Karel Kříž

Europapaláši dostali ránu mezi oči

4. 07. 2016 16:16:15
Nikoliv Evropa, nikoliv obyvatelé Evropy, ale na evropských penězích zaháčkovaní europaraziti, kteří původní dobrou myšlenku spolupráce i občanských a ekonomických svobod totálně devalvovali do dnešní podoby

... multikulturně socialistického byrokratického molochu, jenž dusí své občany ve všech oblastech života, ti dostali od statečných Britů nečekanou ránu mezi oči.
Proto dnes slyšíme a ještě budeme jistě slyšet hysterický křik o téměř apokalypse, která nastává.

Jistě, z jejich pohledu je to zcela pochopitelné. Ze svých mocenských pozic totalitních diktátorů "dobra, sociálních jistot, trvalého růstu a prosperity", které nutí za daňově nakradené peníze okradeným, si asi tak nějak asi nevšimli a ve své narcistické povýšenosti vůbec nepřipustili, že někteří už toho mají více plné zuby než aby jen potichu v koutě ustrašeně mručeli, ale rozhodným činem ukázali, že pohár trpělivosti s nenažranými prasaty u koryt prostě jednoho dne přeteče.

Je zřejmé, že započal proces rozpadu Evropské unie. Minimálně snad v té děsivé podobě současnosti. Největším kladem výsledku britského referenda je fakt, že minimálně rozčeřil kalné, zatuchlé vody a bude impulsem ke změnám. Ke změnám, které by mohly konečně vymést ze svých zabetonovaných pozic všechny ty neobolševické sociální inženýry, jejichž jedinou vizí je co největší přerozdělování peněz, při kterém jim zůstává za nehty na "dobré živobytí", a byrokratická šikana produktivních obyvatel, kteří jim to všechno mají pod pohrůžkami státního násilí platit. Ty novodobé pohrobky marxismu-leninismu, kteří pro svůj osobní prospěch z chrochtání u stále plněných eurožlabů, přetvořili naši svobodnou a progresivní euroatlanickou civilizaci ve zbídačené společenství ustrašených duší, terorizovaných nesmyslnými zákazy, příkazy, regulacemi, daňovým okrádáním na hranici živoření či cenzorskými náhubky.

Odstoupit neměl britský premiér David Cameron, jemu patří minimálně hold za odvahu slíbené referendum opravdu, přes odpor výše zmíněných, vypsat, ale Juncker s celou svojí slavnou komisí, a vyklidit by se měly i všechny ty honosné paláce v Bruselu plné zbytečných byrokratů. Je však jasné, že toto se jen tak nestane. Umírající kobyla bude kolem sebe kopat až do úplného, nejspíše velmi hořkého konce. Jen se podívejme na všechny ty dnešní ohlasy v "oficiálních vládních míst". Nenajdete v nich ani jedno poděkování Britům. Nenajdete v nich ani náznak sebereflexe. Nenajdete v nich ani za mák nějakého přiznání chyby.

Všichni europapaláši, ať již přímo bruselští, anebo jejich nohsledi v jednotlivých zemích EU jen vyhrožují. Vyhrožují Britům, jak jim bude zle a vyhrožují mezi řádky ostatním národům Evropy, že pokud by je napadla podobná nehoráznost, tak jim to bude smrtelně spočítáno. Všímejme si kdo a jaká prohlášení dnes vydává, všímejme si kdo má více hnědé pozadí ze své vlastní kariérní budoucnosti, byť to kamufluje do vzletných frází budoucí pevnější a lepší evropské spolupráce.

Všímejte si také, kdo nám dnes vlastně jinými slovy říká, že jim bude hlavně chybět 150 britských miliard v penězovodu na různé cyklostezky od nikud nikam, aquaparky bez vody, Čapí hnízda, rozhledny v nížinách, sofistikované barevné brožurky, ještě sofistikovanější vzdělávací či integrační programy či nesmyslné politologické výzkumy. To jsou ti, kteří nám ničí naše životy, likvidují občanské i ekonomické svobody, ti pro které je EU jen dojnou krávou a "evropské hodnoty" jen cizí peníze do vlastní kapsy. Ti, kteří jsou schopni se spojit i s ďáblem multikulturního volebního potenciálu, aby zůstali na svých pozicích. Ti, kteří zničili naši tradiční kulturu, zvyky, morálku, naše předky vybudované pravé evropské hodnoty. Ti, kteří by potřebovali více ran mezi oči, abychom my konečně dostali nazpět svoje svobody a plnohodnotné životy.

Za sebe, věřím a doufám, že Brexit bude opravdu pro Evropu novým startem. Je to krásné místo pro život, které si zasloužíme mít v té nejlepší možné podobě. Pokud dokážeme společně využít potenciál, který nám dnešní den dal, můžeme se vrátit na cestu, kde pojmy svoboda, spolupráce, volný trh, hrdost nebo čest budou mít zase svůj původní význam a místo vystrašeného přikyvování nesmyslům od europapalášů zvedneme hlavy, narovnáme záda a postavíme se pevně na vlastní nohy.

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz

Související články:

Autor: Karel Kříž | karma: 42.65 | přečteno: 2676 ×
Poslední články autora