Trvá stále aktivista Kohout na přijetí miliónu uprchlíků do ČR?

12. 01. 2016 9:09:09
Fanatický marxista Kohout, ministři Dientsbier, Pelikán, ombudsmanka Šabatová, kněz Halík, mluvící hlava Šiklová, nálepkovači a udavači z Hate Free Culture, vítači z kavárny Tři ocásci, příživníci z desítek „neziskovek“ a ...

... mnoho dalších, jim podobných, multikulturních obohacovačů, kteří za erární peníze šikanují ostatní společnost prosazováním svého patologického „dobra přes mrtvoly“ až na hranici kriminalizace, jsou dnes „kupodivu“ slyšet poněkud méně. Kam zmizela jejich velkohubá prohlášení? Kam se poděl ten krásný, nový, sluníčkový svět, který nám vykreslovali ještě před pár měsíci?
Mnohý čtenář si jistě velice dobře vzpomene na vystoupení pološíleného učitele angličtiny, jenž se nechá nazývat profesorem, Milana Kohouta v pořadu Máte slovo, kde jako v tranzu křičel na své oponenty, že jsou „bělouškové posraní“, protože si dovolili nesouhlasit s jeho tezemi jak nás islámští imigranti z Afriky obohatí, jak prý zlepší život naší prohnilé západní společnosti, protože ti rasističtí evropští zbohatlíci už ani neví co roupama dělat. Zatímco rozumný člověk byl z jeho vyřvaných blábolů v šoku, mnozí se jeho „učení“ dále snažili vnucovat ostatní populaci, třeba povýšeně „charakterním“ focením se před bio, fairtrade, veganskou, nekuřáckou zdravotní hospodou s cedulkou „Solidaritu s uprchlíky # přijímám“ a zasněným revolučním pohledem k zářným multikulturním zítřkům.

Divoká imigrantská invaze do Evropy zatím ještě neměla v té době ještě tak úplně děsivou sílu, a proto multikulturní socialisté dávali okázale najevo svoji „morální“ nadřazenost „xenofobnímu plebsu“ kde jen mohli. Sám Kohout pochodoval po ulicích s transparentem „Přijměme milión uprchlíků“ a vykřikoval, jak by si měl každý běloušek vzít domů alespoň jednu uprchlickou rodinu. Své tažení proti tmářské křesťanské společnosti, nositelce tradičních euroamerických civilizačních hodnot, které se soudruhu Kohoutovi tak příčí, vygradoval téměř veřejnou masturbací a vylitím svého spermatu do nádobky se svěcenou vodou v jednom polském kostele. Ano, i tak se buduje nový světový řád dle marxistických fanatiků.

Nicméně Kohout zdaleka nebyl sám, kdo plival na své spoluobčany, na svůj národ i na svoji zem jen proto, že se tito chtěli bránit hrozícímu nebezpečí ze strany nájezdníků absolutně nekompatibilní kultury. Lidé, kteří již tehdy upozorňovali na možné společenské dopady vzájemného soužití, kteří predikovali současné děsivé skutečnosti jak jsme je poznali v Paříži, v Německu či Belgii jen za posledních pár dnů, kteří poukazovali na skutečnost, že při zvyšujících se počtech budou muslimští azylanti stále sebevědomější a agresivnější, že sem přichází dokonce i mnoho cvičených teroristů ISIS, že bychom se měli poučit z děsivého stavu některých částí velkých evropských měst pod kontrolou islamistů, byli společenskými samozvanými „elitami“ i mainstreamovými médii dehonestováni a někteří i kriminalizováni.

Ministr Dientsbier dokonce prosadil větší erární dotace všemožným multikulti kolaborantům, aby mohli lépe fízlovat, udávat a pomlouvat všechny názorové oponenty a sám neváhal zneužít téměř každé své mediální vystoupení na podporu imigrantské invaze. Zdatně mu sekundovala agitátorka marxisticko-leninské politologie Jiřina Šiklová, která se na adresu svých spoluobčanů vyjádřila ve smyslu, že jsou nevzdělaní hlupáci, kteří nechápou dobro migračních procesů, či eurokomisařka Jourová, jenž by zase ráda dala občanům cenzorský náhubek, aby nemohli ventilovat „nepohodlné“ názory kupříkladu na internetu.

K těmto se zbaběle přidala i téměř celá kompanie novinářů masově míněnítvorných médií, včetně veřejnoprávního zpravodajství či bulvárních pozérů typu Pavla Novotného, který například neváhal kritiky Karla Schwarzenberga, jenž se také velmi v přijímání imigrantů angažuje, nazývat hloupými burany, kteří si nevidí na špičku nosu, primitivními čecháčky, dementy či kretény. Novotný se také zatím jako jediný z výše jmenovaných otevřeně vyjádřil k hrůzám silvestrovské noci v Německu. Vzkázal nám, „xenofobním buranům“, že ti chudáci, muslimští muži, nejsou ze své domoviny a své kultury zvyklí na opilé a rozvrkočené ženy, které se prý pak nemohou divit, když je někdo na ulici osahává.

Takže tak. A máme to. My „hlupáci“ tady šíříme jen strach a nenávist a nechápeme, že obohacovači naší kultury, zachránci porodnosti, hlídači ctnostné morálky a budoucí plátci daní na naše důchody vlastně konají stejné dobro jako jejich ušlechtilí ochránci. Až si jich sem dovezou další milióny, navzájem se spojí a nadšeně rozmnoží, pak teprve budeme vidět jak vypadají ty správné, sociálně spravedlivé a multikulturně radostné šťastné zítřky s těmi správnými, novými evropskými hodnotami.

Jen jestli tolik dobra my ostatní vůbec přežijeme. Jestli přežijeme to jejich velkopanské dobro, které nám pokrytečtí dobroserové tak vehementně nutí za nám ukradené peníze, které tak rádi, a tak hodně, po socialisticku přerozdělují. Jestli přežijeme další teroristické útoky, kulturní ponížení, násilí, politickou šikanu, okrádání, kriminalizaci ... Myslím, že pohár trpělivosti právě přetekl a je čas dát ochutnat celé té multikulturalistické neomarxistické chobotnici, jenž postupně likviduje naši společnost, její vlastní medicínu.

Tedy:

Vážení soudruzi multikulturní socialisté, sbalte si své musulmanské kamarády a táhněte si s nimi budovat váš sluníčkový svět za svoje do ... Afriky. Možná tam konečně přijdete na to, že mlácením pantem, smíšenou kopulací či vzájemným okrádáním vybudujete leda hovno. A nás už konečně nechte na pokoji a přestaňte nám vnucovat to vaše „dobro za cizí peníze“, o které slušný člověk nestojí!

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz

Související články:

Autor: Karel Kříž | úterý 12.1.2016 9:09 | karma článku: 42.51 | přečteno: 2055x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.77 | Přečteno: 184 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.72 | Přečteno: 205 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 611 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 472 | Diskuse
VIP
Počet článků 501 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4865

Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...