Salam Sobotka! Andrej Akbar!

8. 09. 2015 8:08:09
Novinář: „Jak chcete rozlišit ekonomické migranty od těch ostatních?“ ... „To je jednoduché. Musí existovat seznam bezpečných zemí.“

Kdopak že dal zvídavému novináři tak prazvláštní odpověď? Byl to nějaký přihlouplý puberťák, bavící svými trapárnami sobě rovný kolektiv? Nebo snad probuzený štamgast nálevny páté cenové hodinu po zavíračce? Či snad vyděšený ouřada z Horní Dolní, čekající befel shora? Bohužel, tím odpovídajícím byl ministerský předseda naší vlasti.

Bohuš Sobotka je parodie na premiéra. Sám se sebou spokojený sociálně demokratický svazák, který je šťastný, že se mu podařilo ušetřit ráthovskou sedmičku z papalášských diet na luxusní byt či provařit nějaké provize za prodej státních dolů a nahoru od přítele miliardáře. Takový ňouma dobrák, kterého si spolustraníci vynesli až do nejvyšších pater politiky, neboť jim nebude mluvit do jejich kšeftů s erárním penězovodem. Má totiž nejvíce starostí se svým postavením, se svojí velikou funkcí a kuloárním žabomyším válkám o ego podřizuje veškeré své konání i čas.

Tento předseda vlády nás tedy určitě těžkými časy neprovede. Unijní kašpárek na niti, nerozhodný, nečitelný, bez názoru, bez charismatu, s věčným úsměvem Otíka z vesničky střediskové, i s jeho mentalitou, není mužem, který by měl národ povzbudit a hlavně probudit v případě přicházející katastrofy. Typický produkt současné eurosocialistické politiky, poníženě se kroutící mezi vichrem bruselských nesmyslů a páchnoucími větry domácích oligarchů.

Není proto divu, že současná česká politika naděje nevzbuzuje. Tváří v tvář invazi uprchlíků, kteří k nám přináší svoji touhu po zničení kořenů naší civilizace, svoje středověké manýry, náboženskou ideologickou nenávist a chamtivost po našich majetcích, vládní reprezentace řeší likvidaci živnostníků pomocí EET, hazardní hry či buzeraci obyvatel s přihlášením bydliště. Aby někdo ze Strakovy akademie vystoupil a řekl jasné stanovisko k problému, kterým žije a má z něj oprávněné obavy většina obyvatel, na to asi chybí „koule“ a zřejmě i noty z Bruselu, který stejně tak situaci bagatelizuje a „řeší“ jako tradičně nic neřešícím rozmělněním, děsivé konce jen malinko oddalujícím.

Středem pozornosti a samotným návštěvníkem na erární hostině se tak stává Andrej Babiš, který za odvedené pozornosti médií i veřejnosti na uprchlíky v poklidu mění stát na svoji firmu. Nic si nedělá ani z kolegyně rozvědčice Kleslové, která byla tak nepostradatelná pro polostátní moloch ČEZ, že ji platí 100 papírků měsíčně, byť má jistě své dobře placené právníky a úředníky. Co asi Radmila tak mimořádného umí? Uměla komouše s StB, uměla socany s Březinou, umí i ANO. Prostě to umí, stejně jako Nebureš. Občané se mohou jen smutně dívat jak jim jejich daně mizí v černé díře podobných státní kšeftů, v politickém byznysu a hlavním směrem toku je kancelář Spasitele s koblihou.

A tak se islámská invaze do Evropy stává v ČR jen závojem pro politikaření i erární kšeftaření a v neposlední řadě i pro upletení dalšího biče proti moci nepohodlným skupinám občanů. Výsledkem je jen zvýšení státní šikany, daňové buzerace a pokrytecké propagandy. Sobotkova vláda přeci úřaduje teď a koho zajímá co bude za pár let až zde budeme řešit „malé nedostatky“ multikulturního obohacení jaké již dnes znají starousedlíci v Paříži, Marseille, Stockholmu či Londýně v podobě hořících ulic, rabování, znásilňování žen a dětí, práva šaría, halal jídla a podobných výdobytků afroislamistické civilizační vyspělosti.

To už bude možná starý Bohuš sedět s hadrem na hlavě, po boku Mohamada A. Babiše ve správní radě muslimské obce pro Prahu a okolí, kouřit vodní dýmku, opékat jehňata a mlátit hlavou o zem směr Mekka. Nám ostatním to tak dobré asi připadat nebude, ale kluci to prostě umí, ti se určitě neztratí.Salam Sobotka, Andrej Akbar!

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz (diskuse bez registrace)

Související články:

Imigranti se v EU chovají jako rozmazlení klienti cestovní kanceláře. Kde jsou ti opravdu potřební?

Drsná výpověď Češky, která musela nějaký čas žít s africkými imigranty v azylovém táboře

Jak je to opravdu s vítáním imigrantů v Německu?

Autor: Karel Kříž | úterý 8.9.2015 8:08 | karma článku: 38.14 | přečteno: 1607x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 10.35 | Přečteno: 103 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 24.95 | Přečteno: 495 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 463 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2303 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 650 | Diskuse
VIP
Počet článků 501 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4865

Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...