Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Musíme si zvykat!?

Také vás zamrazí, když slyšíte tato slova z úst našich politických „vůdců“ a společenských „elit“ v souvislosti s masovým vražděním Evropanů vyšinutými „jedinci“ za pokřiku: „Allah akbar!“?

Na co si máme zvykat? Jsou snad naše „elity“ stejně vyšinuté jako ti masoví vrazi s náklaďákem, sekerou, nožem nebo pistolí? Zvykat? Že nás svojí politikou a pokryteckým lidsko-právním moralizováním vedou jako stádo ovcí na porážku?

Celý problém krvavého řádění muslimů po Evropě, kdy téměř obden musejí vymýšlet nové projevy soustrasti pozůstalým zavražděných, se v rétorických zvratcích politických špiček EU zúžil na psychiatrickou klasifikaci útočících „Němců, Francouzů … arabského vzhledu“, kteří sice vyznávali „mírumilovné náboženství, jehož jméno se nesmí vyslovit“, ale jinak byli podle sousedů tišší, nenápadní, v podstatě hodní lidé, celkem dobře integrovaní do naší společnosti.

Ještě se tak na okraj možná zmíní o tom, že vrahové byli či nebyli napojeni na Islámský stát, který jako jediný možno oficiálně presentovat jako nositele zla islámu a obyčejní muslimové jsou prý také jeho obětí. Ve společnosti to má asi vyvolat dojem, že multikulturní obohacení Evropy dále zdárně pokračuje, integrace se daří a milióny přicházejících muslimů nejsou problém, neboť potoky krve po evropských městech zastavíme dalším bombardováním někde v Africe.

A tak se páni ustrnou a přijdou poklečet a s pózou mistrnou zkoušejí zabrečet, napadají mne slova mistra Karla Kryla, když poslouchám všechny ty žvásty v médiích, kondolenční řeči, „vize“ o boji s terorismem či kecy o tom jak to musíme zastavit, ale hlavně tak nějak lidsky, s láskou, jak se neunáhlovat … musíme si zvykat!

Nikde při těch smutečních projevech nad zkrvavenými mrtvolami neuslyšíte z těch pokřivených úst současné vládnoucí garnitury ani slůvko nějaké sebereflexe, ani slovíčko přiznání viny, ani zrnko pravdy o důvodech současného stavu. Neuslyšíte, že je to důsledek jejich politiky sociálního inženýrství a multikulturního socialismu, že v honbě za momentálním volebním výsledkem a tím pádem vlastními koryty, zavlekli euroatlantickou civilizaci až na pokraj totalitního chálífátu a jediné řešení této zrůdné skutečnosti je v jejich podání: „Musíme si zvykat!“

Jenže situace je ještě horší než se může zdát z předcházejících řádků. My si musíme zvykat na spoustu dalších věcí, které nám neomarxistická vládnoucí svoloč naordinovala do našich životů. Nejen smrtonosný islám, pod hrozbou kriminalizace nekritizovatelný, stejně jako migrační invaze ekonomických parazitů. Jsou tu další věci, další sociální experimenty, další ekonomické novátorství, další nové společenské výdobytky socialistických úderníků.

Musíme si zvykat na to, že jsme „sociálním státem“ okrádáni o tři čtvrtiny našeho výdělku. Musíme si zvykat na oligarchy, kteří si z těchto peněz udělali vynikající byznys, který je navíc podporován zákonnou likvidací jejich konkurence, nezaháčkované v temných zákoutích poslaneckých doupat. Musíme si zvykat na politcké šíbry, kteří umí pustit chlup ze státního, aby pak zázračně zbohatli. Musíme si zvykat na zástupy svého ministra podporujících úředníků, jejichž boj za sociální spravedlnost je odměňován statisícovými odměnami, ale sociálně potřebný důchodce dostane na přilepšenou čtyřicet korun měsíčně.

Musíme si zvykat, že již v podstatě nejsme pány svých životů, neboť vše máme naregulováno, nalinkováno a naprogramováno tisícovkami zákonů, které pro nás vymýšlejí kožené marketingové partajní figury, které se v životě nebyly nuceny živit produktivní prací a často je jejich jediným základním náhledem na život vystudovaná politická marxleninská ekonomie, VUML či, v našich podmínkách, praxe ze struktur StB nebo KSČ.      

Na to všechno, a ještě další spoustu společenských zvráceností si prý musíme zvykat. Neboť tak je to správné a politicky korektní. Ty "rasistické, xenofobní, primitivně antikomunistické a pravicově extrémistické“ hlasy, které již delší čas varují před katastrofickými konci sociálněinženýrského experimentu, který se v demokratických volbách prosadil politickou korupcí méně přemýšlivého elektorátu s parazitickými sklony v téměř celé „západní“ společnosti, přece nebudeme poslouchat. A co nebudeme poslouchat, zakážeme je! Zavřeme do kriminálu každého … kdo není s námi, je proti nám!  

Musíme si zvykat! Na fašismus kolem nás, na neokomunismus kolem nás, na multikulturalismus kolem nás. Na všechny ty „ismy“, na kterých socani staví svoje vládnutí. Ty „ismy“, které nám berou naši svobodu. Na všechny ty „ismy“, jejichž konce vždy znamenají bídu a krev „obyčejných“ lidí, kterými se zaklínají. Musíme si zvykat a pak budeme tím stádem, vedeným na porážku.

Nebo si konečně uvědomit svoji sílu. Vymazat z myšlení všechny ty populistické sliby o šťastné, prosperující budoucnosti, ke které se prodaníme, o multikulturně obohaceném ráji na Zemi, o penězích padajících z nebe či vládních úřadoven, o potřebě pozitivní diskriminace parazitického způsobu života, o nutnosti integrace zla do tradiční společnosti pod záminkou sluníčkového dobra. Všechny tyto pokrytecké fráze zapomenout a jejich apoštoly konečně poslat tam kam patří i s jejich přerozdělovanými odpadky z panských stolů a zbabělými, pokřivenými, nemocnými charaktery.

Musíme si … věřit!

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz

Související články:

Autor: Karel Kříž | úterý 26.7.2016 8:19 | karma článku: 42,42 | přečteno: 2411x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1131x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1176x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Do Sněmovny by se v březnu dostalo pět stran. TOP 09 vypadává, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Aktualizujeme Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz