří byli krvavě a navždy "obohaceni" vašimi "uprchlíky", frau Merkel. Vaší politikou pokryteckého multikulturního humanismu, vaší eurosocialistickou snahou o dovoz nových voličů, vaším zkorumpovaným řádem penězovodů, vašim fašistickým systémem řízené likvidace naší tradiční společnosti. Podívejte se někdy do očí těm mrtvým, podívejte se na slzy bolesti těch pozůstalých a pak se podívejte na sebe. Stále se vám ze sebe nechce zvracet, frau Merkel a multikulturní její soudruzi?

Mě z vás ano. Po každém teroristickém útoku vašich dovezenců nás přesvědčujete, že se musíme semknout, že se nesmíme nechat zastrašit, že ta prolitá krev a zmařené životy nemají nic společného s islámem. Co si to vůbec dovolujete s těch nevymáchaných pokryteckých hub vypustit? Tomuto snad máme uvěřit, sklonit hlavy a nechat se vámi vést jako stádo ovcí na porážku? Nasrat! Táhněte konečně už i se svým multikulturním socialismem, se svými falešnými prohlášeními a na ně navazujícími restrikcemi občanských svobod, do prdele a nás nechte žít. Žít tak, abychom se mohli vražednému islámu účinně bránit. Žít tak, abychom se nemuseli stydět před svými dětmi.

Přivedli jste nás totiž do války. Do války nikoliv s extremistickým islamismem jak tvrdíte, ale s islámem jako takovým. Brutálním, středověkým, krvelačným, vražedným, nenávistným ... jediným. Tím islámem, který si s sebou do Evropy přinášejí statisíce nových a nových uprchlíků, které jste pozvala a otevřela jim náruč, frau Merkel. Islámem, který chce zničit naši civilizaci.

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz

Související články:

Autor: Karel Kříž | úterý 6.6.2017 10:25 | karma článku: 39.66 | přečteno: 1720x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 12 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 9.83 | Přečteno: 120 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 9.83 | Přečteno: 263 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 31 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 9.02 | Přečteno: 146 | Diskuse
VIP
Počet článků 501 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4865

Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...